Jauns Izpārdošana
Bērniem Āra Piedzīvojumu Tūrisma Komplekts & Bug Ķērējs Komplekts Ar Aukliņu, Soma Binokļi Dukuru Dabas Izpētes Rotaļlietas, Dāvanu Skatīt lielāku

Bērniem Āra Piedzīvojumu Tūrisma Komplekts & Bug Ķērējs Komplekts Ar Aukliņu, Soma Binokļi Dukuru Dabas Izpētes Rotaļlietas, Dāvanu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€13.95

-43%

€24.48

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem:

1、Explorer & Kļūdu Ķeršana Komplekts: 2-in-1 piedzīvojumu komplekts, binokļi, roku izliekts lukturīti, svilpe un mugursoma.Kļūdu ķērājs komplekts, dukuru, ērts scooper un kļūdu konteineru & skatītāju.

2、Liels Cilmes Izglītības Rotaļlieta: Mūsu daba rotaļlietu komplekts paredzēts bērniem ceļam vērot kukaiņu, augu un visa veida skaidrāk.Jūsu maziņais būs mīlestība kļūst viņu rokās netīrs, bet arī attīstot savu prātu un motoriku.Šo izglītības āra rotaļu būs kognitīvi veicināt bērna zinātkāri, audzināt savus iztēles dvēseli, un palīdzēt savas radošās spējas attīstīties.

3、Izpētīt Burvju Pasaulē: Šī piedzīvojumu pakete satur visu, kas nedaudz explorer vajadzībām.Augstas kvalitātes binoklis var palīdzēt bērniem atklāt savu apkārtni.Šis objektīvs kompass māca bērniem mācīties, lai atrastu pareizo virzienu un atrašanās vietu kartē, vai lauka.spožu lukturīti var viegli radīt laimi, bērni vakarā.Katra svilpe ir aprīkots ar siksniņa, tāpēc, ka jūsu bērns var viegli pakārt to ap kaklu.

4、4XMagnification: Uz palielināmā stikla, ir 4X palielinājumu, ko izmanto, lai pārbaudītu, augiem, kukaiņiem un akmeņiem.Piemērots kempings braucieniem, āra vai iekštelpu aptaujas, apvienojot neierobežotu jautri.Izmantot kukaiņu klipus un taureņu ķeršanai, lai nozvejas kukaiņi, kas jūs interesē.Bērniem nav nepieciešams pieskarties kukaiņi.Bug savācēju var saglabāt bugs ar jums uz ilgu laiku.

5、Mācīties no ārpasaules: TV un video spēles vairs nav vajadzīgs!Saglabāt jūsu bērniem attālumā no elektronisko ierīču un motivēt tos, lai iet ārā.Šī dabas pētniecības komplekts, kas palīdz bērniem izpētīt dabisko vidi un mācīties no realitātes.

Specifikācija:

Palielināmā stikla palielinājums: 4X

Materiāls: PP + PMMA

Izmērs(aptuveni): 133x63x15mm/5.24 * 2.48 * 0.59 jo

Binokļi izmērs: apmēram 110 * 115 * 43mm/4.33 * 4.53 * 1.69 jo

Binoklis palielinājums: 5X

Iepakojuma Saraksts:

1*Staru Kūļa Muti Mugursoma

1*Trīs sekciju Teleskopiskais Kukaiņu Novērošanas Kauss

1*Kukaiņu Vairošanās Novērošanas Lodziņš

1*Binokļi

1*Rokas Palielināmais Stikls

1*2-in-1 Svilpe

1*Kukaiņu Neto

1*Kukaiņu Bumbu Klipu

1*Āra ceļvedis

1*Roku Nospiežot Self-uzlādējams kabatas Lukturītis

1*Bezmaksas Imitētu Spider

1*Bezmaksas Imitētu Tauriņš

Tagi: bērnu explorer komplekts, maiss gulēšanai, karoga asv, bug nozvejas, tauriņš nozvejas, bug skatītājs, atm krājbankas money bank, binokļus dabas dx, dzīvi āra piedzīvojumu, garām bugs bunny.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums MINOCOOL
Modeļa Numurs Rotaļlietas bērniem
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vecums 14 Gadiem Un Uz Augšu
Sertifikācija ASV sertificēts (LU)
Tēma Dzīvnieki & Dabu
Brīdinājums no
Dropshopping Atbalsts

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Bērniem Āra Piedzīvojumu Tūrisma Komplekts & Bug Ķērējs Komplekts Ar Aukliņu, Soma Binokļi Dukuru Dabas Izpētes Rotaļlietas, Dāvanu

Bērniem Āra Piedzīvojumu Tūrisma Komplekts & Bug Ķērējs Komplekts Ar Aukliņu, Soma Binokļi Dukuru Dabas Izpētes Rotaļlietas, Dāvanu

Saistītie Produkti: