Jauns Izpārdošana
Ziemas Polar Fleece Siltuma Balaclava Kakla Gaiter Galvas Pusi Sejas Segtu Aukstā Laika Siltā Caurule, Gredzens, Šalle Galvas Apsējs Sievietes Vīrieši Skatīt lielāku

Ziemas Polar Fleece Siltuma Balaclava Kakla Gaiter Galvas Pusi Sejas Segtu Aukstā Laika Siltā Caurule, Gredzens, Šalle Galvas Apsējs Sievietes Vīrieši

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.93

-29%

€5.61

Kopīgot

Vairāk informācijas

Ziemas Polar Fleece Āra Modes Šalle Sievietēm Vīriešiem

Mūsu ziemas vilnas šalle ir labi un jauki šalli.Cietā krāsas un Augstas kvalitātes materiāli padara tas kļūst par daļu no modes.Tas ir viegls un piemērots Rudens un Ziemas, ļoti piemērots, lai jebkuru ikdienas darbību.Šī cepurīte ar labu kvalitāti padara jūs baudīt lielisku āra aktivitātēm.Un tā ir arī lieliska dāvana jūsu draugiem, ģimenes locekļiem, kolēģiem utt.

MULTI USE – Mūsu multi-izmantojiet galvassegas ir izstrādāta, lai vienmēr būtu uzdevums gatavs.Vai jums ir backcountry, uz ūdens vai griešanas kalnu taka, šīs sejas un kakla ādas vāki ir paredzēti, lai aizsargātu jūs no āra elementus.

AUGSTVĒRTĪGS DIZAINS - Atšķirībā no citiem vadošajiem zīmoliem, mūsu unikālais dizains pārspēj konkurenci, vienlaikus uzturas vietā, pār degunu, pat laikā spraiga darbību.

GALVENĀS IEZĪMES - Izgatavots no PLĀNAS-viegls un ELPOJOŠS, mitruma wicking poliestera microfiber, šie mīksts, vienmērīga un elastīgu kakla getras ir paredzēti, lai pievērstu prom sviedri ātri.Šī tehnoloģija ļauj jums atdzist & sausā un karstā saulē, kā arī nodrošina siltumu & aizsardzību aukstā laikā.

DAUDZFUNKCIONĀLS – Šis augstas kvalitātes un ērtas botes ir arī ļoti universāls, un nodrošina aizsardzību no vēja, putekļiem, netīrumiem, smiltīm, bugs & kukaiņi.

SPECIFIKĀCIJAS

※ Pieejamās Krāsas: Pelēks, Tumši Violets, Gaiši Lillā, Debesu Zils, Rozā, Oranža, Gaiši Zila, Rode, Sarkana, Gaiši Brūna ※ Izmēri: Apmēram 26CM*33CM ※ Kopšanas Instrukcija: Mašīna mazgāšana aukstā, pakārt sausā (nav mašīna, sausā)

Izmantojot populārākās šūšanas tehniku, četru pin, seši - line bezšuves iesiešanas stiprāk.

Ar augstas kvalitātes polar fleece materiāliem, tas ir mīksts un elpojošs, lai jūsu sejas, kakla, ausu un deguna silts un comfy.

Ar katjonu auduma, mīksta un maiga, silta un confortable.

Papildu elastīgs materiāls, kas tiek pievienots sabiedrības kakla gaiter .Tas ir vairāk tuvu ādai,

siltāks un vairāk pretvēja.

RM3408898369699023

Tagi: jaka, galvas apsējs vīriešiem, knitt šalle vīriešiem, stilīgs, bandanas, šalle, armani emporio, sieviete gucci, galvas apsējs, sejas forma, šalle sievietēm.

Datu lapa

Izmērs 26CM*33CM
Sezona Rudenī, Ziemā
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Modelis Tips Cietie
Vienumi Tips Militārās Taktikas, CS, Wargame, Swat, Zvejas, No
Šalles Garums <60cm
Zīmola Nosaukums JIUSUYI
Piemērojams Slēpošana, Moto, Skriešana, Riteņbraukšana, Pārgājieni, Kalnu Kāpšana
Piemērots Snovbords, Airsoft Peintbols, Medības, Taktiskā Apmācība, Braukšana Ar Velosipēdu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Poliestera
Iezīme Pretvēja,Elpojošs,Anti-UV,Ātri Sauss
Modeļa Numurs A001-AQ
Šalles Veida gredzens
Dzimums Unisex, Vīriešu, Sieviešu, Vīriešu, Sieviešu
Options2 Cepures, Galvas Saites, Caurules, Šalle, Ķivere, Starplikas, Pirātu Cepure
Stils Modes
Options1 Kakla Gaiter, Sejas Maska, Beanie, Galvaskausa Vāciņu, Sweatband

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Ziemas Polar Fleece Siltuma Balaclava Kakla Gaiter Galvas Pusi Sejas Segtu Aukstā Laika Siltā Caurule, Gredzens, Šalle Galvas Apsējs Sievietes Vīrieši

Ziemas Polar Fleece Siltuma Balaclava Kakla Gaiter Galvas Pusi Sejas Segtu Aukstā Laika Siltā Caurule, Gredzens, Šalle Galvas Apsējs Sievietes Vīrieši

Saistītie Produkti: