Jauns Izpārdošana
18mm 1/2 Skatīt lielāku

18mm 1/2" Vīriešu Vītne DC 12V 60W Mikro Diafragmas Ūdens Sūknis Ar 12V-6A Adapteri, Dārza Apūdeņošanas Laistīšanas pašiesūcošos Pastiprinātājs

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€18.96

-19%

€23.70

Kopīgot

Vairāk informācijas

Specifikācijas sūkņa Nosaukums:DC 12V 60W Mikro diafragmas Sūknis, V:DC12V Jaudas (max):60 W Max Izejas ūdens spiediens:0.8 Mpa Plūsma(maks.): 5L/min Piezīme:Ir jāatbilst pareizas barošanas ,lnlet ir izmantot filtrus, Specifikācijas adapteris Ievade:AC100-240V,50/60Hz Izejas jauda:12V-6A Funkcijas:

1.Kad ūdens izvads ir pilnībā bloķēta transportlīdzekļu neapstāsies, bet atgriešanās vārsts atvērsies, un ūdens plūdīs uz sūkni.

2. Montāžas kājām ir gumijas, nevis cietas plastmasas, kas nodrošina diezgan labu vibrācijas izolācijai.

3. Ūdens ieplūdes un izplūdes savienojumu interfeisu ar silikona PE vai PU caurules.FAQ sūknis Ir skaļš ?Būs tukšgaitas ierakstīt, ja nav savienojumu ar ūdeni ?Sūknis ir zināms troksnis darba laikā, par 70 decibeli.Ieplūdes caurule ir izgatavota no elastīga šļūtene, un sūknis ir fixedly uzstādīta, lai samazinātu troksni.Nav ūdens, tukšgaitā uz ilgu laiku netiks sabojāt sūkni.Bet es t nav laba ideja, lai šis sūknis darbojas sausā pārāk ilgi.Ir ūdens sūknis, kas ir izmantots?Katra sūkņa ir pārbaudīta rūpnīcā, tāpēc būs tīrs ūdens, tāpēc, lūdzu, nodot sarkans ūdensizturīgs klp laikā, lai novērstu sūkņa no pārāk sausa un nav absorbējot ūdens uz ilgu laiku.Kāds motors ir lietots sūknis?Pilnīga vara stieples double-velmēti DC motors (elektropārvades līnijas nedala pozitīvo un negatīvo) nepārtrauktas kalpošanas laiks ir vairāk par 1000 stundām Paziņojums: izmērs tiek mērīts ar rokas, lūdzu atļaut nelielas mērījumu kļūdu.Foto krāsu var nedaudz atšķirties no faktiskā izstrādājuma, jo krāsu displejs dažādu monitoru.Atgriešanās tipa sūkni var regulēt maksimālo spiedienu.Kad pagrieziet spiediena skrūvi, kā pulksteņrādītāja virzienā,maksimālais spiediens kļūst lielāks, bet tas nevar pielāgot, Unrestrainedly, citādi tas ir viegli sadalīti.Kad pagrieziet spiediena skrūvi, kā to pretēji pulksteņrādītāja virzienam, maksimālais spiediens kļūst mazs.Rūpnīcā ir jau noregulēts labi,nav īpašu apstākļu, nav ieteicams noregulēt spiediena skrūvi.APMAKSA: Pirms izvietojot savu pasūtījumu,lūdzu, apstipriniet, detaļas ar mums, ja jums ir pieprasījuma par precēm.Lūdzu, veiciet maksājumu 3 dienu laikā no pasūtījuma arī, ja iespējams.SŪTĪJUMU: 1. Sagatavošanas Laiks:mums ir 1-2 darba dienas, lai sagatavotu pasūtījumu saskaņā ar mūsu numberous pasūtījumus katru dienu. 2. Lūdzu, vēlreiz pārbaudiet savu adresi, ja jūs rakstīt www.winwithwow.lv,ja jūs vēlaties mainīt pirms mēs kuģis viņus ārā, 3. Sūtījumu izsekošanas informāciju, vaicājumu, Jūs varat pārbaudīt savu piegādes informāciju no šo saiti, ar izsekošanas nr. : www.17track.net/en ( tā kopiju pārlūku) 1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus un mūsu pakalpojumiem,lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt possitive atgriezenisko saiti ar visām 5 zvaigznēm .mēs novērtējam to. 2. Kādas problēmas,lūdzu, sazinieties ar mums, lūdzu, turēt prom no negatīvas atgriezeniskās saites.Mēs varam sniegt jums vislabāko risinājumu.

Tagi: h8, jd līdzstrāvas sūknis, augļu dārzs, ūdens sūknis, 12 diafragmas sūknis, saules laistīšanas sūkni, xl4016, 12 voltu sūknis, 1 diafragmas sūknis, honda gx.

Datu lapa

Adaptera Izejas 12V-6A
Teorija Virzuļu Sūknis
Materiāls Plastmasas
Modeļa Numurs 18104 18105
Pieteikumi Automašīnu veļas mašīna, saules enerģijas, ūdens
Veids Laistīšanas Komplekti
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Volti DC12V
Adapteris ievade AC100-240V 50/60 Hz
Plūsma(Maks.) 5L/min
Spiediens(maks.) 0.6 Mpa
Jauda (Max) 60W
Iezīme Self gruntēšana, klusums darbojas
Zīmola Nosaukums Jāievēro, Lai Lidot
Nosaukums DC 12V Mikro diafragmas Sūknis

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

18mm 1/2

18mm 1/2" Vīriešu Vītne DC 12V 60W Mikro Diafragmas Ūdens Sūknis Ar 12V-6A Adapteri, Dārza Apūdeņošanas Laistīšanas pašiesūcošos Pastiprinātājs

Saistītie Produkti: