Jauns Izpārdošana
LEGO Cat Mario Mario Palielināt Pack 11 Gabali Skatīt lielāku

LEGO Cat Mario Mario Palielināt Pack 11 Gabali

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€24.44

-30%

€34.92

Kopīgot

Vairāk informācijas

Dot savu LEGO® Mario ™ attēls (nav iekļauts) ar šo Kaķi Mario Palielināt Pack!LEGO sāks meowing un purring kad viņš liek Mario savas speciālās bikses un cepure.Ja valkā šo kostīmu, Cat Mario būs īpaša jauda uzkāpt sienām un savākt naudu.Ideāls veids, kā vēl vairāk jautrības ar LEGO Super Mario ™ līmeņiem, jūs padarīt!

Dot bērniem kaķis-patīk prasmes LEGO® Super Mario ™ spēles ar šo Kaķi Mario Palielināt Pack (71372), kas ietver interaktīvu buildable kostīmu par LEGO Mario ™ (attēls nav iekļautas).

Šī buildable piederumu, kas der LEGO® Mario ™ attēls no Mario Starter Kit (71360), radot unikālu skaņas un unikālu tēlu par Mario ķermeņa ekrāna.

LEGO® Mario ™ attēls purrs un meows kā kaķis, kad viņš liek uz viņa kaķis kostīms.Tas arī iegūst spēju pārvarēt vertikālus šķēršļus kājām un palielina spēlētāja rezultāts, vācot zelta digitālās.

Šis 11-gabals kolekcionējamus LEGO® ēkas rotaļlieta ir ideāls, dzimšanas dienas vai Ziemassvētku dāvanu bērniem vecumā 6 un uz augšu un pievieno papildu interaktīvās jautri ar Mario Starter Kit (71360) un Papildu Piedzīvojumu Komplekti.

Ir citi LEGO® Mario ™ jauninājumus, ieskaitot Ugunsdzēsības Mario Palielināt Pack (71370), Dzenskrūves Mario Palielināt Pack (71371), un Celtnieks Mario Palielināt Pack (71373), ko var izmantot ar Starter Set un Papildu Piedzīvojumu Komplekti.

Šī creative building rotaļlietas nav nepieciešamas baterijas, tikai kleita, uzvalks par LEGO Mario ™ attēls Startera Taka iestatīt, lai to aktivizētu.Komplektā ietilpst ilustrētas instrukcijas par bērniem darīt to paši.

Bezmaksas LEGO® Super Mario ™ app ietver ēkas instrukcijas un radošo spēlēt idejas un ir droša forumu ideju apmaiņai.Jūs varat apskatītu saderīga ar Android un iOS ierīcēm vienlaikus, LEGO.com/devicecheck.

LEGO® Super Mario ™ rotaļlietas ēkas komplekti celt ikonu rakstzīmes reālajā pasaulē.Tas ļauj faniem, lai paplašinātu un pārtaisīt komplekti, lai radītu neierobežotu šķēršļus, kas fani var mēģināt šķērsot vienatnē vai kopā ar draugiem un ģimeni.

Tas neprasa spēku Superzvaigzni, uzstādīt un noņemt LEGO® daļas!Sastāvdaļas augstākajiem nozares standartiem ir viegli uzstādīt un noņemt, katru reizi, radot stabilu modeļu.

LEGO® klucīšiem ir samazinājies, saspiest, liekts, apsildāms, un tiek rūpīgi analizēti, lai jūs varat būt pārliecināti, ka katrs LEGO komplektu atbilst augstākajiem drošības standartiem.

Šī kopa satur Digitālā Celtniecības Gidi.Tas ir vienkārši izpildiet soļus uz jūsu mobilo ierīci vai lejupielādēt PDF no iespiesti ēkas rokasgrāmata.Noklikšķiniet uz Ēkas Ceļveži pogu pie šīs lapas apakšā, lai atrastu un lejupielādētu rokasgrāmatas.

Подарите свою фигурку LEGO® Mario ™ (не входит в комплект) с помощью этого набора Cat Mario Palielināt!LEGO начнет мяукать и мурлыкать, когда он надевает на Марио свои специальные штаны и шляпу. В этом костюме Кот Марио будет иметь особую способность лазить по стенам и собирать деньги. Идеальный способ получить еще больше удовольствия от создаваемых вами уровней LEGO Super Mario ™!

Придайте детям навыки кошачьих навыков в играх LEGO® Super Mario ™ с помощью этого набора Cat Mario Palielināt Pack (71372), который включает интерактивный сборный костюм для LEGO Mario ™ (рисунок в комплект не входит).

Этот сборный аксессуар подходит к фигуре LEGO® Mario ™ из начального набора для Марио (71360), что дает уникальные звуки и уникальное изображение на экране тела Марио.

Фигурка LEGO® Mario ™ мурлычет и мяукает, как кошка, когда надевает костюм кошки. Он также получает возможность преодолевать вертикальные препятствия пешком и увеличивает счет игрока, собирая цифровое золото.

Этот коллекционный конструктор LEGO®, состоящий из 11 частей, станет идеальным подарком на день рождения или Рождество для детей от 6 лет и старше и добавляет дополнительные интерактивные развлечения в набор для начинающих Mario (71360) и дополнительные наборы для приключений.

Существуют и другие улучшения LEGO® Mario ™, в том числе набор Uguns Mario Palielināt Pack (71370), Dzenskrūves Mario Palielināt Pack (71371) и Celtnieks Mario Palielināt Pack (71373), которые можно использовать со стартовым набором и дополнительными приключенческими наборами.

Для этой творческой строительной игрушки не требуются батарейки. Просто оденьте фигурку LEGO Mario ™ из набора Starter Taka, чтобы активировать ее. В комплект поставки входят иллюстрированные инструкции, чтобы дети могли сделать это самостоятельно.

Tagi: attēls lego simpsons, bloka būvēt, auto tehnika lego, mandalorian, mario pvc, lego xingbao, lego millennium falcon modelis, lego ninja, lego truck, legoe tehnika auto.

Datu lapa

Modeļa Numurs 71372
Izcelsme TR(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums Peluş
Veids Bloki
Bloka Izmērs Mazas celtniecības bloku(Saderīgs ar Lego)
Dzimums Unisex

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

LEGO Cat Mario Mario Palielināt Pack 11 Gabali

LEGO Cat Mario Mario Palielināt Pack 11 Gabali

Saistītie Produkti: