Jauns Izpārdošana
Mākslīgā C Kausa Krūtis Pastiprinātājs Reāli Silikona Krūšu Formas Fake Boobs Tits Protēze Drag Queen Transpersonu Crossdressers Skatīt lielāku

Mākslīgā C Kausa Krūtis Pastiprinātājs Reāli Silikona Krūšu Formas Fake Boobs Tits Protēze Drag Queen Transpersonu Crossdressers

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€65.31

-50%

€133.28

Kopīgot

Vairāk informācijas

Sešdesmit seši tūkstoši pieci simti astoņdesmit deviņi

Produkta apraksts:

•Produktiem ir mīksta, elastīga, ar reālu smalkāku ādas struktūru.

•Silikona materiāls ir elastīgs, BEZ eļļas, var būt izstiepts, ar 300%,piemērota visu formu.

• Silikona gēla pildījumu var, protams, šūpošanās kopā ar ķermeni, reālāks.Zīda, kokvilnas pildījums Viegls svars, piemērots ilgtermiņa valkā, c kausa vieglāko 1.3 KG.

•C Kausa : šis tērps ir piemērots cilvēkiem, 150cm līdz 180cm un 45kg līdz 80kg.To var izmantot, crossdressing,transpersonu,shemale,dragqueen.

•Visi mūsu produkti ir izgatavoti ar rokām, piemēro maksājumu, kas ir nepieciešamas vēl 5 darba dienas, lai sagatavotu.Mēs pievēršam uzmanību detaļām un izmēģināt mūsu labāko, lai apmierinātu katra klienta vēlmēm.

Ja jūs neesat pārliecināti, kāds izmērs būs piemērots jums vislabāk, Lūdzu, nosūtiet mums ziņu par jūsu mērījumiem, kā sekot

1. Jūsu Kakla Apkārtmērs; 2. Jūsu Plecu Platumā; 3. Jūsu augšējā Krūtis; 4. Jūsu Mazākas Krūtis; 5. Jūsu Vidukli, Krūtis;

Konfidencialitātes: lai nodrošinātu privātumu mūsu klientiem mēs kuģis cieši katram klientam un produkta iepakojuma nav nekādas logo.

Piezīme: Ja jums ir nepieciešama netraucēta attēlu, lūdzu, sazināties ar mums pa stacijas vēstuli.Mēs iesakām piemērotu izmēru, jūs pēc tam, kad saņēmis iepriekš minēto informāciju no jums.

Izmērs: Mūsu silikons ir ļoti elastīgs un viegli stiept.Tie var būt izstiepts līdz 3, 00% bez bojājumiem.Pārliecinieties, lai izlasītu to izmēru chart, lai izvēlēties pareizo izmēru.

Krāsa: Mums ir 4 Krāsa: Color 1, Krāsa 2 Krāsas 3 Krāsas 4. Jo lielāks skaitlis, jo tumšāku krāsu.

Preces lietošanas instrukciju:

1. Pirms valkājot, lūdzu, nomazgāt līdzekli ar ūdeni un dušas želeju, un sausu tas, protams, vai noslaukiet to sausu.Nav pakārt vai pakļaut saules.Ziemā, izmantojiet matu žāvētāju, lai sauss un silts produktu. (to var valkāt tieši pirmo izmēģināt, un pulveris iztīrīts pirms izvešanas no rūpnīcas)

2. Produkts ir mīksts, lūdzu turēt tālāk no asiem priekšmetiem, un pievērst uzmanību, lai izvairītos no nagu traumas produktu.

3. Piemēro slāni talka pulveris vienmērīgi uz iekšējās un ārējās virsmas produktu, pirms valkāšanas, kas ir ērti un viegli valkāt.

4. Atceries, lai novērstu jūsu matus ar hairnet pirms lietošanas, lai novērstu to no negants laikā valkā.

5. Kad valkā, lūdzu, pārliecinieties, ka drēbes nav krāsoti, un nav asaru produkts pārāk grūti, lai izvairītos no bojājumiem.

6. Nav izspiest vai reizes, kad uzglabāšanai.Lūdzu, gulēja tumšā vietā un izmantot talka pulveris konservēšanas.

7. Tas ir ieteicams, lai atbilstu krūšturis bez tērauda gredzens, nav ieguvusi un nav sabiezējumu iekšā.Pievērsiet uzmanību, lai novērtētu jūsu mazākas krūtis, pirms iegādāties krūšturi.Ja garums krūšturis dibena apkārtmērs nav pietiekami, jūs varat saskaņot ar pagarinot pogu.

8. dabas silikagēls ir smarža silikagela pati.Šis produkts nav pievienot aromāts.Tās smarža ir galvenokārt smarža talka pulveri.Smarža medicīnas silikagēls ir nekaitīga cilvēka organismā.Lūdzu, izmantojiet to ar vieglumu, un smarža ventilācijas pazūd ātrāk.

9. Ilgi kakla izgriezumu dažu produktu, kas ir paredzēts, lai atvieglotu lietotājam apdares atbilstoši garums viņa kaklu.

Piezīme: atpakaļ vai apmainīt produkti netiek atbalstīti pēc apgriešanas.

Tagi: maksts, sieksta, silikona formas flīžu, liels vientiesis, liels viltus grūtnieces vēders, anime puķu meitene, drag queen ' tits, 1 viltus krūts, krūšu silikona, krūts enlarg.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums GorgeousU
Neķītrs Attēlu No
Svars 1800g
SVARA 45-75kg
Izmērs 1
Vienuma Tips Krūšu Formas
Daudzums 1 Gabals
Kakla 33cm
Saskaņā Krūtis 73cm
Modeļa Numurs SC121
Pilns Garums 40cm
Ikdienas Lietošanai Cosplay Crossdresser Transpersonu Mastektomijas Protēze Dragqueen
Seksuāli Divdomīgs No
Krūtis 88cm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls pārtikas klases silikona
Apģērba Kopšana Mazgā Tikai
Plecu 34cm
Par augstumu 150-180cm

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Mākslīgā C Kausa Krūtis Pastiprinātājs Reāli Silikona Krūšu Formas Fake Boobs Tits Protēze Drag Queen Transpersonu Crossdressers

Mākslīgā C Kausa Krūtis Pastiprinātājs Reāli Silikona Krūšu Formas Fake Boobs Tits Protēze Drag Queen Transpersonu Crossdressers

Saistītie Produkti: