Jauns Izpārdošana
10pcs Universāls Anti-glare Matte Ekrāna Aizsargs 15.6 collas 15.6 Skatīt lielāku

10pcs Universāls Anti-glare Matte Ekrāna Aizsargs 15.6 collas 15.6" Aizsargājošu Plēvi uz Displeja Ekrānu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€19.82

Kopīgot

Vairāk informācijas

Uzmanību: 1. Mūsu ražotne ir specializējusies ražo aizsargplēvi mobilo tālruņu un planšetdatoru, ietver arī vispārējo ekrāna aizsargs.Ja jums nepieciešama jebkuru īpašu lielumu, mēs varam pielāgot jums.Laipni izmeklēšanu.Paldies ļoti daudz. 2. Atsaucas uz ekrāna aizsargs izmēra, lūdzu, nav vienkārši redzēt collas, jo dažādas rūpnīcas veikt dažādu izmēru collās.Lūdzu, būtībā redzēt faktisko garums un platums ekrāna aizsargs.Paldies par jūsu sadarbību.

1.100% Pavisam Jaunu un augstas kvalitātes matēta ekrāna aizsargs, 2. 3-slāņu struktūra, putekļu atvairot, anti-glare, pret-skrāpējumiem, mazgājams un izturīgs 3. Viegli uzstādīt.Nav atlieku pēc izņemšanas no aizsargs. 4. Izmērs: 345x194mm , lūdzu, pārliecinieties, ka šāda izmēra atbilst jūsu pieprasījumu, pirms pasūtīšanas.

Pakete ietver:

10 gab. x Matēts ekrāns protetors bez mazumtirdzniecības iepakojumā

Vienkāršas Darbības:

1. solis: Labs ekrāns (ekrāna, bez putekļiem)

2. solis: Saskaņošana ekrāna, etiķetes ieplīsis nedaudz, lai pielāgotu ekrāna apmali un asaru.

Solis 3: uzlīmes, kas ir gatavi būt uzmanīgiem, asaru šo slāni 2. etiķete. Par to.

Filmu paņēmieni:

1. Pirmais sakopt tīras rokas no putekļiem un taukiem, vispirms nomazgāt ar roku sanitizer.

2. Brilles drānu vai salveti samitrinātu drāniņu nelielu daudzumu mazgāšanas līdzekļa vai ūdeni, noslaukiet ekrāna virsmas, tīras virsmas

3. Negants atveriet sānu aizsardzības filmu, un pēc tam novietojiet uz ekrāna, saskaņot augšējā pusē un ap pastas filmu.

4. Uz folijas, cik vien iespējams, lai saglabātu vienotu, burbuļi, u.c., mazāk pull atpakaļ, lai nodrošinātu, ka filma virsma, bez burbuļiem.Pēc tam izmantojiet aitu jutos skrāpi, vai pildītās skrāpi klasē, lai izvairītos no nesaskrāpē.Būs filma mazliet lēnāk, nospiežot ekrāna virsmai, šajā gadījumā nekavējoties burbulis būs ļoti maz.

5. Publicēta pēc tam, kad daļa reģionālo gaisa burbuļi remonts.Grūti kartes, kredītkartes, dzīvot kredītkartes, izmantojiet mīkstu drāniņu, lai vienkārši noslaukiet ekrānu, un pēc tam lēnām, lai palīdzētu, burbuļi bija noņem malu.

6. Ja virsmas, piemēram, mazu daļiņu, putekļu, lai atklātu, kur bloki ar plastmasas loksnes un citas daļiņas līmi, un tad filma ielīmēt.

Tagi: larmor ekrāna aizsargs, 15.6 lcd, doopro ekrāna aizsargs, 15.6 led ekrāns, durvju apmaļu aizsargs tesla, acer 15.6 lcd klēpjdatora ekrāns, ekrāna aizsargs, stikla tesla 61, nosedzošais tesla, caurspīdīgs matēts ekrāna aizsargs, 15.6 lcd displejs.

Datu lapa

Materiāls pet
Zīmola Nosaukums unflyge
Modeļa Numurs 15.6 collas
Daudzums 6-10 Iepakojumos
Saderīgu Zīmols Citi
Funkcijas Matēts
Iepakojums NO
Izmantošana PDA

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

10pcs Universāls Anti-glare Matte Ekrāna Aizsargs 15.6 collas 15.6

10pcs Universāls Anti-glare Matte Ekrāna Aizsargs 15.6 collas 15.6" Aizsargājošu Plēvi uz Displeja Ekrānu

Saistītie Produkti: