Jauns Izpārdošana
Zelta Mehāniskās Pulksteņi Vīriešu Top Luksusa Zīmolu Automātiskā Self Likvidācijas Rokas Pulksteņi Viens Tilts Skatīties Pārredzamu Skelets Stundu Skatīt lielāku

Zelta Mehāniskās Pulksteņi Vīriešu Top Luksusa Zīmolu Automātiskā Self Likvidācijas Rokas Pulksteņi Viens Tilts Skatīties Pārredzamu Skelets Stundu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€56.24

-39%

€93.73

Kopīgot

Vairāk informācijas

Automātisko, Mehāniskās Rokas Pulksteņi Vīriešu

Specifikācija(aptuveni) Diametrs: 3.2 cm (1.35") Biezums: 1.3 cm (0.5") Garums skatīties grupa: 23.0 cm (8.2") Joslu platums: 2,2 cm (0.86") Kustība: Automātiskā Self-winding Mehāniskās Skatīties grupa: Sintētiskās ādas Lieta atpakaļ: Nerūsējošā tērauda

Pakete ietver Mehāniskās skatīties x 1 / Dāvanu kastīte x 1

Atgādinājums Lūdzu, mizu visas filmas off pirms valkāšanas.Lūdzu, ņemiet skatīties prom no magnēts, lai izvairīties no sargiem, pārtraukt darbu.Lūdzu, noslēdzot skatīties pirms katras lietošanas.

Apraksts Augstas kvalitātes ādas band dod jums jaunu klasisko definīciju.Skeleton dial dizaina atklāj savu modes skatu punkta.Ikdienas ūdens pretestība (ne dušā un peldēšana).Automātiska uztīšanas mehāniskās kustības ļauj valkāt skatīties jebkurā laikā.Krāsu var neparādīties, jo tieši tāpat kā reālajā dzīvē, jo atšķirības starp datoru monitoriem un nacked acu krāsu atšķirība.

Jautājums: Cik ilgi akumulators par šo skatīties pēdējo reizi?

Atbilde: nav akumulatora.Tā ir pilnībā mehāniska.Par cenu, es biju skeptiski par sevi-uztīšanas mehānisms.Tomēr, es varu valkāt skatīties visu dienu, un tas būs self-vēja pati bez manis nepieskaroties tai.Ja es varu atstāt to pie manas rokas ir vairāk kā 8 līdz 10 stundas, kas ir parasti, kad man ir, lai vējš to.Tāpat kā visi mehāniskie pulksteņi, nav overwind to.

Kā var izsekot parecl?

Jūs varat izsekot savu sūtījumu nosūtīšanas informācija par jūsu pasūtījumu informāciju labajā pusē vai uz 17tracking.com ar trascking kodu.

Piegādes adrese drošības un pilnu nosaukumu vajadzīgs?

Pilns vārds, uzvārds un adrese bija vajadzīgs normālai uzņemt, ja jums vietu pasūtījumu.lūdzu esiet uzmanīgi ar informāciju par adresātu.

Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?

Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar pārdevēju pagarināt aizsardzības datumu, ja paka vēl nav ierašanos.

Ko man darīt, kad postenis ierašanās bojātas vai nav-tāpat kā reklamē?

Lūdzu, sazinieties ar pārdevēju pirmo reizi, kad jūs saņemsiet defecttive postenis, mēs palīdzētu tikt galā ar isse 24 stundu laikā.

Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, dalīties ar fotogrāfijām un atstāt savu pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes .

Ja jūs neapmierina mūsu porducts, pls sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvu atgriezenisko saiti, mēs piedāvājam risinājumu, lai jūs līdz esat apmierināts.

Mēs garantējam, zemes gabals tiks nosūtīti 72 stundu laikā pēc tam, kad jūs veicat maksājumu .

Mums nebija ne garantija, piegādes laiks ,jo mēs neesam Loģistikas Uzņēmums ,bet parasti ne vairāk kā 60 dienas .

Tagi: shenhua skelets skatīties, nanoblock, vīrieši rolex skatīties, vīrieši skelets skatīties, lorus skatīties, zelta stundu skatīties, zelta stundas, flīzes 1 35, economicxi skatīties, misiņa kabatas pulkstenis.

Datu lapa

Joslas Garums 24cm
Kustība Automātiskā Self-Vēja
Iezīme Gaismas
Zīmola Nosaukums shenhua
Dial Logu Materiāla Veids Hardlex
Band Materiālu Veids Ādas
Stils Luksusa/ru
Skavu Veids Sprādzes
Vienuma Tips Mehāniskās Rokas Pulksteņi
Gadījumā, Ja Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Dial Diametrs 35mm
Ūdens Izturība Dziļums 3Bar
Modeļa Numurs Zelta Mehāniskās Skatīties
Joslas Platums 22mm
Gadījumā Biezums 14mm
Kastes & Gadījumos Materiāls Papīrs
Gadījumā, Ja Forma KĀRTA

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Zelta Mehāniskās Pulksteņi Vīriešu Top Luksusa Zīmolu Automātiskā Self Likvidācijas Rokas Pulksteņi Viens Tilts Skatīties Pārredzamu Skelets Stundu

Zelta Mehāniskās Pulksteņi Vīriešu Top Luksusa Zīmolu Automātiskā Self Likvidācijas Rokas Pulksteņi Viens Tilts Skatīties Pārredzamu Skelets Stundu

Saistītie Produkti: