Jauns Izpārdošana
1PC Dabas Krāsains Galvanizācijas Raw Craling Enerģijas Akmens Iežu Mineal Speystals Reiki Hecimenr Mājas Dekoru Savākt Amatniecības DIY Skatīt lielāku

1PC Dabas Krāsains Galvanizācijas Raw Craling Enerģijas Akmens Iežu Mineal Speystals Reiki Hecimenr Mājas Dekoru Savākt Amatniecības DIY

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€2.18

-39%

€3.63

Kopīgot

Vairāk informācijas

Laipni lūgti mūsu veikalā!

Paldies jums Par ierašanos.L ceru, ka Jums patiks Visas Preču.

Produkta apraksts

100% Pavisam jaunu un augstas kvalitātes 100% Dabīgiem kvarca kristāla, akmens akmens dzīšanu Veicina dabisko veselību, koncentrēšanās, garīgā izaugsme Dabas tīrs roku darbs boutique ražošanas, katrs gabals ir savs unikāls skaistums, ir laba dāvana cienīgs draugiem un radiem.

Cita informācija

1.Tāpēc, ka tas ir cirsts ar roku, ne katrs produkts ir tieši tāds pats izmērs, tur var būt smalkas kļūdas 2.Materiāls ir dabisks un var būt nedaudz bojāts 3.Lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas.

Produkta Parametri

1 Loģistika transports

1. Piegāde parasti ierodas ietvaros 25 līdz 60 dienām, Piegādes laiki var mainīties no reģiona uz reģionu 2. Visas preces piedāvājumus tirdzniecība ir labas kvalitātes, un saskaņā ar stingriem pārbaudes, pirms tie tiek nosūtīti.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai izvairītos no jebkādiem kvalitātes problēma. 3.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums ~~ mēs vienmēr esam šeit, lai jums !

2 Atgriešanās Politiku

1. Ja jūs neesat 100% apmierināts ar savu pirkumu, lūdzu sazinieties ar mums pa Messager.Mēs atbildēsim vienā darba dienā.Mēs apsolām, lai tiktu galā ar šo problēmu, un arī padara jūs laimīgs 2. Kvalitātes problēma, mēs sniedzam 100% kompensāciju. 3. Ja jums ir tendence atgriezties vai aizstāt objektu, par citām problēmām, mēs (daļēji) jāmaksā piegādes maksa, kas atkarībā no problēmas.

3. Par atsauksmes

1.Es ceru, ka jūs varat sniegt mums labas atsauksmes, saņemot preci, kas ir patiešām svarīgi, lai mums, 2.Lūdzu, nedodiet mums negatīvo atgriezenisko saiti, nekonsultējoties ar mums.Mēs apsolām, lai atrisināt jebkurā veida problēmas, tik ilgi, cik jūs sazināties ar mums. 3.Lūdzu, sniedziet mums pieciem-sākt atsauksmes, ja esat apmierināts ar pirkumu. 4.Tas būs ļoti pateicīgi, ja jūs dalīties attēlus posteņu atsauksmes.

Tagi: kristāla dziedēt, dabīgā akmens zemes, natur akmens, barbershop vīriešiem, nutural kristāla akmeņiem, pankroka, krāsa pebble, reiki simbols, dzintara raw, kinētiskā enerģija jauda.

Datu lapa

piegādes veids izlases piegādes
Iezīme Augsta kvalitāte
Materiāls Crystal
Produkta lietošana Savākšanas un Mājas apdare
Svars 10-20g
Izmērs 15*30*35*60mm
Tēma Talismans
Stils Pastorālā
Veidi Mājas dekorēšana un "dari pats" dāvanas
Produkta Forma Neregulāra
process Krāsains Electro
Reģionālā Funkcija Eiropa
Pārdošanas Režīms Mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības
Izcelsme BR(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

1PC Dabas Krāsains Galvanizācijas Raw Craling Enerģijas Akmens Iežu Mineal Speystals Reiki Hecimenr Mājas Dekoru Savākt Amatniecības DIY

1PC Dabas Krāsains Galvanizācijas Raw Craling Enerģijas Akmens Iežu Mineal Speystals Reiki Hecimenr Mājas Dekoru Savākt Amatniecības DIY

Saistītie Produkti: