Jauns Izpārdošana
Universāls Auto Lādētājs Dual USB LED Uzlādes QC 3.0 Automašīnas piepīpētāja Ligzdā RV Camper Piederumi Laivu Kemperu, Autobusu Van Skatīt lielāku

Universāls Auto Lādētājs Dual USB LED Uzlādes QC 3.0 Automašīnas piepīpētāja Ligzdā RV Camper Piederumi Laivu Kemperu, Autobusu Van

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.13

-18%

€3.86

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

【1] aicina korpusa pieņem izcelt apdare ar oksidācijas apstrāde, smalks un nav viegli radīt skrāpējumus un zaudēt krāsu.

【2] aicina Ātri Uzlādēt 3.0 Tehnoloģija: Nodrošina 4 reizes ātrāka uzlāde ātrums ierīču nepārtrauktas darbības navigācijas un multivides straumēšanu.

【3] aicina Smart IS Tehnoloģija: Smart šuntu, tas var aizsargāt jūsu ierīcēm pret strāvas, pār-uzlādēšana un pār-apkure, drošu un ātru uzlādi, nodrošinot izcilu veiktspēju un uzticamību.

【4] aicina uz ierīcēm, kas nav atbalsta ātrās uzlādes, tas nodrošinās lielāku strāvas saprast, ātra uzlāde.

【5] aicina Kompakts un Pārnēsājams: Kompakts dizains ar maziem un viegls funkcijas, par pievienotās pārnesamību, viegli iekļaujas kontaktligzda ar ierobežotu telpu.

Specifikācija:

Materiāls: PC

Ieeja: 12-24V

Jauda: QC3.0: 5V/3.1, 9V/1.8 A, 12V/1.8 A

Kopā apgrozāmie: 6000mA

Izmērs: 78*32*32mm

Svars: 30.4 g

Krāsa: Melna/Balta

Paketē Iekļauts:

1 * Auto lādētājs

SHIPPMENT

1.Visas preces tiks iepakotas profesionāli

2.Mēs nosūtīsim jūsu zemes gabaliem 7 darba dienu laikā pēc tam, kad maksājums apstiprināts.

3.Mums nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.

4.Uz Turciju Pārdevējs,Saskaņā ar jaunāko turcijas tiesību aktiem, Visiem starptautiskajiem pasta (preces), ievadot Turcija, tiks piemērota 20% tarifu, pamatojoties uz vērtību, iekšējie .

Lai nodrošinātu savlaicīgu pasta likvidēšana, sūtītājam ir jāmaksā par tarifiem, ko rada produktu. (Pirms iegādāties,varat konsultēties ar mums par tarifiem)

GARANTIJAS laiks

1.Vienu gadu garantija uz visiem mūsu produktiem, un viss tiks pārbaudīts arī stingri, pirms nosūtīšanas.

2.Ja jūs neesat apmierināts, saņemot produktiem, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 30 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.

ATSAUKSMES

1.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un survice,lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigžņu pārskats;

2.Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu pakalpojumu vai citām problēmām,lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas atsauksmes un mēs jums atrisināt problēmu uzreiz.

Tagi: vīrieši šķiltavas, treileru logu, usb led luci, Riteņu 3008, 24v gaisa stāvoklis, express van, kabeļu ipad mfi, auto lādētājs mount, tūristu karavāna, stick usb.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums lossmann
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ieejas 12-24V
Izejas QC3.0
Kopā Apgrozāmie 6000mA
Materiāla Tips PC

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Universāls Auto Lādētājs Dual USB LED Uzlādes QC 3.0 Automašīnas piepīpētāja Ligzdā RV Camper Piederumi Laivu Kemperu, Autobusu Van

Universāls Auto Lādētājs Dual USB LED Uzlādes QC 3.0 Automašīnas piepīpētāja Ligzdā RV Camper Piederumi Laivu Kemperu, Autobusu Van

Saistītie Produkti: