Jauns Izpārdošana
PIron Metāla Dimanta LED String Gaismas Vainags Akumulatora Barošanu Ziemassvētku Brīvdienu Puse Dārza Mājas Apdare, LED Laternu Gaismas Skatīt lielāku

PIron Metāla Dimanta LED String Gaismas Vainags Akumulatora Barošanu Ziemassvētku Brīvdienu Puse Dārza Mājas Apdare, LED Laternu Gaismas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.42

-4%

€8.86

Kopīgot

Vairāk informācijas

************************************************************************************************************************

Parametri Gaismas krāsa:Silti balta LED lampa pērles daudzums: ap 10leds Garums:1.5 M Barošanas avots:2*AA bettery(2 x AA baterijas, nav ieskaitot) Stiepļu materiāls: Vara Stieples+dzelzs Gaismas forma:Dimants Uzmanību: tur varētu būt dažas kļūdas, jo manuāla mērīšana,tā ir pakļauta faktisko produktu.Kā dažādiem datoriem, displeja krāsas atšķirīgi, krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no iepriekš attēlus, paldies par jūsu sapratni.

Paketē iekļauts

1gb x Dimanta formas LED gaismas stīgu

Bildes Rādīt

Taizhou Luckystar Daiļamatniecība Co., Ltd.ir munufacturer apgaismes dekori.Mēs specializējamies pieņemšanas un eksportētāju LED telts pazīmes.

Ar plašu, laba kvalitāte, pieņemamas cenas un stilīgs dizains,mūsu produkti ir eksportēti uz daudzām valstīm, tostarp ASV, LIELBRITĀNIJA, Austrālija ......

Mūsu telts zīmes rotā mājas un veikali no visas pasaules.Jūs varat lielisku apskatīt veikali, personām, bāri, kāzas vai īpašiem notikumiem un vairāk.Tie ir arī laba izvēle, lai dāvanas saviem draugiem.

Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

Maksājums ir jāveic 15 dienu laikā no rīkojuma.

Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums jāizpilda 15 dienu laikā.

Postenis tiek piegādāts 5 darba dienu laikā, kad pilns maksājumu apmērā.

Ķīnas ziņu Gaisa Pasta nepieciešams aizņem apmēram 10-30days ierasties ,bet Krievija un Brazīlija ir nepieciešams par 40days.Ja jums ir steigā, nepieciešams posteni, mēs nosūtīsim tas ar EMS vai īpaša gaisa līniju vai citu ātra piegāde, kas varētu aizņemt aptuveni 3-7working dienas.

Ja jūs nevarat saņemt jūsu vienumus laiku,lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt,mēs wil pārbaudīt un atrisināt to jums drīz.

Mēs atbildēsim jūsu pasta 24 stundu laikā normāli.dažreiz ir nedaudz kavēšanās dēļ nedēļas nogalē vai brīvdienās.

Ja jūs nevarat saņemt mūsu pastu pēc 48 stundām,lūdzu pārbaudiet spam vai sazinieties ar mums ar citu e-pasta adresi.

Atgriezties&Kompensācijas

Ja postenis ir DOA(Dead Ierašanās),Pircēji Var atgriezt 14 Dienu laikā,Mēs to Aizstāt ar Jaunu posteni pēc tam, kad mēs saņemam DOA postenis.

Lūdzu, Sazinieties ar mums, Pirms jūs nosūtīt preci atpakaļ.

Pozitīvas atsauksmes(5 zvaigznes) ir ļoti svarīgi, lai mums, mēs ļoti appreciate it.

Ja jūs sniedzat mums, piecu zvaigžņu atsauksmes un atstāt pozitīvu komentāru par savu pieredzi ar mums!

Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt uz neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti,mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmas.

Q1: kas ir mūžs led krelles?A: Visi led krelles mūsu telts zīmes ir augstas kvalitātes, kuru kalpošanas ilgums ir vairāk nekā 50000 stundas.2. jautājums: Kā es varu samaksāt par manu pirkumu?A: mēs pieņemam šādus maksājumu metodes: kredītkaršu; moneybookers; T/T; western union.Q3: Cik tas maksā, lai kuģis ar manu valsti?A: Mūsu transports ir par brīvu, ja jūsu valsts kuģniecības izmaksas ir ļoti augstas, mēs maksas daļu, transportēšanas izmaksas.Q4:es esmu pārdevējs,es gribētu iegādāties daudzu savu posteni, kas ir vairumtirdzniecības cenas?A: Sveiki,mēs esam fabrika,mēs pieņemam costomize veikti , ja jūs vēlētos iegādāties lielu daudzumu, lūdzu, nosūtiet e-pastu mums, mēs dos jums labāko cenu, paldies!

Tagi: xhp100, laternu puse, krituma led, sieviete gredzenu gem, vainags mājās, led, cilvēks gredzenu gem, ziemassvētku aizkaru string, papīra laternas, gem lampas, 18650 cree lukturis.

Datu lapa

Modeļa Numurs Dzelzs Metāla Dimanta LED String Gaismas
Gadījumā brīvdienām Ziemassvētkiem, Halloween, Jauno Gadu, Dzimšanas Dienu
LED Krāsa Silti Balta
Barošanas Avots Sauss Akumulators
Vienuma Tips Krelles
gaismas 10 gab
Forma Neregulāra
Spriegums 3V
Ūdensizturīgs No
Izmantošana brīvdienu rotājumi,kāzu kleitu izveidota telpa
Kontaktdakšas Tips NAV
Zīmola Nosaukums MĀJAS GEM

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

PIron Metāla Dimanta LED String Gaismas Vainags Akumulatora Barošanu Ziemassvētku Brīvdienu Puse Dārza Mājas Apdare, LED Laternu Gaismas

PIron Metāla Dimanta LED String Gaismas Vainags Akumulatora Barošanu Ziemassvētku Brīvdienu Puse Dārza Mājas Apdare, LED Laternu Gaismas

Saistītie Produkti: