Jauns Izpārdošana
USB Bluetooth 5.0 Audio Uztvērējs, Raidītājs 2 In 1 RCA un 3,5 mm Jack 3.5 Stereo AUX Mūzikas USB Bezvadu Adapteri, klēpjdatoriem mini pc Skatīt lielāku

USB Bluetooth 5.0 Audio Uztvērējs, Raidītājs 2 In 1 RCA un 3,5 mm Jack 3.5 Stereo AUX Mūzikas USB Bezvadu Adapteri, klēpjdatoriem mini pc

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€2.24

-40%

€3.74

Kopīgot

Vairāk informācijas

Bluetooth 5.0 Audio Uztvērējs, Raidītājs 2 In 1 RCA un 3,5 mm Jack 3.5 Stereo AUX Mūzikas USB Bezvadu Adapteris TV Auto PC Speaker

Funkcijas:

1. Šajā režīmā Raidītājs, savukārt, nav Bluetooth, TV, DATORS, CD atskaņotājs, iPod, MP3 / MP4 uz Bluetooth raidītāju.Uztvērēja režīms: Ideāli piemērots mājām vai transportlīdzekļa mūzikas straumēšanas skaņas sistēma.

2. Pievienot šo bluetooth audio uztvērēju, lai jūsu line-in vai papildu ieejas uz skaļruņiem, savienojiet to pārī ar bluetooth ierīci, un baudīt bezvadu mūzikas revolūcija.

3. Vai vēlaties Bluetooth ērtības jūsu auto, izmantojot mājas kinozāles sistēmu, jūsu virtuvē, vannas istabā vai guļamistabā, utt.

4. AptX audio kodeku bagātāka un dziļāka skaņas pieredzei.Klausoties CD-piemēram, audio kvalitāti bez kompromisiem.

Viegli operācija, 3,5 mm Vīriešu Vīriešu, Audio Savienotājs, vai 3,5 mm Vīrietis, lai Vīrietis Audio Kabeli, lai savienotu skaļruņus un uztvērējs.

Spēcīgs bluetooth IC, Vēl spēcīgāku saderību.

Darbina iebūvēts, atkārtoti uzlādējams litija jonu akumulators ar mini USB portu, garas darba stundas un zemu degvielas patēriņu. (Mini USB kabelis iekļauts)

8. Jūs varat atskaņot mūziku caur jūsu auto un atbildētu uz tālruņa zvanu, izmantojot iebūvēto Mikrofonu.

Kā Lietot:

1.Power on / off

Ieslēgšana: Nospiediet un turiet nospiestu pogu " ON / OFF 5-7 sekundes, līdz atskan "gatavs pievienošanai vai padara skaņu", tas automātiski izveidotu savienojumu ar tālruni, kas bija savienotas pārī.

Izslēgšana: Nospiediet un turiet nospiestu pogu " ON / OFF 4-5 sekundes, kamēr jūs redzēt "Ilgi būt vai sarkanā gaismas diode".

2. Pievienojiet uztvērēju, lai jūsu skaļruņi

Ar 3.5 mm Male Vīriešu, Audio Savienotājs, vai 3,5 mm Vīrietis, lai Vīrietis Audio Kabeli skaļruņi un saņēmējs (ja nav skaņas, pārliecinieties, ka tā bija ievietota līdz galam).

Komplektā ietilpst:

1 X Bluetooth Raidītāju un Uztvērēju

Tagi: spēle mini pc, 64gb micro, nordost, bluetooth 5.0 auto uztvērējs, audio jack klēpjdatoru, bluetooth saņem atbalstu caur iev, bluetooth dongle orico, audio bluetooth modulis, alloyseed bluetooth, vci bluetooth adapteris.

Datu lapa

Funkcija 1 Bluetooth Audio Uztvērējs
Raidītājs Režīmā Sarkanā LED gaismas ir par
Uztvērēja Režīmā Zilās LED gaismas ir par
Funkcija 2 bluetooth audio raidītājs
Modeļa Numurs Bezvadu Adapteris
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
krāsa melns
Iepakojums
Bluetooth Standarts Bluetooth V5.0
Zīmola Nosaukums Sunydeal

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

USB Bluetooth 5.0 Audio Uztvērējs, Raidītājs 2 In 1 RCA un 3,5 mm Jack 3.5 Stereo AUX Mūzikas USB Bezvadu Adapteri, klēpjdatoriem mini pc

USB Bluetooth 5.0 Audio Uztvērējs, Raidītājs 2 In 1 RCA un 3,5 mm Jack 3.5 Stereo AUX Mūzikas USB Bezvadu Adapteri, klēpjdatoriem mini pc

Saistītie Produkti: