Jauns Izpārdošana
Augstākās Kvalitātes Slavenību Melna Balta Augsta Vidukļa Viskozes Pārsējs Bikses Sexy Modes Bodycon Elsas Skatīt lielāku

Augstākās Kvalitātes Slavenību Melna Balta Augsta Vidukļa Viskozes Pārsējs Bikses Sexy Modes Bodycon Elsas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€24.29

-40%

€40.49

Kopīgot

Vairāk informācijas

Izcelsmes vieta: Guangdong Ķīna (Mainland)

Firmas Nosaukums: HL

Materiāls:90% Viskoze,9%Neilons,1%Spandex

Izmērs:XS S M L

Pakalpojuma noteikumi

Sūtījumu :

Veicot pasūtījumu,lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.Mēs darīsim visu iespējamo, lai nosūtītu objektus drīz pēc tam, kad jūsu maksājums ir aizpildīts, parasti preces tiks nosūtīta 2 dienu laikā .

Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs,kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.Lūdzu, nav tā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas,starpniecības maksa,nodevas un nodokļi, kas attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.

Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus,un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

Ienākumi:

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.

Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos priekšmetus, 15 dienu laikā no jūsu saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti ,pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai mazāk,un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai mazāk.

Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Izmēru vai Fit Jautājumiem

Ja jums atrast produktu, kas ir piemērots jums, un ir questiongs,jūs varat sazināties ar mums tieši.

Krāsu Neatbilstība

Atšķirības krāsu var izraisīt arī citi iemesli, piemēram, krāsu pārdomu displejs,apgaismojums,fona utt.Tomēr, ja jūs uzskatāt, ka prece ir saņemta nepareizu krāsu,lūdzu, sazinieties ar mums, lai noskaidrotu atgriešanas vai kompensācijas, ir iespējams.

Atsauksmes:

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti improtant mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Liels Paldies !!!!!

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes .Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanas

Visi mūsu produkti ir, kā parādīts attēlā.mēs pieņemam visu, vairumtirdzniecības,mazumtirdzniecības un nometiet kuģniecības biznesa,un sajauc pasūtījumiem ir pieejami pārāk.Ja jums nepieciešama jebkāda palīdzība,pls sazinieties ar mums!Paldies!

Tagi: como bikses sievietēm, uzliesmojums zebra, kritiena augstums vidukļa bikses sievietēm, melnā un baltā canva, elsas sieviete, pārsējs bikšu, drēbes, sieviešu bikses, augstas starām. baltā lēkmes, tops sievietēm, vintage rāvējslēdzēju, bikses.

Datu lapa

Elsas Stils Zīmuli Bikses
Modelis Tips Cietie
Priekšā Stils Dzīvoklis
Garums Full Length
Zīmola Nosaukums celurvei
Materiāls Viskozes
Vecums Vecums 18-35 Gadi
Viduklis Veids augsts
Auduma Veids Broadcloth
Stils Sexy & Club
Fit Tips Izdilis
Dzimums SIEVIETES
Slēgšanas Tips Rāvējslēdzēju Lidot

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Augstākās Kvalitātes Slavenību Melna Balta Augsta Vidukļa Viskozes Pārsējs Bikses Sexy Modes Bodycon Elsas

Augstākās Kvalitātes Slavenību Melna Balta Augsta Vidukļa Viskozes Pārsējs Bikses Sexy Modes Bodycon Elsas

Saistītie Produkti: