Jauns Izpārdošana
Galvenais Naftas Aizpildīt Piltuves Komplektu Automašīnu, Motociklu, Lauksaimniecības Mašīnu Universālo Leakproof Pildvielas Par Harley Dyna Softail Honda Cafe Racer KTM, Skatīt lielāku

Galvenais Naftas Aizpildīt Piltuves Komplektu Automašīnu, Motociklu, Lauksaimniecības Mašīnu Universālo Leakproof Pildvielas Par Harley Dyna Softail Honda Cafe Racer KTM,

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.35

-49%

€6.57

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta Apraksts

Produkta Iespējas:

Galvenais Naftas Aizpildīt Piltuvi + Eļļas Ķērājs Drenāžas Eļļas Piltuves+ Degvielas Uzpildes Piltuvi

Ideāla kombinācija Galvenais Naftas Aizpildīt Piltuves & Eļļas Ķērājs Drenāžas Eļļas Piltuves padara to viegli, lai jūs, lai novērstu eļļu un pievienot eļļu, lai jūsu motocikla jebkurā laikā, jebkurā vietā.

Pirmkārt, Nepieļaut izliešanu eļļas uz jūsu dzinēja noņemot eļļas filtrs.Eļļas Ķērājs piltuves paslīd zem filtra, un nodrošina piekļuvi spin filtru pie tās mount.

Otrkārt, Tas atkārtoti piltuve ļauj viegli pievienot eļļu, lai jūsu primārā dobumā.Piltuves vienkārši nofiksējas derby pārsega atvēršanu, lai ļautu brīvroku uzpildes norādīto modeļiem.

Ērta cilne ļauj jums izvietot piltuves stāvoklī ar vienu roku, un plakana konusa forma padara to viegli piepildīt saspringts apvidū, kur nav haoss vai noplūdes.

Thrid,Šī ir Daudzu Purpost Auto Transmisijas Eļļas Uzpildes Piltuvi, var plaši izmantot, lai pievienotu ūdeni vai eļļu, lai savu automašīnu vai motociklu.

Aizpildīt savu pārvades un kartera bez haoss.Šī piltuve ir veidota, lai atbilstu šaurās telpās, un ir izstrādāta, lai sasniegtu pat toughest piekļuves punkti.

Anti-burp dizains nodrošina vienmērīgu eļļas plūsmu, un uz gludās oranža plastmasas virsmu ir viegli tīrīt pēc lietošanas.

Apraksts:

100% Brand New

Materiāls: ABS Plastmasa

Krāsa: Oranža(Kā attēlos redzamas)

Notecina eļļu BEZ HAOSS

Hangtab lietošanai pegboards

Dubultspēlē kā iepildīšanas piltuvi

Perforators un drenāžas caurules pagarinājums – iekļauts par zemāku faring

Uzstādīt:

Visas pašreizējās uz Harley-Davidson Touring, Dyna, Softail, Sportster un Visi uz priekšu vadības modeļi

Der vairumam Harley Honda Kawasaki Yamaha KTM, BMW, Ducati modeļiem

Pakete Ietver:

1 Iestatiet Primārās Naftas Aizpildīt Piltuvi + Eļļas Ķērājs Drenāžas Eļļas Piltuves+Degvielas Uzpildes Piltuvi

Produkta Attēli

Piezīmes:

1. Tur var būt 1-3cm Kļūdas dēļ rokas pasākums.Paldies par jūsu sapratni.

2. Monitori nav kalibrēti pats, postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķiras no reālo objektu.Lūdzu, ņemiet reāla kā standarta.

3. Lūdzu, pārbaudiet savu mērījumus rokas aizsargs, pirms jūs to iegādāties.

Par Sūtījumu

1. Mūsu piegādes pakalpojumi būs kuģis savu paketi un piegādāt to uz savu coustomer kā jums patīk.Ātri vai labāko cenu.Mēs piedāvājam iespējas un elastību.

2. Mēs ļoti ieteicams, lai jūs izvēlētos www.winwithwow.lv Standard Shipping, ja svars ir mazāks par 2kg, jo tas sniedz Loģistikas Sekošanas Informāciju, Efektīvu Muitas kontroli, Ātrāk Loģistikas Strīdu Izskatīšanu, Un Pēc-Pārdošanas Servisa Kompensāciju Vienas Pieturas Loģistikas Risinājumus Pircējiem.

3. Jūsu pasūtījums būs kuģis veic 24-72 stundas pēc tam, kad apstiprināt maksājuma( nav iekļauts brīvdienas, un nav jāietver produkti, kas nepieciešama pielāgota un montāžu pēc pasūtījuma).

4. Loģistikas informāciju izmeklēšanas platformas:

1) www.winwithwow.lv būs redzams loģistikas sekošanas informāciju tieši uz pasūtījuma detaļas lapā.

2) www.winwithwow.lv Standarta Kuģniecības Loģistikas Izsekošanas tīmekļa Vietne://global.cainiao.com/

3) Citus Loģistikas Izsekošanas mājas Lapā: https://www.17track.net/en

5. Ievedmuitas nodokļi/nodokļi nav iekļauti pasūtījuma cenu.Pircējiem ir pienākums samaksāt ievedmuitas nodokli, lūdzu, konsultēties ar vietējām paražām, par informāciju.

Atsauksmes

Tagi: papēža harley dyna, softail, harlley davidson daļas, vāks ktm, , davidson harley, transalp, davidson harley sportster, gatsby cepure, cafe racer taisnīgu, piltuves virtuves.

Datu lapa

Postenis Svars 152g
Postenis Augstums 0cm
Modeļa Nosaukums Naftas Aizpildīt Piltuves Drenāžas Eļļas Piltuves Degvielas Uzpildes Piltuvi
Objektu Platums 0cm
Objekta Garumu 0cm
Zīmola Nosaukums TrichTu Mount
Motobike Padarīt Universal
Materiāla Tips ABS Plastmasas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Galvenais Naftas Aizpildīt Piltuves Komplektu Automašīnu, Motociklu, Lauksaimniecības Mašīnu Universālo Leakproof Pildvielas Par Harley Dyna Softail Honda Cafe Racer KTM,

Galvenais Naftas Aizpildīt Piltuves Komplektu Automašīnu, Motociklu, Lauksaimniecības Mašīnu Universālo Leakproof Pildvielas Par Harley Dyna Softail Honda Cafe Racer KTM,

Saistītie Produkti: