Jauns Izpārdošana
Apgriešanas Ierīce Roku, Metālā Nazis Skrāpi Grope Apgriešanas Rīku, Profesionālās Atkritumu Maliņu Apgriešanas Ierīce Skatīt lielāku

Apgriešanas Ierīce Roku, Metālā Nazis Skrāpi Grope Apgriešanas Rīku, Profesionālās Atkritumu Maliņu Apgriešanas Ierīce

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.67

-37%

€7.53

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta svars: atsevišķs rokturis plus kuteris galvas svars 26 grami, atsevišķa liekami 10 kuteris galvas svars 38 grami, rokturi ar kuteri galvas plus liekami 10 kuteris galvas svars 64 grami

Produkta izmēri: skat. attēlu zemāk

Produkta Iespējas:

1. Augstu virsmas kvalitāti: Salīdzinot ar slīpripas vai citu metālu asumu noņemšanas instrumenti, deformācijas virsmas, kas ir ļoti gludi, jo šis instruments izmanto asu griešanas malu griešanai.

2, viegli izmantot, un izmaksu ietaupījums: instruments ir maza izmēra, var tikt veiktas apmēram, var aizstāt asmens ar vienkāršu pogas, un neizmanto elektrības un saspiesta gaisa, enerģijas taupīšanu, tādējādi ietaupot izmaksas.

4, plašu pārstrāde klāstu, spēcīgu piemērojamību, šis produkts ir galvenokārt apstrādāta alumīnija sakausējuma, plastmasas un citiem materiāliem.

------ Welcome uz manu veikalu, mans draugs! ------ Mēs esam iesaistīti pārdošanas un ražošanas aparatūra un instrumenti.Mūsu produkti ir augstas kvalitātes un zemas cenas.Laipni lūgti pirkt vai vairumtirdzniecību.Ja jums ir kādi jautājumi par produktu un cenu, lūdzu, sazinieties ar mums, paldies.Par kuģniecības un piegādi: 1. Mēs kuģis pasaulē (izņemot īpašu iemeslu dēļ).

2. Pasūtījumiem lielāka nekā ASV$5, mēs izvēlēties augstas kvalitātes loģistikas, piemēram, www.winwithwow.lv Standard Shipping, Epacket, vai Ķīnas ziņu.

Ja nepieciešams, jūs varat iegādāties daudz produktu vienā reizē, kas, lai kā mēs nosūtīsim jums ātrāk loģistika.

3. Parasti mēs kuģis savu pasūtījumu 1-2 dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas (izņemot pielāgotas un īpašu produktu vai brīvdienās).

4. Ja jums ir īpašas prasības attiecībā uz iepakojuma muitas deklarāciju vērtību summa , lūdzu, atstājiet ziņu, lai, paldies.Par to, ka produktam: 1. Visi produkti, kas mums būs pārbaudīt tos, pirms piegādes, un iepakot saskaņā ar pietiekamu aizsardzību.

2. Nav svarīgi, cik ilgu laiku pēc tam, kad jūs to iegādāties, ja jums ir kādi jautājumi par šī produkta lietošanu un citu problēmu, jūs varat sazināties ar mums un mēs sniegsim labāko apkalpošanas kvalitāti.Par klientu tērzēšanas: Parasti mēs atbildēsim jums, lai jūsu ziņojums dienas laikā no pirmdienas līdz sestdienai.

Ja jums nav savlaicīgi saņemtu atbildi, tā var būt, ka mūsu pusē ir nakts, vai tā ir brīvdiena, lūdzu, pagaidiet kādu laiku,

Pēc tam, kad mēs lasām informāciju, mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams.Par Atgriezenisko saiti: 1: Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, sniedziet mums novērtējums ir pozitīvs, un dot savu 5 zvaigznēm atsauksmes

Būtu pateicīgs, ja jūs varētu pievienot dažas bildes, liels paldies.

2: Ja neesat apmierināts ar preci, lūdzu sazināties ar mums laiks, mēs sniegsim jums ir saprātīgs risinājums, paldies.

Tagi: debur rīks, ierīce koka, sudraba metālā, urbums metālā, debur nazi, nošķeltas rīks, failu reciproc, gaisa failu, savstarpēju elektriskā failu, konuss metālā.

Datu lapa

Materiāls Ātrgaitas Tērauda
Zīmola Nosaukums icobbler
Piemērošanas Joma Apgriešana, lai metālā
Veids Rokas Instrumentu Daļas
Izmantošana Home DIY
Modeļa Numurs GA0199

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Apgriešanas Ierīce Roku, Metālā Nazis Skrāpi Grope Apgriešanas Rīku, Profesionālās Atkritumu Maliņu Apgriešanas Ierīce

Apgriešanas Ierīce Roku, Metālā Nazis Skrāpi Grope Apgriešanas Rīku, Profesionālās Atkritumu Maliņu Apgriešanas Ierīce

Saistītie Produkti: