Jauns Izpārdošana
Digitālā Briksa Refraktometru Refrakcijas Cukurs Vīna Koncentrācija Briksa Testeri Šķidruma Koncentrācijas mērinstrumentu 40% atlaidi Skatīt lielāku

Digitālā Briksa Refraktometru Refrakcijas Cukurs Vīna Koncentrācija Briksa Testeri Šķidruma Koncentrācijas mērinstrumentu 40% atlaidi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€42.34

-39%

€70.56

Kopīgot

Vairāk informācijas

Digitālā Briksa Refraktometru Refrakcijas Cukurs Vīna Koncentrācija Briksa Testeri Šķidruma Koncentrācijas Mērinstrumentu Iezīme:

1. Plaši izmanto pārtikas, dzērienu, augļu cukura satura noteikšanu, kultūru cukura satura noteikšana un citās jomās.

2. Uzcelta augstas kvalitātes mikroshēmas, augsta mērījumu precizitāte, jutīga atbildes, ātri mērīšanas ātrums, ilgtermiņa lietošanai.

3. Aprīkots ar augstas caurlaidības, refrakcijas prizmu, augstas precizitātes optisko elektronisko instrumentu, vienu tūkstošdaļu izšķirtspēju.

4. Atbalsta temperatūras kompensācijas funkciju, automātiska kalibrēšana, neietekmē vidi, automātiskā likvidēšana mērījumu kļūdas.

5. Tas ir aprīkots ar augstas izšķirtspējas apgaismojums displejs, kas atbalsta trīs veidu datu displejs, skaidrā un intuitīvi, un ērtāk lietot.

6. Produkts ir jāmēra pēc tam, kad šķidrums ir vienmērīgi sajauc.Darbības metode ir vienkārša un praktiska.Specifikācijas:

Temperatūras Precizitāte:1℃

Apkārtējā Temperatūra : no 10 līdz 40°C (50 - 104°C)

Mērīšanas Laiks: 3 sekundes

Izlases lielums:≥0.3 ml

Baterijas:2*AAA 1,5 V Baterijām( NAV iekļautas )

Izmēri: 130*55*25mm sarkana diapazons: no 0-32.0% precizitāte: 0.2% zila diapazons: 0-53.0% precizitāte: 0.2% zaļo Diapazons: no 0-32.0% Precizitāte: 0.5% zili-zaļā Diapazons: 0-53.0% Precizitāte: 0.5% Testa paraugi

1.boot,tieši "Enter, Lai MEA" gaida mērīšanas saskarne.

2.tīra virsmas prizmas ar tīru ūdeni.

3.pilienus aptuveni 0,3 ml pārbaudīta parauga mērīšanas tvertnes (aptuveni 2/3 paraugu ņemšanas baseins dziļums).

4.nospiediet "mērīt "taustiņu, lai izmērītu un parādīt izmērītā vērtība.

5.lai pasākums vēl viena jauna parauga,pirmā tīru mērīšanas tvertnes un atkārtot 2.2. līdz 2.4. pasākumi.

6.pēc lietošanas,nomest dažus ūdeni, līdz mērīšanas baseins ir žāvēti ar mīkstu papīra vai auduma.Funkciju taustiņi

1.nospiediet, lai atvērtu taustiņu ,ieslēdziet mašīnu.Pēc boot,tas būs tieši ievadiet gaida mērīšanas saskarne "Enter, Lai MEA".

2.boot režīmā,nospiediet izvēlnes taustiņu,ievadiet izvēlnes režīmā.

3.Izvēlnes iespējas ir nulle, korekcija,temperatūras vienību atlase,automātisko izslēgšanas laiku uzstādījumi,apgaismojumu un izslēgt uzstādījumos.

4.nospiest pārslēgšanas taustiņu, lai mainītu opcijas, un nospiediet apstiprinājuma taustiņu, lai atvērtu opciju izvēlni.

5.ievadot atbilstošo izvēlnes iespēju,nospiediet pārslēgšanas taustiņu, lai pārslēgtos iespējas,un prres apstiprinājuma taustiņu, lai apstiprinātu iespēja.Tagad dodieties atpakaļ uz galveno izvēlni interfeisu.

6.nospiediet izvēlnes pogu vēlreiz, lai izietu no izvēlnes, interfeiss un atgrieztos mērījumu gaida interfeisu.

Iepakojums Saraksts :

1 x Cukura Mērītājs (Baterijas Nav Iekļauts)

1 x Lietošanas Rokasgrāmata

Tagi: brix metru refraktometru, skaitītājs cukura, justin bieber sieviete, piena mērītājs, spirta refraktometru, digitālo refraktometru 80 briksa, testēšana testēšana, brix digitālo refraktometru, 1064 lāzera, pudg.

Datu lapa

Svars 300g
Brix Diapazons 0-25% Brix
Brix Min. Div. 0.1%
Zīmola Nosaukums JUANJUAN
Modeļa Numurs PAL-101
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmērs 130*55*25mm
Mērījumu Diapazons 0-25% Brix
Min. Div. 0.1%
Atbalsts Dropshipping
Izmantošana Cukurs
Mērījumu Precizitāte +-0.2%/+-0.0003 atrast

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Digitālā Briksa Refraktometru Refrakcijas Cukurs Vīna Koncentrācija Briksa Testeri Šķidruma Koncentrācijas mērinstrumentu 40% atlaidi

Digitālā Briksa Refraktometru Refrakcijas Cukurs Vīna Koncentrācija Briksa Testeri Šķidruma Koncentrācijas mērinstrumentu 40% atlaidi

Saistītie Produkti: