Jauns Izpārdošana
2gab Ultraskaņas Kukaiņu Kaitēkļu Atbaidīšanas Iekštelpu Kaitēkļu Kontroles Aprīkojums Elektriskie Anti Mosquito Grauzēju Žurkas, Peles Ultraskaņas Repeller Skatīt lielāku

2gab Ultraskaņas Kukaiņu Kaitēkļu Atbaidīšanas Iekštelpu Kaitēkļu Kontroles Aprīkojums Elektriskie Anti Mosquito Grauzēju Žurkas, Peles Ultraskaņas Repeller

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.51

-9%

€8.34

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

1. Nav Troksnis: Pieņemt slaucīšana tips augstas frekvences ultraskaņas ķēdes, lai radītu 20 ~ 55KHZ biežums slaucīšana ultraskaņas viļņi, kurus nevar sadzirdēt cilvēka izskatā.

2. Braukšanas Princips: Odi, prusaku, pelēm, ērces un citi kaitēkļu endokrīno sistēmu, un fizioloģisko funkciju radīs haosu šajā frekvenču diapazonā, skaņas viļņi, tādējādi spēlējot vadītāja efektu.

3. Plašs Pielietojums: kukaiņu atbaidīšanas līdzeklis ir drošs, nav toksisks, bez smaržas un efektīvs, piemērots lietošanai jebkuru ainu.

4. Darba Indikators: Tas kukaiņu atbaidīšanas ir darba indikators semafors režīmā.

5. Piemērots Gadījumos: kukaiņu braukšanas ierīces tiek plaši izmantoti, mājās, noliktavās, veikalos, viesnīcās, birojos, datoru telpās, dārzi, hotel graudu noliktavās, utt.

Specifikācijas:

Nominālais spriegums: 100-230V

Nominālā jauda: ≤6W

Materiāls: ABS liesmu slāpējošs materiāls

Neto svars: aptuveni 60g

Elektromagnētisko viļņu frekvenču diapazons: 0.8 HZ-8HZ

Ultraskaņas frekvences diapazons: viena grupa: 25-75KHZ Otrā grupa: 10-70KHZ

Uzstādīšanas un Lietošanas Metode:

1. Barošanas kontaktligzdu, kas uzstādītas uz sienas 20-80 cm attālumā no zemes (strāvas atstātās mājas apdare ir gandrīz visu šo augstums), saglabāt to perpendikulāri zemei (atcerieties, ka produktu nevar pielikta uz zemes).Ja nav barošanas no šī augstuma, ārējo plug-in valde ir nepieciešams, lai saglabātu produktu par šo augstums un vertikālā uz zemes.

2. Nav jābūt garš šķēršļu 1 metru priekšā, produkts (tas ir, tā nedrīkst uzstādīt uz muguras ledusskapji, drēbju skapji, dīvāni un citiem objektiem).

3. Kukaiņu atbaidīšanas būtu atrodas salīdzinoši atklātā teritorijā, bet ne durvis vai logi ir vaļā par ilgu laiku (ultraskaņas viļņi tiek pavairoti, kas taisnā līnijā, tāpēc, ka tie izplatās ārpus telpām, samazinātu iekštelpu viļņu lauka stiprums un samazinātu efektivitāti repelents).

4. Kukaiņu atbaidīšanas vajadzētu mēģināt izvairīties no vērsti audumi, piemēram, aizkari un audumi, dīvāni (audumi ir absorbējoša ar ultraskaņu).

5. Kukaiņu atbaidīšanas jāuzstāda jomā ar visnopietnākajiem grauzēju invāziju.Pēc grauzēju invāzija ir likvidēta, instalēt kukaiņu atbaidīšanas salīdzinoši centrālā vieta visā mājā (piemēram, dzīvojamā istabā), vai vieta, kur žurka, visticamāk, lai ievadītu.

6. Kukaiņu atbaidīšanas vajadzētu strādāt bez pārtraukuma 24 stundas lietošanas laikā. (Turklāt, durvis un logi būtu jāslēdz naktī, kad tā ir atvērta, ar peles būs palaist prom, kad tiek atvērts logs, dienas laikā).

Iepakojuma Saraksts:

2 x Kukaiņu Atbaidīšanas

Piezīmes:

1. Jo atšķiras gaismas un ekrānam, krāsa projektu var nedaudz atšķirties no attēlā.

2. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet pielaidi 0,1-2cm.

PIEGĀDE:

1) Mēs tikai kuģis savu apstiprināta adresi.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza, pirms iegādes.

2) Parasti visi pasūtījumi tiks izvesti 1-2 darba dienu laikā pēc maksājuma apstiprināšanas.

3) sūtījumu pa Pastu, Gaisa Pastu, ir tikai svara satur mazāk nekā 2kg preces.

4) Ja jums ir nepieciešams, preces ļoti steidzami ,lūdzu, sazinieties ar mums DHL vai Fedex Piegāde utt.

Mēs aprēķināt kuģniecības izmaksas, jūs.Tas vienmēr aizņem apmēram 3-7 dienas ierodas.

KOMPENSĀCIJA:

1) Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodoklis

2) Mēs darīsim visu, lai apkalpotu mūsu klientus.

3) Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos vienumus 7 dienu laikā no saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.

Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

ATSAUKSMES:

1) Jūsu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

2) Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

3) Ja jums ir jebkādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.

4) Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: ūdeņu smarža, uzlīmes mlp, wvu futbols, vynil frāze, vārstu klp vw, led t10 36 v, wh ch500 pad, soda pokemon, stieples 078 pin.

Datu lapa

Atbaidīšanas Veids Odu Atbaidīšanas, Miglošanas Līdzekļus
Nominālā jauda
Kaitēkļu Tips Pelēm
Nominālais spriegums
Elektromagnētisko viļņu frekvenču diapazons
Nominālo Spriegumu NAV
Materiāls
Iestatīt Tipu No

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

2gab Ultraskaņas Kukaiņu Kaitēkļu Atbaidīšanas Iekštelpu Kaitēkļu Kontroles Aprīkojums Elektriskie Anti Mosquito Grauzēju Žurkas, Peles Ultraskaņas Repeller

2gab Ultraskaņas Kukaiņu Kaitēkļu Atbaidīšanas Iekštelpu Kaitēkļu Kontroles Aprīkojums Elektriskie Anti Mosquito Grauzēju Žurkas, Peles Ultraskaņas Repeller

Saistītie Produkti: