Jauns Izpārdošana
BYEPAIN Koka Kāju Massager Rullīšu Refleksoterapija Stresa, Fitnesa, Veselības Aprūpe, Pēdu Masieris Krāsains Masāža Rullīšu Sāpes Atvieglojums Skatīt lielāku

BYEPAIN Koka Kāju Massager Rullīšu Refleksoterapija Stresa, Fitnesa, Veselības Aprūpe, Pēdu Masieris Krāsains Masāža Rullīšu Sāpes Atvieglojums

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.01

-40%

€13.35

Kopīgot

Vairāk informācijas

RM17744605850478245 Par Produktu:

1. DUAL MASSAGER PAR NOMIERINOŠAS PALĪDZĪBAS: Ja cieš no smaga ādas uz jūsu papēdi vai kādu daļu no jums kājām, vai, kas cieš no jebkuras citas mutes kaites, masāža, ABAS kājas uz DUAL nomierinoša pēdu masieris, kas būs patiesība kājām, un jūs sajutīsiet, atsvaidzinošu atvieglojumu.

2. ATPŪTA & RELAKSĒTIES-izturies pret SEVI - Pēc garas nogurdinošas dienas, ir uz kājām visu dienu - tas būs nepieciešams, lai atpūstos uz augšu.Jūsu nogurušas un sāpošas pēdas jutīsies daudz labāk, ja relaksējošu pāri pēdu masāža,kas komforts jūsu mājās.

3. VEICINA VESELĪBU, PROTAMS, - kāju masieris palīdz jūsu asinīm cirkulēt labāk no savām kājām, visi caur jūsu ķermeni, Dziedē visas dažādām kāju slimībām.Tas darbojas kā dabas aizsardzības līdzekli, lai jūsu kājām.

4. AUGSTAS KVALITĀTES-PORTATĪVIE - Ir tas, ka tas ir viegls, jūs varat viegli veikt mūsu foot massager lai kur jūs gribētu, un pat ņemt to līdzi, ceļojot.Tas ir izgatavots, izmantojot ļoti PAKĀPES IZTURĪGA koka materiāla, kas tika pārbaudīts, lai nodrošinātu tā augsto kvalitāti.

Funkcijas:

1.Lielisks līdzeklis stresa mazināšanai, relaksācijai un nomierinošas komfortu jūsu ķermenim.

2.Skar un attiecas ideāls spiedienu, lai lielākā daļa svarīgos punktus jūsu kājām

3.Atpūsties un remdēt muskuļu stīvums

4.Palīdz uzlabot asins cirkulāciju, uz jūsu kājām, kas ved uz veselīgu dzīvi

5.Izgatavoti no īsta koka, lai nodrošinātu dabisko iedarbību

6. Akupunktūras Režīmā: Vieta jūsu kājām uz masieris, kur jums būs nepieciešams, palīdzības .Nospiediet kājām uz leju un sajust spiedienu no visām 5 rindas veltņi, par jūsu kājām, lai 2-3 sekundes.Presei un atpūsties.Liels mērķtiecīgu stimulāciju, vai, ja jūs nevēlaties, lai pārvietotu jūsu kājas pārāk daudz.

7. Mīcīšanas Režīmā: Roll jūsu kājām maigi uz massager un atpakaļ pretējos virzienos

8. Jūsu noguris, sāpošas pēdas ir nepieciešams atvaļinājums, lai atsvaidzinātu sevi un justies jauns atkal.

Detalizēti:

Aptuvenie Izmēri :27*12.5*3.5 cm

Materiāls : Koks

Komplektā Ietilpst :

1 x Koka Rullīšu Kāju Masieris

Par Mūsu Pakalpojumu

1.Mēs cenšamies, lai mūsu klienti'satisfaction.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi uz e-pastu, ar mūsu servisa speciālistiem.Mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā(izslēgt svētku dienas).Ja nav atbildes 24 stundu laikā, lūdzu pārbaudiet spam jūsu pasta kastē.

2.Mēs ļoti novērtējam jūsu POZITĪVAS atsauksmes.Lūdzu, neatstājiet negatīvās atgriezeniskās saites, bez jebkādas komunikācijas ar mums.Mūsu mērķis ir sniegt LABU Klientu apkalpošanu.Tādējādi, mēs vienmēr cenšamies visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, kas jums ir.

3.Lūdzu, neatstājiet negatīva vai neitrāla atsauksmes, ja jums nav saņemt preci 30 dienu laikā.Jo mums ir minēts piegādes termiņš atkārtoti.

4. Pircēji ir reponsible par visiem nodokļiem, vai nodoklis jāmaksā, to valsti,

Par Maksājumu

1.Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors Darījuma.

2.Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3.Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, Lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.

Par Sūtījumu

1.Prece tiks piegādāta 1~3 darba dienu laikā pēc pilnas apmaksas veikšanas. (Uzmanību: izslēdz brīvdienās un svētku dienās)

2.Mēs tikai kuģis apstiprināja www.winwithwow.lv adreses.Jūsu www.winwithwow.lv adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

3.Parasti mēs kuģis pasaulē ar Gaisa Pastu, Pasta Nosūtīšanas Metodi.šī starptautiskā lai var aizņemt ilgāku laiku ierasties, Parasti ir sūtījumu visā pasaulē tiek izmantots, lai uzņemtu 10 līdz 30 darba dienām, izslēgt Se & Saule.

4.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu ietvaros 35 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Atgriež & Kompensācijas

1. Mēs piedāvājam 14 dienu atgriešanās politiku.Lūdzu, sazinieties ar mums 14 dienu laikā no dienas, kad jūs saņemtu savu pasūtījumu, ja jūs vēlaties, lai atgrieztos.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR jālūdz asv atgriešanas adresi, iepriekš, sniedz īpašu iemeslu atgriešanās un jūsu LIETOTĀJA ID.

3. Mēs atmaksāsim Maksājuma Summai par konkrēto objektu, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem.VAI jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Pircējs ir atbildīgs par piegādes izmaksas atdod atpakaļ produktu.

RM17744605850478247

Tagi: refleksoloģija stick, gua sha valdes komplekts, elektrisko kāju masieris, pēdu rullīti, kāju massag, masāža koka kāju masieris, gaisa kompresiju kāju massager masāža, sveķu sax, taizemes reflektorā pēdu masāža, kāju massag.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums BYEPAIN
Dropshipping
Pieteikums Kāju

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

BYEPAIN Koka Kāju Massager Rullīšu Refleksoterapija Stresa, Fitnesa, Veselības Aprūpe, Pēdu Masieris Krāsains Masāža Rullīšu Sāpes Atvieglojums

BYEPAIN Koka Kāju Massager Rullīšu Refleksoterapija Stresa, Fitnesa, Veselības Aprūpe, Pēdu Masieris Krāsains Masāža Rullīšu Sāpes Atvieglojums

Saistītie Produkti: