Jauns Izpārdošana
TicWatch Pro 4G/LTE ES Versija (Atjaunotas) 1GB RAM Miega Izsekošanas IP68 Ūdensnecaurlaidīga NFC, lai Vodaphone DE Vīriešu Sporta Skatīties Skatīt lielāku

TicWatch Pro 4G/LTE ES Versija (Atjaunotas) 1GB RAM Miega Izsekošanas IP68 Ūdensnecaurlaidīga NFC, lai Vodaphone DE Vīriešu Sporta Skatīties

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€151.83

Kopīgot

Vairāk informācijas

Kādi ir Mobvoi Sertificēts Atjaunotas Produktu?

Mobvoi Sertificēts Atjaunotas Produktu, ir iepriekš piederēja Mobvoi produktus, kas iziet Mobvoi stingras renovācijas procesā, pirms to piedāvā pārdošanai.Jūs saņemsiet "kā jauns" ierīces ar patiesu Mobvoi rezerves daļas (pēc vajadzības), kas ir rūpīgi jāiztīra un jāpārbauda.Katru ierīci, tiks nāk ar visiem piederumiem, kabeļi un operētājsistēmām.

PIEZĪME

4G/LTE funkcija, lai ES Versijā, var izmantot, lai Vodafone Vācijā, Lielbritānijā, Itālijā un Movistar Spānijā. 1. ASV klientiem, lūdzu, izvēlēties MŪS Verizon versija; 2. Lūdzu, saprotiet, ka 4G/LTE funkcija joprojām nevar tikt izmantota citām valstīm, vai ar citiem telekomunikāciju pārvadātājiem vēl.Klients var izmantot Bluetooth, lai izveidotu savienojumu ar smart skatīties ar jūsu tālruni.Mēs atjaunināt mūsu produktu, pakāpeniski nākotnē, paldies tik daudz par jūsu bažas ar TicWatch.

Kārtojumu displeja tehnoloģija.

TicWatch Pro 4G/LTE unikālā slāņveida displeja tehnoloģiju slāņi ar zemu enerģijas patērē LCD displejs uz augšu brilliant AMOLED displeju, kas pagarina akumulatora kalpošanas laiku no 2 dienām līdz nepārspējamu 5-30 dienām.Divi ekrāni, divi režīmi, un kontrolēt, lai pilnībā izmantotu akumulatora kalpošanas laiku un veiktspēju.

Jūsu galvenais veselības & fitnesa biedrs.

TicWatch Pro 4G/LTE, ir pildīta ar sensoriem un Mobvoi īpašnieka AI tehnoloģijas, lai nodrošinātu intuitīvu darbību atklāšana un precīzu uzskaiti.

TicPulse: Saglabāt impulsu uz jūsu veselību.

Mobvoi ir TicPulse tehnoloģija ir izstrādāta, lai saglabātu jums informēti par jūsu veselību, ar modernu un precīzu sirdsdarbības uzraudzības un izsekošanas.

TicMotion: Proaktīvu kustības izsekošana.

TicWatch Pro 4G/LTE ir aprīkots ar TicMotion, Mobvoi ir komplekts ar patentētu AI algoritmus, lai aktīvi atklāt savu kustību un sniegt savu fitnesa ierakstus, noklikšķiniet uz visas-bez maksas.Tikai koncentrēties uz savu darbību.TicMotion darīs pārējo.

Iegūtu lietas izdarīt on-the-go.

Modelis: TicWatch Pro 4G/LTE Izmēri (mm): 45.1 x 12.6 Krāsas: Melna Skatīties, ja: Poliamīds & stikla šķiedras, nerūsējošā tērauda bezel, alumīnija aizmugurējo vāciņu Svars: 47.4 g Ekrāna stikls Corning® Gorilla® Glass 3 Skatīties siksniņa: Silikona (maināma), 22mm Operētājsistēma: Lietot OS, Google Tālruņa savienojamība: Android™ 6.0+, iPhone iOS10.0+ Platforma: Qualcomm® Snapdragon Valkāt™ 2100 (MSM8909W) Atmiņa: 1GB RAM; 4GB ROM Displejs: 1.39" AMOLED (400 x 400 px) + FSTN LCD Tīkls: 4G LTE + VoLTE + E911 + SOS (4G pieejams Verizon Tikai) Savienojumi: BT v4.2+ BLE, wi-fi IEEE 802.11 b/g/n GPS: GPS/a-gps + GLONASS + Beidou Sensori: PPG sirds ritma sensoru, akselerometru, žiroskops e-kompass, apkārtējās gaismas sensors, zema latentuma off-ķermeņa sensoru NFC maksājumi: Google Maksāt, izmantojot NFC SIM kartes: iepriekš Ielādētas SIM Akumulatora kapacitāte: 415mAh Militārā Standarta 810G: Iztur temperatūras šoku-no -30℃ līdz 70℃, operatīvā no -20℃ līdz 55℃, 57kpa spiediens, 44℃ saules starojumu, 95% mitruma, sāls migla,smilšu un putekļu, triecienu Ūdensnecaurlaidīgs reitings: IP68 + baseins peldēšanai piemērota

Palikt priekšā ar proaktīvu palīdzību no Google Palīgs uz jūsu rokas.Vienkārši nospiediet un turiet ieslēgšanas / izslēgšanas pogu, vai sakiet "Labi " Google", lai pārvaldītu ikdienas uzdevumus, plānot savu dienu, vai saņemt atbildes.Veikt ātru un vienkāršu maksājumus ar Google Jāmaksā, apskatīt savu dienu un jaunākos atjauninājumus uzreiz, lejupielādēt lietojumprogrammas pakalpojumā Google Play™ un izvēlēties no tūkstošiem dažādu skatīties sejām, visi on-the-go.

TicWatch 4G/LTE Specifikācijas

Kāda veida pēcpārdošanas pakalpojumu, ir Mobvoi atjaunotas atbilstīgi produkti?

Pēcpārdošanas pakalpojumu politika Mobvoi atjaunotas produkti ir ierobežots līdz 90 pēc tam, kad, saņemot preci.Garantijas prasībām var iesniegt 90 dienu laikā no saņemšanas brīža.Atjaunotas produkti var tikai apmaināmo atjaunotas produktiem, kas nav jauni produkti.Atjaunotas produkti ir galīgā redakcija-pārdošana tikai un vairs nevar tikt atgriezta apmaiņā pret kompensāciju.

Par Mobvoi

Dibināta 2012. gadā, Mobvoi mērķis ir push robežas nākamās paaudzes cilvēka-mašīnas mijiedarbība ar AI tehnoloģijas.Mobvoi ir izstrādājis savu Ķīniešu balss tehnoloģiju jomā, balss atpazīšanu, dabīgās valodas apstrādi, un vertikālās meklēšanas.Ar tās izveidi, kritiski acclaimed patēriņa produktu wearables, audio, automobiļu un mājas ražojumu kategorijām, Mobvoi bagāto uzkrāšanās pieredzi, piemērojot AI savukārt virza turpināja inovācijas core balss balstītas tehnoloģijas.Līdz šim, Mobvoi ir radījis 6 kārtās no finansējuma, kuru vadīja sabiedrībām, tai skaitā SIG, Sequoia Capital, Zhenfund, Google un Volkswagen.Turklāt Mobvoi ciešo stratēģisko partnerību ar Google Valkāt OS un Google Palīgs, kā arī tās kopuzņēmumu ar Volkswagen Grupas Ķīna vieta ir priekšgalā atrisinātu daudzas reālās pasaules problēmas un attīstības scenārijus ar balss balstītu AI.

Tagi: smartwatch, oficiālais xiaomi, ary pulksteņi, 70mai xiaomi, amazfit skatīties, gadījumā, poco x3 nfc, vīriešiem skatīties darbība, smart skatīties, vīriešiem skatīties, wotchi smartwatch w21r.

Datu lapa

Displeja Izmērs 45.1 x 12.6
ROM 4 GB
Stils Sporta
Noņemams Akumulators No
Ūdensizturīgs Pakāpe Profesionālās Ūdensizturīgs
Operētājsistēmas Valkāt OS, Google
Gadījumā, Ja Materiāls SAKAUSĒJUMA
APP Lejupielāde Pieejama
Savienojumi BT v4.2+ BLE, wi-fi IEEE 802.11 b/g/n
Vairāki Zvani
Pieteikumu Vecuma Grupā Pieaugušie
CPU Modeli Qualcomm Snapdragon Valkāt 2100
Pulksteņu Siksniņas Silikona (maināma), 22mm
Militāro 810G Standarta
Operatīvā ATMIŅA 1GB
SIM Iepriekš ielādētas SIM
Band Materiāls Silikagēls
skatīties lietā Poliamīds & stikla šķiedra
Ekrāna Forma KĀRTA
Zīmola Nosaukums ticwatch
Atpakaļskata Kamera NAV
Tīkla Režīms 4G
Saderība Visi Saderīgie
Grupa Noņemams
GPS
Atmiņa 1GB RAM; 4GB ROM
Platformas Qualcomm Snapdragon Valkāt 2100
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Funkcijas Sirds Ritma Noteicējs
Tīkls 4G LTE FDD
Veids Uz Rokas
Pārvietošanās Veids Elektroniskā
Rezolūcija 400 x 400 px
stāvoklis Sertificēti Atjaunotas
NFC Maksājumu Google Jāmaksā
Akumulatora kapacitāte 300-450mAh
Ūdensnecaurlaidīgs reitings IP68 + baseins peldēšanai piemērota
Sistēma Android Valkā
SIM Karte Pieejama
Sertifikācija ROHS
PROCESORU Ražotājs qualcomm
Valodas Indonēzijas
Mehānisms

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

TicWatch Pro 4G/LTE ES Versija (Atjaunotas) 1GB RAM Miega Izsekošanas IP68 Ūdensnecaurlaidīga NFC, lai Vodaphone DE Vīriešu Sporta Skatīties

TicWatch Pro 4G/LTE ES Versija (Atjaunotas) 1GB RAM Miega Izsekošanas IP68 Ūdensnecaurlaidīga NFC, lai Vodaphone DE Vīriešu Sporta Skatīties

Saistītie Produkti: