Jauns Izpārdošana
Jaunā Tālvadības pults Dual Uzlādēšanas Doka Staciju + 2/4x 2800mAh Baterija Nintendo Wii Gamepad Lādētājs Ar LED Gaismas Skatīt lielāku

Jaunā Tālvadības pults Dual Uzlādēšanas Doka Staciju + 2/4x 2800mAh Baterija Nintendo Wii Gamepad Lādētājs Ar LED Gaismas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.26

-15%

€9.83

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

#USB 2 Ports Uzlādes Doks + 2 * Akumulators

Funkcijas:

*2 Uzlādes Doki Stacijas: Konstruētas ar 2 uzlādes doki un inbuilt ar 2 neatkarīgiem saprātīga shēmas ļauj 2 tālvadības kontrolieri, lai varētu pilnībā uzlādēts aptuveni 1-3 stundas vienlaicīgi un droši.USB ports uzlādes kabelis būs ērti, lai jūs, lai izveidotu savienojumu jaudu.

*2 Uzlādējams 2800mAh Baterijas Iekļautas: Aprīkots ar 2gab 2800mAh Ni-MH baterijas, kas var ilgt 2-3 stundas, daudz ilgāk, nekā standarta AA baterijas.Tas nekad palaist no enerģijas, ja jūs gatavojas gūt uzvaras punktu.

* Izturīgs un Viegli Izmantot: Pieņem augstas kvalitātes ABS materiāla, viegls, nodiluma izturīgs un izturīgs.Katrai akumulatoru baterijai ir viegli uzlādēt, novietojot uz tālvadības uzlāde dokā.Nav nepieciešams, lai izņemtu akumulatoru.

*Plaši Izmanto: Plaši saderīgi ar tālvadības pultis Wii Nintendo.Tā atbalsta ātrās uzlādes un pārmaksu aizsardzība.Ietaupīt naudu un aizsargāt vidi, izmantojot akumulatoru.

* LED indikators : LED gaismas parādīs baterijas uzlādes statusu.Kad uzlādes stacijas ir savienotas ar enerģijas, indikators deg zilā krāsā.Indikators iedegas sarkanā krāsā, kad uzlādes.Indikators deg zilā krāsā, kad pilnībā uzlādēts.

Piezīme:

1. Lūdzu, ievietojiet uzlādes staciju uz līdzenas virsmas, pirms uzlādes.Lūdzu, ņemiet vērā, ka tālvadības pults var grūti, lai savienotu ar lādētāju, ja virsma nav līdzsvarā.

2. Piederumu TIKAI.Tālvadības kontrolieri nav iekļautas.

#4 USB Ports Uzlādes Doks + 4 * Akumulators

Funkcijas:

4 Uzlāde Doki Stacijas: Izstrādāta ar 4 uzlāde doki un inbuilt ar 4 neatkarīgas saprātīga shēmas ļautu 4 tālvadības kontrolieri, lai varētu pilnībā uzlādēts aptuveni 1-3 stundas vienlaicīgi un droši.

4 Uzlādējams 2800mAh Baterijas: Aprīkots ar 4 gab. 2800mAh akumulatoru, tas var ilgt 2-3 stundas, daudz ilgāk, nekā standarta AA baterijām, arī optimāla četriem spēlētājiem spēlēt kopā.

LED indikators: LED gaismas parādīs baterijas uzlādes statusu.Sarkans indikators, kad uzlādes, zils indikators gaismas vai gaismas izslēdzas, kad pilnībā uzlādēts.

Izturīga un Viegli Izmantot: Pieņem ABS materiāla, viegls, nodiluma izturīgs un izturīgs.Doks jūsu tālvadības pultis un pievienojiet to uz jebkuru USB ports - nav nepieciešams, lai izņemtu akumulatoru.

Plaši Izmanto: Plaši saderīgi ar tālvadības pultis Wii, Nintendo, ideāla dāvana spēle mīļotājiem.

Piezīme:

1. Lūdzu, pārliecinieties, vai tālvadības pults ir ievietots pareizi.LED gaismas indikators rāda uzlādes statusu.Uzlāde :Sarkans Indikators.Pilnībā Uzlādēts: Zils indikators/Indikators nodziest.

2. Lūdzu, ievietojiet uzlādes staciju uz līdzenas virsmas, pirms uzlādes.Lūdzu, ņemiet vērā, ka tālvadības pults var grūti, lai savienotu ar lādētāju, ja virsma nav līdzsvarā.

3. Piederumu TIKAI.Tālvadības pults nav iekļautas.

Specifikācijas:

Specifikācijas:

Ieejas spriegums: DC 5V

Izejas spriegums: DC 2.8 V×2

Izejas strāva: 350mA min×2

Baterijas: 2 gab 2800mAh Ni-Mh baterijas

Izmērs doka: 5.2"×2.35"×1.45" /13×6×3.7 cm(L×W×H)

Svars doks: 3oz/84g

Svars ar akumulatoru: 1.43 oz/40g×2

Iepakojuma Izmērs:13.6 x 9.8 x 4.5 cm(L×W×H)

Iepakojuma Svars: 7.57 oz/214g

Paketē Iekļauts:

Iepakojuma Saturs:

1 × 4) Ostas Maksas Doks

4 x Uzlādējamās Baterijas

1 x Kabelis

VAI

1 × 2 Ports Uzlādes Doks

2 x Akumulatori

1 x Kabelis

Tagi: doking stacijas hd, nes, nintendo konsoles, smart home, nintendo wii, 18v akumulators, wii stāvēt balts, wii, NINTENDO SLĒDZIS, Kontroles, augstas lifepo4 akumulatoru.

Datu lapa

Modeļa Numurs Nintendo Wii Remote Controller
Nintendo Modelis wii
Zīmola Nosaukums centechia
Saderīgs Marku/Modeli Nintendo
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Jaunā Tālvadības pults Dual Uzlādēšanas Doka Staciju + 2/4x 2800mAh Baterija Nintendo Wii Gamepad Lādētājs Ar LED Gaismas

Jaunā Tālvadības pults Dual Uzlādēšanas Doka Staciju + 2/4x 2800mAh Baterija Nintendo Wii Gamepad Lādētājs Ar LED Gaismas

Saistītie Produkti: