Jauns Izpārdošana
Jaunu Zīmolu, Dizaineru Smieklīgi Pistole Messenger Bag Cool Personību Bērna Ķēdes Pleca Soma Somiņa Somiņā Sieviete Skatīt lielāku

Jaunu Zīmolu, Dizaineru Smieklīgi Pistole Messenger Bag Cool Personību Bērna Ķēdes Pleca Soma Somiņa Somiņā Sieviete

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€9.80

-35%

€15.08

Kopīgot

Vairāk informācijas

[xlmodel]-[custom]-[8888] Izmērs:22 cm*14cm*3cm

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[46038]

1.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu pasta adrese ir pareiza!

Parasti vienumi tiek nosūtīti 3 darba dienu laikā pēc pilnas apmaksas.Daži personalizētu lai vai vairumtirdzniecības lai var aizņemt nedaudz ilgāku pārstrādei.

2.Preces tiks nosūtītas pa Pastu Ķīnas Gaisa Pasts, kas aizņem 5-30 dienām uz ASV. 15-30 dienas Kanādā, Eiropā, Austrālijā.Sakarā ar muitošanai, paku sūtījumiem krievijas un Brazīlijas prasīs apmēram 30 - 60 darba dienām.

3.Ja jūs vēlaties, lai ātrāk un ir gatavi maksāt papildu kravas, lūdzu, sazinieties ar mums EMS ( 7-15 dienas)vai DHL(3-10 dienas).

4.Arī iepakojums var aizkavēt daži svarīgi festivāls (piemēram Pavasara Festivāls un Chrismas, Ķīnas Nacionālās Dienas)vai dabas katastrofa(piemēram, vulkāna sprādziens, biezā miglā un tā tālāk).Tāpēc, Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūs nevarat saņemt preci 30 dienu laikā

5.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas,brokeru pakalpojumiem,nodevām un nodokļiem attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksas, varbūt savākti laikā par piegādi.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās shippments.Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus,un pircēji ir atbildīgi par cust oms pienākumus.

PAR ATSAUKSMES

Ja jums ir apmierināti ar mūsu precēm,lūdzu, sniedziet mums Pozitīvas Atsauksmes(5 zvaigznes), kas ir ļoti svarīgi, lai mums.

Pls sazinieties ar mums, pirms dot neitrālu(3 zvaigznes) vai negatīva(1-2stars)atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu.

Tagi: dizaina luksusa somas, jautri, somas, v dizainera somiņā, ak47 kulons, pistoli somā, pistoli somiņā, somā snap, zīmolu vīriešu, liels sieviešu rokassomu, zīdaiņu.

Datu lapa

Veidi, somas Plecu & Crossbody Somas
Vienuma Tips Somas
Slēgšanas Tips rāvējslēdzēju
Somas Tips Plecu Somas
Cietība MĪKSTS
Dzimums SIEVIETES
Zīmola Nosaukums Natrugo
Interjers Nē Kabatas
Stils Modes
Skaits Rokturi/Siksnas Viena
Oderes Materiāls Sintētiskās Ādas
Godu Universāls
Forma Atloks
Apdare Ķēdes
Ārpuse NAV
Galvenais Materiāls PU
Modelis Tips Cietie

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Jaunu Zīmolu, Dizaineru Smieklīgi Pistole Messenger Bag Cool Personību Bērna Ķēdes Pleca Soma Somiņa Somiņā Sieviete

Jaunu Zīmolu, Dizaineru Smieklīgi Pistole Messenger Bag Cool Personību Bērna Ķēdes Pleca Soma Somiņa Somiņā Sieviete

Saistītie Produkti: