Jauns Izpārdošana
ŠĶĪSTU PUTNU Būtība HT V3 Vīrieši Šķīstības Ierīce ar 4 Gredzeniem Mazs Būris Bio izcelsmes Dzimumlocekļa Gredzeni Gailis Jostas Pieaugušo Seksa Rotaļlietas V4 Skatīt lielāku

ŠĶĪSTU PUTNU Būtība HT V3 Vīrieši Šķīstības Ierīce ar 4 Gredzeniem Mazs Būris Bio izcelsmes Dzimumlocekļa Gredzeni Gailis Jostas Pieaugušo Seksa Rotaļlietas V4

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.90

-75%

€32.89

Kopīgot

Vairāk informācijas

LABAS ZIŅAS: ☜ HT V3 Rūpnīcas Cenu Lielā Izpārdošana!

316 Nerūsējošā Tērauda Metāla Būtība HT V3 Rūpnīcas Cenu Lielā Izpārdošana!

HT V3 bloķētu bloka nostāju pārvietots uz priekšu,vispārējais dizains ir kompaktāki,

kas piedāvā absolūtu brīvību un stilīgs dizains,

ļauj tai ir vairāk piemērots cilvēka organismam.

Materiāls: Bio izcelsmes sveķiem .

Numurs ar gaisa atverēm : 1

Viss, kas nāk oriģinālā & diskrēta pakete ar 1 cauruli, 4 dažādu izmēru riņķi, 1 Burvju Skapītis (augstas kvalitātes) un 2 atslēgas.

Izmērs:

Diametrs 4 dažādi Gredzeni: 36mm/40mm/45mm/50mm

Iekšpusē Garums caurule : 25mm (0.98 collas)

Iekšējais diametrs no caurules : 34mm gabals (1.3 collas)

Sasilšanas Padomi:

Sveķiem piemīt paplašināt ar siltuma un līgumu ar aukstu.

Ja saņemtā postenī uzrāda šādus situācijās, piemēram, deformācijas, nepiemērotību gredzena un būris, tikai mērcēt, šo preci karstā ūdens divas minūtes, un tad tas būs normāli, kas ir līdzeklis, sveķu, ne kvalitāti jautājumu par šo preci.

Tīrīšana: Izmantojiet maigām ziepēm un mīkstu tips otu (birsti) tīrīšanai.Neizmantojiet sadzīves tīrīšanas līdzekļiem.

Cienījamie klienti, Lūdzu, ņemiet vērā:

Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa ,šīs maksas nav iekļautas objekta cena un piegādes izmaksas.

Lūdzu, pārbaudiet jūsu countryrsquos muitas iestādi, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

Wersquore nav atbildīgi par visiem nelaimes gadījumiem, aizkavēšanos vai citiem jautājumiem, piegādes laikā.

Mēs parasti atzīmējiet savu preci, "Amatniecība".Garantijas Un Atgriešanās Politiku:

Parasti priekšmeti, kas nav bojātas, tās ir 100% brand new, un mēs pārbaudām tos rūpīgi pirms to nosūtīšanas.Lūdzu, nosūtiet atpakaļ bojāto posteņiem 3 dienu laikā pēc tam, kad to saņēmusi, mēs nosūtīsim jums jaunas, bet jums ir jāmaksā kuģniecības izmaksas, vai tiks atlīdzināta, kā naudu atpakaļ.

-Garantija neietver: nelaimes gadījumu, cilvēku kļūdas vai nepareiza lietošana.Atsauksmes :

Cienījamie klienti, mēs pateicamies par jūsu sapratni un sadarbību ar mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes.

Lūdzu rakstiet mums vai telefonu, mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes, mēs jums atrisināt jebkādas problēmas apmierinoši.

-Jūsu pozitīvas atsauksmes, būs ļoti appreciated.Ceru, ka mēs varam veidot labs un ilgtermiņa biznesa attiecības ar jums, paldies!

Tagi: ilgi šķīstības metāla būris, pekinas universitāte, manējā seksa rotaļlietas, seksa rotaļlieta, bdsm rotaļlietas, vistu gailis būris, dzimums stroker, erot rotaļlietas, peni gredzens, šķīstības būris ht.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Seksuāli Divdomīgs No
Modeļa Numurs A380-0
Vienuma Tips Dzimumlocekļa Gredzeni
Zīmola Nosaukums ŠĶĪSTU PUTNU
Materiāls Plastmasas
Neķītrs Attēlu No

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

ŠĶĪSTU PUTNU Būtība HT V3 Vīrieši Šķīstības Ierīce ar 4 Gredzeniem Mazs Būris Bio izcelsmes Dzimumlocekļa Gredzeni Gailis Jostas Pieaugušo Seksa Rotaļlietas V4

ŠĶĪSTU PUTNU Būtība HT V3 Vīrieši Šķīstības Ierīce ar 4 Gredzeniem Mazs Būris Bio izcelsmes Dzimumlocekļa Gredzeni Gailis Jostas Pieaugušo Seksa Rotaļlietas V4

Saistītie Produkti: