Jauns Izpārdošana
8 Skatīt lielāku

8"-12" Piezīme CDEFGAB Čakra Matēta Kvarca Kristāla Dziedāšanas Bļoda Komplekts 7

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€232.40

-4%

€244.63

Kopīgot

Vairāk informācijas

8"-12" Piezīme CDEFGAB Čakra Matēta Kvarca Kristāla Dziedāšanas Bļoda komplekts 7

Mēs varētu piedāvāt kristāla dziedāšanas bļoda izmērs no 6inch, lai 28inch, un visus signāla C C# D# E E F# G G# A# B ,ja jums ir kādi jautājumi orany prasības par bļodas,lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums tieši, es vēlētos citēt jums asap.

Jūs varat izvēlēties toņus, ja jūs vieta jūsu pasūtījumu,vai atstāt ziņu.Citādi melodijas, tiks nosūtīta pēc nejaušības principa. 1.Kristāla dziedāšanas bļoda komplektā: Viena Augstas Kvalitātes Kvarca kristāla dziedāšanas Bļoda,Viena Gumijas Āmuru/Zamšādas stick vai kristāla, āmuru un Vienu Gumijas blīvgredzenu. 2. Kvarca kristāla dziedāšanas bļoda ražo augstas tīra kvarca kristāla, tīrības pakāpe ir lielāka par 99.99%.AIO ražošanas tehnoloģijas:kad temperatūra sasniedz 3000-4000 grādiem pēc celsija,smiltis kļūst šķidrs,tad ar kristāla dziedāšanas bļodas.Tie ir pieejami skaidrs, vai matēta bļodiņas dažādos izmēros,sākot no 6"-28" diametrā.Izmērs bļoda ne vienmēr noteikt savu toni,lai gan lielākas bļodas skaņas zemāku oktāvas un piezīmes.Katrs trauks ir pārbaudīta ar digitālās tehnoloģijas, lai identificētu tās skaņas.Tas ir lielisks meditācijas un dziedināšanas līdzeklis.Skaista, Skaidra, Dziļa, Pārsteidzošs un Bagāts Svārstību Rezonanses ar to Dziedināt. 3.Mēs esam profesionālās ražošana kristāla dziedāšanas bļodas kopš 1999. gada gadi. 4.Profesionālās drošā iepakojumā.Mēs Darbojamies Kristāla Dziedāšanas Bļodas gadu desmitiem, mums ir profesionāla iepakojumā, lai nodrošinātu produkta drošību.Ja bojāta vai nozaudēta tranzītā, mēs varam aizstāt par brīvu. 5.Trauki ir labāk izmantot, par skaņas terapiju un meditācijas dziedinošo, čakru saskaņošanu un kopā tīrīšana, raidot enerģiju, dinamiku, fizisko un enerģētisko Struktūru.Daži bļodas saskaņot ar citām bļodas,un, kad abi ir spēlēt vienlaicīgi,efekts ir izsmalcinātu un sinerģisko.

Katra bļoda ir viena brīva āmuru-gumijas āmuru/zamšādas stick vai kristāla, āmuru un O-gredzenu

Katra bļoda ir dažādi toņi, dažādu ķermeņa čakrām.Pieejamie izmēri un toņi šādi: Lielums :6 7 8 9 10 11 12 13 14 16 18 20 22 24 Augstums:C D E F G A B C# D# E F# G# A# B Charka:Saknes, Krustu, Saules Pinuma, Sirds, Rīkles, Trešās Acs, Vainaga Piezīme: 1 inch=25.4 mm

Čakras

Piezīmes kristāla dziedāšanas bļodiņas, kas atbilst katrai no galvenajām čakrām.Čakras var raksturot kā enerģētikas centru no ķermeņa.Katrs enerģētiskais centrs ir unikāls aspektiem un atbilst īpašus signālus mūzikas mērogā.Turot šos centrus līdzsvarot rezultātu uz veselību un harmoniju.

Stipra un ilgi skaņas

Budistu Kvarca Kristāla Dziedāšanas Bļoda ir pats efekts ar Tibetas dziedāšanas bļoda ,bet skaņas vairāk skaisti nekā metāla dziedāšanas bļoda ,un skaņas garš un spēcīgs .Kristāla dziedāšanas bļoda ar spēcīgu darbību, jums ,plaši izmantot terapiju ,caur čakru, lai risinātu sāpīgas ķermeņa ,var palīdzēt cilvēkiem, meditācija, attīra prātu, atlaidiet spiedienu, un tā tālāk .

Priekšrocības

*Ievērojami samazina stresu un nemieru *Stimulē imūnsistēmu *Tas palīdz pazemināt asinsspiedienu un dusmas *Dziļu relaksāciju un sāpju mazināšanai *Palīdz ar čakru tīroša un līdzsvarojoša *Palīdz nomierināties, hiperaktīva adrenals *Palielina garīgo un emocionālo skaidrību

Uzvalks pūļus

Kristāla dziedāšanas bļodas tiek izmantoti ar jogu, skaņas dziedināšanas, kristāla tīrīšana, telpu klīringa un neizsaka, sākuma un beigu meditācijas.

Ja jums ir sākums ar meditāciju Ja jums izveidot skaņas ceļojumiem Ja jums ir laba terapeita vai veselības aprūpes speciālists,Masāža, ģimenes ārsti,Ārsti,manuālo terapeitu Ja vēlaties darīt kādu apmācības Ja jums ir jogas praktizētājs/Riki practioner Ja jums ir skaņas dziednieks Ja jums ir Mūziķi, Dziedātāji, Balss Treneri, Meditācija, Skolotāji un Enerģētikas darba ņēmējiem, Varbūt esat izplatītājs, ja pasūtījuma vairumā, lūdzu, sazinieties ar mums tiešā veidā, un mēs piedāvājam piliens kuģniecības pakalpojumu.Izvēlēties mūsu galviņas, kad tās vēlaties labāko skaņas kvalitāti, rezonanse un klientu apkalpošanas to praksi, klientiem un savu reputāciju.

Profesionālās Ražošanas Līnija

Profesionālās ražošanas līnijas,nebojātu iepakojumu un labākais, pēc-pārdošanas.

Maksājuma

T/T,Paypal,Drošu maksājums,Western Union,Alipay,Kredītkartes.

Piegāde

DHL/FedEx/UPS/TNT/EMS/ARAMEX/SF EXPRESS

Pēcpārdošanas servisa

Kad jūs saņemsiet bļodas,pls, lūdzu pārbaudiet bļodas pirmo reizi.ja bojājums,Lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas uzreiz, viņi dos jums apmierinošu atbildi.

*Sakarā ar dažādu politiku katrā valstī, nodokļi nav tas pats, kas mums ir atbildīgs tikai par mūsu puses,Kravu neietver muitošanas jūsu pusē.

Tagi: cristal dziedāšanas bļoda komplekts, kristāla akmeņi bļodas, bļodā un šķīvju komplekts, lielo kristāla traukā, crystal skull, čakra-kristāla dziedāšanas bļoda, 7 čakra, nūdeles bļodā kopa, čakru komplekts akmens, liela kvarca dziedāšanas bļoda.

Datu lapa

krāsa Balts
Modeļa Numurs 8-12inch
Izmantošana par jogu,meditāciju,dziedniecība,ārsta,utt.
Produkts kvarca kristāla dziedāšanas bļoda
čakras 7chakras 7 toņi
izmēri 8"8"9"10"10"11"12"
Aksesuāri Bezmaksas 7 mallets un 7 O-gredzenu
Diametrs (cm) 31-50cm
Pieejami toņi CDEFGAB
Signālu Skaits 7
Svars (kg) 20
Zīmola Nosaukums LISM
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

8

8"-12" Piezīme CDEFGAB Čakra Matēta Kvarca Kristāla Dziedāšanas Bļoda Komplekts 7

Saistītie Produkti: