Jauns Izpārdošana
SpinFit CP145 CP-145 Patentēta 360 Grādu Bezmaksas Rotācijas Silikona Eartip 4.5 mm Sprauslu Dia par DUNU/JVC/ Austiņas Skatīt lielāku

SpinFit CP145 CP-145 Patentēta 360 Grādu Bezmaksas Rotācijas Silikona Eartip 4.5 mm Sprauslu Dia par DUNU/JVC/ Austiņas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.12

-31%

€11.77

Kopīgot

Vairāk informācijas

modname=ckeditor

SpinFit CP145 CP-145 Patentēta 360 Grādu Bezmaksas Rotācijas Silikona Eartip 4.5 mm Sprauslu Dia par DUNU/JVC/ Austiņas

Piezīme: paketes ir 2 pāri vienā iepakojumā,tāpēc, ja jūs iegādājaties 1 pair,mēs samazināt no vidus.

DUNU SpinFit CP145 Patentēta 360 Grādu Bezmaksas Rotācijas Silikona Ausu uzgaļi 4.5 mm Sprauslu Dia par DUNU/Onkyo/KZ/TENNMARK Austiņas

Produkta Funkcijas

Patentu, dizaina

SpinFit ir unikāla skaņas caurule ir pievienota spilvena konstrukciju.Šī konfigurācija ļauj auss var 360 ° brīvu rotāciju, šis dizains ir multi-valsts patentu.Patentu iegūšanu Valsts: asv, ES, Japāna, Taivāna, Ķīna

Uzlabo skaņas kvalitāti

SpinFit ar spilvenu struktūra, tas ir iespējams, lai austiņu 360 °pagriezt brīvi ,tā ir mierīgāk, sasniedzot dziļāku auss kanālā.

Austiņas dziļāk auss kanālā var izolēt no apkārtējiem trokšņiem, labāk parādīt skaidru augsto frekvenču un bagāts bass, padarot mūzikas atbrīvots tuvāk oriģinālo skaņu, pilns klātbūtni.

Ērti valkāt

SpinFit ar spilvenu konfigurācija ļauj austiņu 360 ° brīvi pagriezt mierīgāk, rūpīgi dziļu kanālu, paklausīgs forma, auss kanālā, nebūs spiediena sajūta, valkājot parasto eartips.

Tradicionālo ausu aizbāžņi nav spilvenu konfigurācija, var noslēgt tikai pirmā pagrieziena auss kanāla, pēc tam, kad piespiežot tradicionālo apģērbu auss formas ausu aizbāžņi, lai radītu spiedienu, taču tas varēja netraucēti SpinFit auss kanālā dziļi dziļumā, ne Tu jutīsies apspiesti.

Atšķirība starp tradicionālo earbuds un SpinFit

SpinFit var paklausīgs auss formas rotācijas, gluda dziļi ausī.

jo paklausīgi dziļumā auss, var ievērojami uzlabot treble un bass, parādot plašākā diapazonā.

Pirmā pagrieziena , skaņas caurule nebūs izliekts.tāpēc, ka tas var saglabāt skaņas caurulīte ir gluda, skaņa nekļūst mazāka.

SpinFit valkāt ērti, bez spiediena, atbrīvojot mūzikas tuvāk oriģinālo skaņu, pilns klātbūtni.

Kvalitātes pārbaude

Klausoties mūziku ar austiņām, ja bungādiņa ir tuvāk pie austiņas, skaņas atveres un augsto klāstu, kas parāda naudas sodu treble; arī ļauj gaisam nav noplūdes, pagarināts zems klāstu, norādot, smags bass.Austiņas var iekļūt dziļi ausī, aizzīmogotā mainījies uz labo pusi, un tādējādi palielinātu augsta diapazons un zems klāstu, parādīt labāku skaņas.

SADERĪBA.

Dažādus modeļus, tiek izstrādāti dažādi core izmēriem, lai ietilptu visās lielākajās austiņas zīmoliem.

Lūdzu, apstipriniet austiņu modeli / mērījumi pirms iegādes!

Paketē iekļauts

1 Pāris s ilicone Eartip 10 x Hi-Res audio Uzlīmes

Mēs apstrādātu jūsu pasūtījumu 3 dienu laikā, izsekošanas numuru prasīs 2-3 dienas, lai atjauninātu.Ja jūs nezināt, kā pārbaudīt to, lūdzu, sazinieties ar mums.Kopumā, tas prasīs 25-60 dienas, lai kuģis,bet lielākā daļa no valsts var saņemt to 30-45 dienas,dažkārt tā ir nedaudz ātrāk vai vēlāk.lūdzu, saprotiet, mums nebūs atbildīga par kavēšanos, ko izraisa dabas katastrofas,streiku vai brīvdienās.Jūs varat atsaukties uz zemāk tabulā dati.

BST Elektronisko uzņēmums ir profesionāls un uzticams piegādātājs mazumtirgotājiem un gala patērētājiem.Atrodas Shenzhen, Mēs piedāvājam tiešā piegāde no rūpnīcas t retails visas pasaules ar konkurētspējīgu cenu un 100% apmierinātību ar pakalpojumu.Mums rūp jūsu vajadzībām, Vai mazs vai liels.

Mēs esam ļoti priecīgi, ka tik daudzi klienti dod mums pozitīvu atsauksmju, es ceru, ka jums būs apmierināti ar mūsu produktu, pakalpojumu

Tagi: spinfit eartips cp145, cool pro, spinfit auss padoms, dunu, auksti tērauds finn vilks, spilveni jvc ha, spinfit, aiwa kamera, 2 bluetooth pin kabeli, 5d skaņa.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums dunu
Izmērs 9.9*4.5*5.33 mm
Materiāls Silikona
Iepakojums
Modeļa Numurs CP145 CP-145(S/M/L)
Vienuma Tips Austiņu Silikona Gadījumā

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

SpinFit CP145 CP-145 Patentēta 360 Grādu Bezmaksas Rotācijas Silikona Eartip 4.5 mm Sprauslu Dia par DUNU/JVC/ Austiņas

SpinFit CP145 CP-145 Patentēta 360 Grādu Bezmaksas Rotācijas Silikona Eartip 4.5 mm Sprauslu Dia par DUNU/JVC/ Austiņas

Saistītie Produkti: