Jauns Izpārdošana
Auto Sloksnes Spoilers Durvju Bufera lūpu par fiat bravo 2 audi a5 suzuki swift peugeot 3008 suzuki sx4 volkswagen golf 5 amg Skatīt lielāku

Auto Sloksnes Spoilers Durvju Bufera lūpu par fiat bravo 2 audi a5 suzuki swift peugeot 3008 suzuki sx4 volkswagen golf 5 amg

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.37

Kopīgot

Vairāk informācijas

2.5 m Auto 60mm Platums Aizsargs Priekšējā Bufera Lūpu Sadalītāja Auto Uzlīme Ķermeņa Komplektā vēja aizsargs Buferi Valance Zoda Automašīnu Gumijas Lentes

Iezīmes: Paredzēti, lai saliekt un aizsargāt savu krāsu no piebraucamie ceļi, ātruma izciļņiem un apmales.Priekšējā un aizmugurējā bufera lūpu augšējās sānu malas paplašinājums lūpu.Jūs varat stick to uz priekšējā un aizmugurējā bufera, body kit, sānu svārki, aste, spuras un tā tālāk.Ultra viegls svars.Ar 3m līmi, viegli uzstādīt.Izgatavots no TPVC, izturīgs, elastīgs, un ir bendable.Universālā montāžas visvairāk automašīnu, kravas automašīnu vai SUV.Specifikācija: Tips Automašīnu Lūpu Malas Aizsargs Materiāla Oglekļa Šķiedras Gumijas Daudzums 1gb Postenis Krāsa Melna Garums 2.5 m / 8,2 pēdas Platums 60mm / 2.4" Biezums 5mm / 0.2" Neto Svars 0.71 KG Iekārta Piezīmes: 1. Lūdzu, ņemiet virsmas tīras un sausas, bez smilšu/putekļu un izvirzīti daži saķeres pieteicējs (Bez)pie tam pirms uzstādīšanas. 2. Instalējiet objektu no vidus, noņemiet aizsargplēvi no līmi rūpīgi. 3. Lūdzu sagriezt dažus trīsstūri jo līmlenti, kas ir ērts, lai pagrieziena. 4. Noteikt precīzu atrašanās vietu izstrādājumu, novietojiet uzmanīgi, un pēc tam nospiediet taustiņu stingri, lai nodrošinātu pareizu saķeri.Iepakojumā: 1*Auto Lūpu Malas Aizsargs

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs varat\'t kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Piegādes Laiks:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

'

Tagi: nissan sunny uzlīme, 2018 suzuki swift, gaisa fiat bravo, lūpu peugeot, 3008 led, 2007. gada suzuki swift, vitara, izturība fiat bravo 2, durvju nissan navara, suzuki grand vitara.

Datu lapa

Ārējās Testēšana Sertifikācija ce
Iezīme 2 Lūpu Malas Aizsargs
Modeļa Gads 2018
Auto Papildierīces Oglekļa Šķiedras Gumijas
Vienuma Tips Stils Fasonēti Izstrādājumi
Postenis Svars 0.58kg
Īpašas Pazīmes Ārpus Priekšējā Bufera Lūpu Komplekts
Funkcija 3 Bufera lūpu
4. funkciju Gumijas lūpu malas aizsargs automašīnas
Ārējais Fasonēti Izstrādājumi gumijas buferi lentes
Auto Stils auto bufera līsti
Objektu Platums 60inch
Iepakojuma Svars 0.71kg (1.57lb.)
Objekta Garumu 250inch
Funkcija 6 Automašīnu durvju aizsarglentes
Postenis Augstums 0.5inch
Modeļa Nosaukums auto bufera līsti
Līdzeklis 1 Auto Lūpu Malas Aizsargs
Vienības Veids gabals
Funkcija 5 Bufera aizsargs
Iepakojuma Lielums 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Iezīme Universāls, der lielākajai daļai automašīnām,kravas automašīnām
Materiāla Tips TPVC
Par Aizsargāt savu krāsu no piebraucamie ceļi, ātruma izciļņiem un apmales.

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Auto Sloksnes Spoilers Durvju Bufera lūpu par fiat bravo 2 audi a5 suzuki swift peugeot 3008 suzuki sx4 volkswagen golf 5 amg

Auto Sloksnes Spoilers Durvju Bufera lūpu par fiat bravo 2 audi a5 suzuki swift peugeot 3008 suzuki sx4 volkswagen golf 5 amg

Saistītie Produkti: