Jauns Izpārdošana
Augstākās kvalitātes FDPB-6019 balto krāsu cieto basswood ķermeņa rožkoka fretboard atpakaļ kakla, 4 stīgas, Precision Bass , Bezmaksas piegāde Skatīt lielāku

Augstākās kvalitātes FDPB-6019 balto krāsu cieto basswood ķermeņa rožkoka fretboard atpakaļ kakla, 4 stīgas, Precision Bass , Bezmaksas piegāde

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€235.35

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

Šī ir pavisam jauna skaista Ģitāra. 100% roku darbs, mums ir profesionāla QC komandu, lai nodrošinātu augstas kvalitātes produktus un pareiza iepakošana katru sūtījumu.Mēs esam pārliecināti, ka mūsu mūzikas instrumentu ir precīzi signāls, pievilcīgas skaņas, vienmērīgu darbību un graciozs izskatu.katram ģitāru tiks pārbaudīta un pārbaudīta, pirms nosūtīšanas, tāpēc mēs piedāvājam ģitāras, labu kvalitāti, bet ar zemu cenu, izklausās ideāli, tie ir vērts naudu jūs maksājat.

Mēs varam piedāvāt pielāgot logo jūsu produktiem.Ja ģitāra, kas jums nepieciešams ir, kas nav uzskaitīti mūsu veikalā justies brīvi, lai nosūtītu mums foto konkurētspējīgas cenas piedāvājumu.

PAR MUMS:

FANTASTY GUITAR CENTER , Mūsu uzņēmums ir ĒRIKA Mūzikas Instruments, INC ir profesionāli mūzikas instrumentu piegādātājs , Mums ir profesionāla dizainera , ražo prasmes un aprīkojumu.Veicam visu veidu elektrisko ģitāru, basu ģitāru, akustisko ģitāru, ģitāru piederumi, saksofons, Bandžo un aksesuāri.Tās tiek eksportētas uz ASV, Kanādas, ES, Austrālijā un citās valstīs un teritorijās.Mēs varam arī sniegt OEM pakalpojumu, saskaņā ar jūsu prasībām, vai paraugi.Un mums ir pilna pieredze par to!!!Mēs silti un sirsnīgi sveicu visu klientu, lai veidotu sadarbību uzņēmējdarbībā.Ja jūs interesē kādi no mūsu sērija, vienkārši sazināties ar mums.

Piegāde:

Parasti mēs kuģis savu pasūtījumu 7 darba dienu laikā pēc tam, kad jūs veicat maksājumu.Tas parasti aizņem 2-3 darba dienu laikā par kuģniecības Ķīnā.

Dažādās valstīs ir dažādas laiks efektivitāti, izmantojot dažādas piegādes metodi.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai sniegtu jums drošs veids, piegāde.Bet dažreiz starptautisko ļoti atkarīga no vietējās muitas un pasta pakalpojumu.Ja nesaņemat savu posteni uz laiku, lūdzu, sazinieties ar mums tūlīt, lai saņemtu papildu palīdzību.

Lūdzu, ņemiet vērā: Impost nodokļus, nodevas un maksas nav iekļautas postenī cenu vai kuģniecības izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Mēs iesakām, ka jūs atstāt ziņu ļaut mums zināt, deklarēto vērtību, ja jums vietu pasūtījumu.

Par Atsauksmes

1.Kā pārdevējs, mēs novērtējam jūsu pozitīvas atsauksmes.Mēs labprāt atgrieztos pieklājīgi.Lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, ja ir kāds iemesls, kas izraisa jums nevar atstāt pozitīvu atsauksmi.Mēs vienmēr darām visu iespējamo, lai klienti būtu apmierināti.

2.Lūdzu, nav mums dod sliktas atsauksmes līdz problēma ir atrisināta.

Ja jūs atbilstat mūsu produktiem, lūdzu, dodiet mums savu pozitīvas atsauksmes.Jūsu apmierinātība ir mūsu motivācija.Ja ir kādas neskaidrības vai problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, lai palīdzētu jums atrisināt problēmas.

Vēlreiz, paldies jums par jūsu uzmanības.

Tagi: alksnis stratocaster ķermeņa, kuka robots, bass electr, 4 string, elektriskās ģitāras komplektu, bass ģitāra 5 string zibspuldzi, prp daļa, bass džeza kakla, electr ģitāra, ģitāra kļavu kakla.

Datu lapa

Veids Akustiskā ģitāra
String Taurētājs Aizvērtas, Rokturi
Loku Materiāls catalpa koka
Signālu Stāvoklis 20
Atpakaļ / Sānu Materiāls Basswood
Korpusa Materiāls Basswood
Klaviatūra Materiāls ROŽKOKA
Piemērots Mājās-izglītība
Modeļa Numurs FDPB-6019
Pikaps Pasīvās Slēgts
krāsa Balts
Zīmola Nosaukums tangwood

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Augstākās kvalitātes FDPB-6019 balto krāsu cieto basswood ķermeņa rožkoka fretboard atpakaļ kakla, 4 stīgas, Precision Bass , Bezmaksas piegāde

Augstākās kvalitātes FDPB-6019 balto krāsu cieto basswood ķermeņa rožkoka fretboard atpakaļ kakla, 4 stīgas, Precision Bass , Bezmaksas piegāde

Saistītie Produkti: