Jauns Izpārdošana
50CM P5MM RGB Led Zīme Pilnu Krāsu Multicolor Programmējams Ritināšanu Ziņu LED Displejs, Borta Displejs, Multi-valodas Skatīt lielāku

50CM P5MM RGB Led Zīme Pilnu Krāsu Multicolor Programmējams Ritināšanu Ziņu LED Displejs, Borta Displejs, Multi-valodas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€75.08

Kopīgot

Vairāk informācijas

UPDATED - Tāpēc klientu atsauksmes par citiem LED zīmes ir sarežģīta programma, mēs atjaunināts tas lika parakstīt aparatūru un programmatūru, kas padara to ļoti ātri, lai programma jūsu ziņu.Tagad jūs varat ievadīt īsziņas, izmantojot wifi un usb 2 dažādus veidus kā, tagad var izvēlēties, kā jūs vēlaties.Ievadiet ziņu, izmantojot usb: 1. Instalējiet smart programmatūru 2. Pievienojiet USB kabeli 3. Noklikšķiniet Uz Meklēšanas 4.Programma jūsu ziņu.Noklikšķiniet Uz Nosūtīt.Ievadiet ziņu, izmantojot telefona wifi: Atbalsts Andrews, un iOS iPhone mobilo telefonu sistēma Mobilā tālruņa skenēšanas divdimensiju koda lejupielādēt programmatūras 1. Tālrunis tiešu savienojumu led karstajiem 2.led displejs, Noklikšķiniet uz meklēšanas displejs 3. Programma jūsu ziņu.Noklikšķiniet Uz Nosūtīt.Tagad jūs varat parādīt savu ziņu uz ekrāna Rāmja Izmērs : Lietošana :Iekštelpu,semi - outdoor Pikseļi : pēc Izvēles, Augstums:5 mm, Displeja krāsu: RGB (7 krāsas Biezums: tikai 1.5 cm (Ultra-plānām Dizains) Signāla ieejas: Android un iOS iPhone mobilā tālruņa attālā ievadi ziņu Ūdensizturīgs IP līmenī :IP54 (dzīves līmeņa ūdensizturīgs) Papildu Funkcijas, Tikai, lai Jūs: 1,16 x96 pikseļi, 1536 spilgti LED ekrānu, displejs skaidri.Pielāgot savu ziņu, ko jūs vēlaties, izcelt jūsu personību, spēcīgs veids, lai engrain savu zīmolu, jūsu klientu prātā 2,Displeja iespēja : Multi Valodas,teksta, skaitļu, simbolu.Fonta lielumu teksta ziņu ir regulējams , ritināš. ātrums ir regulējams displeja spilgtums ir regulējams Atbalsta Valoda : angļu / Ķīniešu Vienkāršs un Tradicionālā) arābu / ebreju / krievu / spāņu / vācu / franču / Japāņu / portugāļu / Taizeme / etc pasaules valodas Ietekme : 49 veidu reklāmas ietekme Multiaction, lai parādītu, ieskaitot sniegu, spray, pagriezt, ritinātu, un utt Dažādiem ritināšanu darbības, kas jums izvēlēties, piemēram, mirgojošs, statiska, pārvietojas uz kreiso, virzās uz labo pusi un tā tālāk.instrukcijas : Ziņu ir programmējams .Ziņojums var būt stacionāri un kustībā .Ziņa ir spilgta un pievilcīga reklāma >> Lietotājam draudzīgs plānošanas programmatūras un rokasgrāmatu iekļauts, atbalsta programmatūras jaunināšanu uz visu, izmantojot dzīvi Veikalā ziņas :Atbalsta daudz teksta displejs Atbalsta nedēļā, laika displejs HH:MM:SS un taimera displejs: DDD:HH:MM:SS.tas ir laiks atmiņas funkcija.Enerģijas taupīšana : Energy efektīvu, Regulējams 4 Spilgtuma Līmeni, kas Darbojas Jauda : DC 5v, +10% 12V,Ja transportlīdzeklis tiek lietots, lūdzu, pievienojiet automašīnas cigarešu šķiltavu.darbojas lieliski uz datoru, klēpjdatoru, power bank, ligzda.USB kabelis un AC adapteris iekļauts.Labākais skatīšanās attālums : 1-10meters Mūžu : 100,000 Stundas Garantija : 1 Gads tikai. [Komplektācija] : 1x Led Zīme, 1x USB Kabelis, 1x Metāla Ķēdi 1x AC Adapteris ar Bezmaksas Sprieguma 1X CD-ROM ar Programmatūru un Manuālo Iepakojumā :Krāsu kaste iepakojuma Piezīme: krāsu

Jauns produkts ieteikums: 3D pārredzamu led hologrāfiskā ekrāna ventilators

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Tagi: aiz rupjš audekls somas, dot matrix, led neona zīme, led āra ekrāna, ritiniet uz papīra, pieaugs telts, displejs led āra, led diod, ykz led displejs, led lentes rgb.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Displejs Funkcijas Grafikas
Izmantošana Iekštelpu
Caurules Chip Krāsu Pilna Krāsu
Zīmola Nosaukums Leadleds
Spriegums 5V
Modeļa Numurs LLDP5-S1696RGB
Pikseļu skaits 5mm

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

50CM P5MM RGB Led Zīme Pilnu Krāsu Multicolor Programmējams Ritināšanu Ziņu LED Displejs, Borta Displejs, Multi-valodas

50CM P5MM RGB Led Zīme Pilnu Krāsu Multicolor Programmējams Ritināšanu Ziņu LED Displejs, Borta Displejs, Multi-valodas

Saistītie Produkti: