Jauns Izpārdošana
JEYL 4 GAB Iekštelpu Laivu Uzglabāšanas Āķi Kajaks Uzglabāšanas Plaukts Lietderība, Plaukts, lieljaudas Garāžas Pakaramie, Sienas Stiprinājums vai Doks iekarināšanas Āķis Skatīt lielāku

JEYL 4 GAB Iekštelpu Laivu Uzglabāšanas Āķi Kajaks Uzglabāšanas Plaukts Lietderība, Plaukts, lieljaudas Garāžas Pakaramie, Sienas Stiprinājums vai Doks iekarināšanas Āķis

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€21.81

-30%

€31.60

Kopīgot

Vairāk informācijas

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Daudzfunkcionāls Lietderība Pakaramie:var piestiprināt to, garāža, dārzs, šķūnis, saimniecības telpa efektīvu uzglabāšanu.Roku garāžas glabāšana organizāciju, jo īpaši ar vējdēlis, salocīta, krēsli, kāpnes, kajaks, zāģmateriālu, sporta aprīkojuma un citus lielus priekšmetus.Un jūs varat izmantot divi vai četri no tiem, kā mačs pakārt smagus priekšmetus.

Augsta Kvalitāte-Izgatavoti no cauruļveida tērauda, kas ir izturīga un izturīga.Tas ir pulvera pārklājumu un rūsas izturīgs.Turklāt šis lielais roku uzglabāšanas āķi ir EVA rokas aizsargs, kas var aizsargāt tērauda caurules perfekti.

Viegli Uzstādīt: veikt nelielu zīmuli zīmi, ja centrā skrūve iet, un caurumu vietas (- u) atzīmēta.Pārliecinieties, ka caurums jums urbt ir dziļākas nekā enkuri garumā.Pēc tam ievietojiet drywall enkuri bedrē.Visbeidzot, pieskrūvējiet skrūvi, izmantojot skrūvgriezi.

Āķi: 10.6 collu (H) * 15.4 collu (L)

Skrūves: 2 collas (L)

Enkuri: 1.1 collu (L)

Viens āķis aprīkots ar 2 skrūves un 2 dībeļi, lai ļautu jums ļoti ērta uzstādīšana un lietošana.

Krāsa: melna

Materiāls: metāla

Iepakojuma Saturs:

4 * lieljaudas garāža uzglabāšanas Āķi

8 * Skrūves

8 * Plastmasas Skrūves

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar www.winwithwow.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, www.winwithwow.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes .Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Tagi: lietderība maisiņš fg, āķis metāla sienas, ikea soma plaukts, personas komunālo pakalpojumu maisiņš, velosipēdu āķis sienas, velosipēds āķis sienas, dubultas sienas āķis, lieljaudas āķis, āķi kāpņu, opi sienas plaukts.

Datu lapa

Modeļa Numurs Lieljaudas garāža uzglabāšanas Āķi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Metāla

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

JEYL 4 GAB Iekštelpu Laivu Uzglabāšanas Āķi Kajaks Uzglabāšanas Plaukts Lietderība, Plaukts, lieljaudas Garāžas Pakaramie, Sienas Stiprinājums vai Doks iekarināšanas Āķis

JEYL 4 GAB Iekštelpu Laivu Uzglabāšanas Āķi Kajaks Uzglabāšanas Plaukts Lietderība, Plaukts, lieljaudas Garāžas Pakaramie, Sienas Stiprinājums vai Doks iekarināšanas Āķis

Saistītie Produkti: