Jauns Izpārdošana
50gab/daudz 0402 SMD Pre-pielodēti mikro litz vadu LED vada pretestība 20cm 8-12V Modelis DIY 9 Krāsas var izvēlēties Skatīt lielāku

50gab/daudz 0402 SMD Pre-pielodēti mikro litz vadu LED vada pretestība 20cm 8-12V Modelis DIY 9 Krāsas var izvēlēties

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€17.00

-20%

€21.25

Kopīgot

Vairāk informācijas

0402 SMD Pre-pielodēti mikro litz vadu LED vada pretestība 20cm 8-12V Modelis DIY

Pirms pielodēti mikro litz vadu LED iebūvēta pretestība

visas krāsu darbu 8-12V DC

stieples garums 20cm

Tas ir minimālais vadu LED uz zemes.

tās SMD izmērs:0.4"X 0.2" (1mm*0.5 mm)

apgaismojuma pakete 0402 led 0603 LED 1206 LED LED 0805

Maksājuma

Mēs pieņemam PayPal maksājumu tikai.

eCheck & kas gaida maksājumus caur Paypal notiks līdz izdzēsti, kā vienu eBay noteikumi.Lūdzu, apmaksāt savu posteni, 7 dienu laikā no izsoles beigu laiks.

Ne-maksāt uzvarētāji tiks paziņoti eBay par apturēšanu.Mums nav atbildīgs par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.Ja jūsu valstī ir ļoti augsts tarifs , lūdzu, pasakiet man, deklarēto vērtību pirms apmaksas.

Piegādes detaļas, Visas preces tiks nosūtītas ietver izsekošanas numer pircēja Ebay adresi , lūdzu, apstipriniet to, pirms veicat pirkumu.Mēs kuģis no 2 darba dienu laikā pēc saņemšanas jūsu maksājumu.Sūtījumu paziņojums tiks nosūtīts caur E-bay sistēmu.Bezmaksas piegāde pozīcija (- s) būs nosūtīti pa pastu Ķīnas vai Hongkong pastu.Tas parasti aizņem 9-25 dienām,retos gadījumos var būt 4 nedēļas, vai vairāk.Ja jums ir nepieciešams šis postenis (- i) ļoti steidzami.Lūdzu, sazinieties ar mums Express shipping service( piemēram, DHL,EMS,FEDEX...), pirms jūs iegādāties šo preci(s), ātra piegāde veidā parasti ilgst 3-8days.

Pārdošanas nosacījumi Visas vienības uz vienu Gadu garantija.Pircējs ir atbildīgs par atgriešanās kuģniecības izmaksas saskaņā ar ant apstākļos.

-Mēs quility pārbaude pirms nosūtīšanas no visiem posteņiem.Par mums

Mēs augsti novērtējam jūsu pozitīvu atsauksmi, lai mums, un turpinās darīt to pašu jums.Ja kāda iemesla dēļ neesat apmierināts ar pirkumu, lūdzu sazinieties ar mums ar"eBay Ziņas", lai atrisinātu jebkādas problēmas, pirms došanās atsauksmes.Mēs atbildēsim, un piedāvāt palīdzību nekavējoties.Bezalgas pircējiem, mēs ziņojumu Ebay.Ja jums vajadzīga palīdzība, pls sazinieties ar mums uzreiz pēc solīšanas/iegādāties.

Sazinieties ar mums, Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, nosūtiet e-pastu mums uzdot jautājumus par preces rā norādiet savu ebay id.Mēs aizstās jums.

- Ja jūs nesaņemat savu posteni uz laiku, lūdzu, sazinieties ar mums tūlīt, lai saņemtu papildu palīdzību, ko "eBay Ziņas", mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams.

- Tas ir mūsu mērķis ir nodrošināt mūsu klientu ar 100% apmierinātību.

Tagi: 3030 smd led, led 12v 12v pretestība, 3030 smd led diodes, 6 mikro lodēšanas, 7 segmentu balts, mikro šuves, led smd vadu, bmw pretestība, lodēšanas instruments, mikro lodēšanas mašīnas.

Datu lapa

Sertifikācija CCC
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs 0402 Pre-pielodēti smd led
Daudzums 50gab
Vienuma Tips Bumbu
stāvoklis 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes
Spriegums 12V
Veids vadu 0402 SMD
LED Gaismas Krāsas Balta Sarkana Zila Zaļa Dzeltena Rozā Violeta Silts Balts Oranža

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

50gab/daudz 0402 SMD Pre-pielodēti mikro litz vadu LED vada pretestība 20cm 8-12V Modelis DIY 9 Krāsas var izvēlēties

50gab/daudz 0402 SMD Pre-pielodēti mikro litz vadu LED vada pretestība 20cm 8-12V Modelis DIY 9 Krāsas var izvēlēties

Saistītie Produkti: