Jauns Izpārdošana
Baorun Profesionāls Uzlādējams Suns, Kaķis Matu Trimmeris 110~240V Mājdzīvnieku Kažokādu Griešanas Mašīna Veidošanas līdzekļi Dzīvnieku Matu Griešanas mašīnas Skatīt lielāku

Baorun Profesionāls Uzlādējams Suns, Kaķis Matu Trimmeris 110~240V Mājdzīvnieku Kažokādu Griešanas Mašīna Veidošanas līdzekļi Dzīvnieku Matu Griešanas mašīnas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€18.56

Kopīgot

Vairāk informācijas

Konkrētu Produktu:

1. Barošanas avots: 110~240V.

2. 1gb Hair Clipper.

3. 1gb Akumulators.

4. 1gb Suku.

5. 1gb Eļļas Pudeli.

6. 1gb Lādētāju.

7. 4gab Rokasgrāmata Ķemmes.

Pakalpojumu noteikumi:

A: Samaksa:

Lūdzu, veikt maksājumu, 3 dienu laikā pēc tam, kad jūs vieta jūsu pasūtījumu.Mēs pieņemam Alipay tikai.

B: Sūtījumu:

1. Veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.Ķīnas ziņu Gaisa Pasts ir vienīgā kuģniecības metode esam atbildīgi par to, kuģniecības izmaksas.Mēs nosūtīsim jums vienumus 2~7 dienu laikā pēc maksājumu ir pabeigta.

2. Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas tīrīšanas reizes atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu preces ir pārbaudīti.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas, starpniecības maksa, nodevas un nodokļi, kas attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

3. Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

4. Tikai tad mēs varam piegādāt produktus uz adresi, kas www.winwithwow.lv atzītas.

C: Ienākumi:

1. Mēs kalpojam mūsu klientiem ir labākais veids, kā mēs varam.

2. Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos priekšmetus, 15 dienu laikā no jūsu saņēmusi preces par jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces tiek atmaksāta viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie ir atmaksāta, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumiem, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.

3. Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, ar atmaksas objektus.

D: Līmēšanai vai Fit Jautājumiem:

1. Izmērs ilustrētas vai svara, kas ir ar konkrētu mērījumu detalizētu specifikāciju, lūdzu, saprast, pieļaujamās svārstības.Lūdzu, pārbaudiet specifikācijas, pirms veicat pasūtījumu.

2. Ja jums atrast lieluma priekšmeti neatbilst jūsu vajadzībām, jūs varat tieši sazināties ar mums.

E: Krāsu Neatbilstība:

Atšķirības krāsu var izraisīt arī citi iemesli, piemēram, krāsu pārdomu displejs, apgaismojums, fona, utt... Ja jūs uzskatāt, ka prece ir saņemta nepareizu krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai noskaidrotu atgriešanas vai kompensācijas, ir iespējams.

F: Atsauksmes:

1. Jums gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus un kalpo.

2. Ja jums ir problēmas ar mūsu objektus vai kalpo, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs centīsimies, lai izstrādātu risinājumus, kas vislabāk mums abiem.

Tagi: stūra griešanas instrumenti, , liels suns, griešanas, baorun clipper, dzīvnieku kažokādu clipper, baorun p2, knaibles suņiem, Suns Matu Trimmeris, mājdzīvnieku kažokādu clipper, baorun, matu griešanas instrumenti vīrietis.

Datu lapa

Uzlādes Laiks 6 Stundas
Kuteris Materiāls Titāna + Keramikas
Vienuma Tips Suns Matu Trimmeris
Zīmola Nosaukums baorun
Modeļa Numurs P2
Barošanas Avots Uzlādējams Akumulators
Veids Suņi
Spriegums 110-240V
Akumulatora lietošanas laiku 70 min
Trimmeris Elektroenerģijas Padeve AC 110~240V
Akumulatora Uzlādes Laiks 5 stundas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Baorun Profesionāls Uzlādējams Suns, Kaķis Matu Trimmeris 110~240V Mājdzīvnieku Kažokādu Griešanas Mašīna Veidošanas līdzekļi Dzīvnieku Matu Griešanas mašīnas

Baorun Profesionāls Uzlādējams Suns, Kaķis Matu Trimmeris 110~240V Mājdzīvnieku Kažokādu Griešanas Mašīna Veidošanas līdzekļi Dzīvnieku Matu Griešanas mašīnas

Saistītie Produkti: