Jauns Izpārdošana
Sieviešu Pidžamas Dāmām Naktskrekls Peldmētelis Sexy Pyjama Homewear Negligee Sleepwear Miega Sieviešu Topi Apģērbi Skatīt lielāku

Sieviešu Pidžamas Dāmām Naktskrekls Peldmētelis Sexy Pyjama Homewear Negligee Sleepwear Miega Sieviešu Topi Apģērbi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.93

-28%

€6.93

Kopīgot

Vairāk informācijas

17298 Līdzīgi Produkti

20250

30622 Ziemas Mētelis

Dzimums: Sieviete

Materiāls: spandex

Īpatnības: 1cm=0.393 collu, 1inch= 2.54 cm

1. Atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt, tur varētu būt daži nelieli differencesin krāsu tonis mājas lapā foto un faktisko objektu. 2. Postenis Pasākumam ar roku, tas varētu būt 1-3cm dažādas, sava veida sapratne būs ļoti appreciated.

garums krūtis S 81cm 88cm M 82cm 92cm L 83cm 96cm XL 84cm 100cm

Par Attēlu

Fotogrāfijas no produktiem, kas ir jāievēro.Krāsa produkts var atšķirties, jo flash kamera, apgaismojums, monitora iestatījums.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums.

Par Kuģošanas

Pēc apmaksas, jūsu pasūtījumu, Mums būs izsūtīti uz zemes gabala atrodas 5 darba dienu laikā, izņemot Brīvdienas.PIRCĒJS ir soley ATBILDĪGA par MUITOŠANU preces.Par kuģošanas laikā, jums ir nepieciešams, lai iepriekš pārbaudīt informāciju par piegādes laiku jūsu valstī.

Par Atgriešanos

Gadījumā, ja bojātas preces vai nepareizi vienumus, kas jums, mums būs vēlreiz vai izmaksāt jums.

Klientiem, ir pārbaudīt visus objektus pēc to saņemšanas, un paziņo mums 3 (triju) darba dienu laikā, ja anythins trūkst vai ir bojāts.Mums nav kompensācijas kuģniecības maksa par atdevi, kas nav bojāts.

14 dienu laikā pēc saņemšanas var atgriezt atpakaļ preci.Pircēji ir atbildīgi par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Par Atsauksmes

Vai mums par labu, lai atstāt 5 zvaigznēm pozitīvas atsauksmes, ja esat apmierināts ar kārtību un priekšmetus.Lūdzu, lūdzu, nav kuš, lai mūs atstāt negatīvu atgriezenisko saiti, ja neesat apmierināts ar pasūtījumiem, bet atstāt mums iespēju, lai atrisinātu tā, lai jums.Mēs darīsim visu iespējamo, lai apmierinātu tevi.

Saņemt Adresi

Uzrakstiet savu vārdu, uzvārdu un mājas numurs jūsu piegādes adresi, kad jūs veicat pasūtījumu, jo Krievija ir jauns likums tagad, post office nebūs nosūtīšanas zemes gabalu, lai jūs, ja jums nav rakstīt vārdu un uzvārdu.Visbeidzot, mums nav jāuzņemas atbildība.

Tagi: sleepwear pleds sieviete, homewear sievietēm, sieviešu pidžamas bieza komplekts, romantiska sleepwear, homewear sieviešu aprūpes, vilnas pidžamas komplekts, vannas drēbes, miega crop topi, galvas apsējs poliesteris, 3x apakšveļa.

Datu lapa

Materiāls Spandex
bielizna nocna peignoir femme
Sieviešu Apģērbu peldmētelis
Piedurknes Garums(cm) Puse
Sezona Rudens
Modeļa Numurs sleepwear
Materiāla Sastāvs Spandex
Modelis Tips Raibs
Neķītrs Attēlu No
sexy drēbes vannas drēbes
Apkakle V-Veida Kakla
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Sieviešu Pidžamas Dāmām Naktskrekls Peldmētelis Sexy Pyjama Homewear Negligee Sleepwear Miega Sieviešu Topi Apģērbi

Sieviešu Pidžamas Dāmām Naktskrekls Peldmētelis Sexy Pyjama Homewear Negligee Sleepwear Miega Sieviešu Topi Apģērbi

Saistītie Produkti: