Jauns Izpārdošana
Jutīga Gāzes Analizators ar Degošas Gāzes Detektori Portatīvie Gāzes Noplūdes Atrašanās vietu, Nosaka Testeris+Skaņas un gaismas Signālu Skatīt lielāku

Jutīga Gāzes Analizators ar Degošas Gāzes Detektori Portatīvie Gāzes Noplūdes Atrašanās vietu, Nosaka Testeris+Skaņas un gaismas Signālu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€17.81

-27%

€24.73

Kopīgot

Vairāk informācijas

Jutīga Gāzes Analizators ar Degošas Gāzes Detektori Portatīvie Gāzes Noplūdes Atrašanās vietu, Nosaka Testeris+Skaņas un gaismas Signālu

Apraksts:

Mūsu uzliesmojošu gāzu detektors ir lieliska sadzīves nepieciešamība, lai aizsargātu jūsu ģimenes locekļu drošību, tāpēc tas ir ideāls, lai izmantotu jūsu virtuves un vannas istabas.Tas ir ļoti jutīgas ar elastīgo zondi, un uzrādi padoms, ļoti viegli izmantot, un to var noteikt, gāzes, dabas gāzes, ogļu, gāzes, metāna un citas degošas gāzes utt.Tas arī ir led indikatori, lai palīdzētu jums uzzināt, vai detektors ir darba, un tas dos skaļu skaņu un gaismas zibspuldzi, ja tā atklāj, ka ir gāzes noplūde, praktiski izmantot.

Funkcijas:

Izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas un metāla materiālu, kas padara to videi draudzīgs, izturīgs un izturīgs, lai izmantotu. 12 collas elastīgu gooseneck zondi ar ļoti jutīgu sensoru padoms, tas varētu noteikt gāzes, ātri un precīzi.Ja gāzes noplūde, gāzes koncentrācija sasniedz signalizācijas koncentrācija, gaismas diode sāks mirgot, un atgādināt, kas pavada esmu signālu skaļa skaņa, spēlēt laicīgu atgādinājumu, lai nodrošinātu personisko drošību.Ar strāvas led indikators, tas var palīdzēt jums uzzināt, vai detektors ir parasti strādā, un tas ir arī ļoti viegli un ērti izmantot ar Off/On poga.Mūsu detektors darbojas ar 3pcs AAA baterijas(nav iekļauts), ar zemāku enerģijas patēriņu, un jūs varētu ērti nomainīt baterijas ar sevi.Mūsu gāzes detektors ir ļoti jutīga, tā var atklāt daudz veidu, gāzes, piemēram, dabas gāze, gāzes, akmeņogļu gāze, metāns, citas degošas gāzes utt.Lielā sadzīves nepieciešamība, lai aizsargātu savu ģimeņu drošību.Ideāls izmantojot mājas virtuve, vannas istaba, autobusu pārvadājumi, grila māja un tā tālāk.

Specifikācijas:

Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu

Materiāls: Plastmasa + Metāls

Krāsa: Sarkana

Minimālais Regulējama Gāzes Jutīgums: 5 ppm

Reakcijas Laiks:

Sensors: Pusvadītāja

Darba Temperatūra: -10℃~50℃

Darba kārtībā: Pastāvīgs, neierobežots

Trauksmes Režīmā: Gaismas Flash & Skaņas Signālu

Barošanas avots: 3pcs 1.5 VAAA baterijas (Nav Iekļautas)

Testa Gāzes: Dabas gāze, gāzes, metāna un citas degošas gāzes

Ķermeņa Izmērs(L x W x T): Apm. 120 x 65 x 25mm / 4.7 x 2.6 x 1inch

Zondes Garums: Apm. 300mm / 12inch

Svars: Apm. 170g

Paketē Iekļauts:

1 x Uzliesmojošu Gāzu Detektoru (Baterijas nav iekļautas)

1 x Lietotāja Rokasgrāmata

Lūdzu, Ņemiet vērā: Lūdzu, nav instalēt jebkurā mitrās vietās vai vietā, kas ir liels gaisa plūsmu.

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par kuģošanas

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā laika periodā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Mēs pārdevējs nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.

9. BR pircējs, lūdzu, sniedziet cpf vai cnpj, tas būs labāk, lai jūs varētu saņemt to daudz ātrāk.paldies

Atgriešanās un Kompensāciju

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Par atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: noplūdes testeris, cilindru noplūdes testeris, gāzes noplūdes testeris, sadedzināšanas noplūdes testeris, gāzes testeris, sadedzināšanas noplūdes detektors, analyzer dabasgāzes, gāzes noplūdes, signalizāciju, gāzes noplūdes, galvas testeris.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums VBESTLIFE
Sertifikācija NAV
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs gāzes Detektoru, Monitora
Preci gaz analiz cihazi
Gāzes Tips GĀZE
Ar LCD Ekrāna Vai Ne

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Jutīga Gāzes Analizators ar Degošas Gāzes Detektori Portatīvie Gāzes Noplūdes Atrašanās vietu, Nosaka Testeris+Skaņas un gaismas Signālu

Jutīga Gāzes Analizators ar Degošas Gāzes Detektori Portatīvie Gāzes Noplūdes Atrašanās vietu, Nosaka Testeris+Skaņas un gaismas Signālu

Saistītie Produkti: