Jauns Izpārdošana
Dzenskrūves Aizsargu DJI Mavic Air 2 Dūkoņa Aizsargs Ātri Uzstādīt Aizsardzības Krātiņa Vāks Mavic air2 Piederumi Skatīt lielāku

Dzenskrūves Aizsargu DJI Mavic Air 2 Dūkoņa Aizsargs Ātri Uzstādīt Aizsardzības Krātiņa Vāks Mavic air2 Piederumi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.49

-32%

€15.43

Kopīgot

Vairāk informācijas

Piezīme:Šis produkts ir tikai Mavic Gaisa 2 versija, ne par Mavic Gaisa 1 ! !

Propelleru Aizsargiem:

Motīvs: 1. Izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem ar labu stingrību, 2. Aizsargātu dzenskrūves, lai novērstu dzenskrūves no skrāpējumiem cilvēkiem vai objektiem, un arī novērstu ārvalstu priekšmetu no hitting dzenskrūves un to ietekmē lidojumu drošību, 3. Viegli uzstādīt un izturīgs.Apraksts: Materiāls: Plastmasa, Piemērojamie modeļi: par Mavic Air 2, Krāsa: Pelēka, Neto svars: 91g, Iepakojuma svars: 192g, Produkta izmērs: 49.7*43.1*8.2 cm (maksimālais pēc uzstādīšanas), 15.1 cm (rādiuss), Iepakojuma saraksts: 1set Bradāt seguma.Piezīme: 1.Nav iekļauti Dūkoņa, 2.Pāreja: 1cm=10mm=0.39 collas, 3.Lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas, 4.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu objektu,lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas, Paldies!

100% Oriģināls 7238 Dzenskrūves:

100% Oriģināls, Lai DJI Mavic Air 2 Zema Trokšņa līmeņa Dzenskrūves 7238 Propelleri, lai DJI Mavic 2 Gaisa Piederumi Iezīme: 1. Klasiskās ātri atbrīvot dizains, zema trokšņa un ilgāku akumulatora darbības laiku, 2. To var salocīt vienā sekundē, gaisma un spēcīga, vilces spēku, un lielisks balanss, 3. Tā pieņem push-tipa ātrās atbrīvošanas dizains, kas ir viegli salikt un izjaukt.Apraksts: Materiāls: PC, Piemērojamie modeļi: par Mavic Air 2, Krāsa: Sudraba Neto svars: 4.8 g (viens), Produkta izmērs: 18.3 x 9.7 cm (Diametrs × piķis), Iepakojuma saraksts: 1pair / 2pairs dzenskrūves.Piezīme:nesatur Dūkoņa.

Tagi: akumulatora dji, mavic mini aizsargs, dji mavic air 2 uzlīmes, top mavic gaisa piederumi 2, mavic gaisa 2 ūdens, gimbal skava mavic pro, tws ar tekstu, dūkoņa aizsargs, dji dūkoņa mavic air 2, air 2 mavic.

Datu lapa

Izmērs Original Propeller Guard
Modeļa Numurs Sākotnējā Dzenskrūves Aizsargs
Iepakojums
Drones Piederumi Tips Prop Aizsargs
Svars 143G
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Saderīgs Dūkoņa Zīmols DJI
Zīmola Nosaukums BRDRC

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Dzenskrūves Aizsargu DJI Mavic Air 2 Dūkoņa Aizsargs Ātri Uzstādīt Aizsardzības Krātiņa Vāks Mavic air2 Piederumi

Dzenskrūves Aizsargu DJI Mavic Air 2 Dūkoņa Aizsargs Ātri Uzstādīt Aizsardzības Krātiņa Vāks Mavic air2 Piederumi

Saistītie Produkti: