Jauns Izpārdošana
ISIYUAN Augsta Vidukļa Sporta Treniņu Sporta Zeķes Sievietēm Kaili justies Sviesta, mīksta Joga Zeķes Fitnesa 7/8 Garuma Legging piliens kuģniecība Skatīt lielāku

ISIYUAN Augsta Vidukļa Sporta Treniņu Sporta Zeķes Sievietēm Kaili justies Sviesta, mīksta Joga Zeķes Fitnesa 7/8 Garuma Legging piliens kuģniecība

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€14.33

-29%

€20.47

Kopīgot

Vairāk informācijas

Labdien cienījamais klients

1. Pirms pirkšanas, lūdzu, salīdzināt sīki izmēri ar savējo. 2. Kopš krāsas dažādu veidu datoru monitoriem, var būt nedaudz atšķirīgs, krāsas objekti var būt nedaudz atšķirīgs. 3. Sakarā ar manuālo mērījumu, tur var būt atšķirība no 1-2cm.Paldies par jūsu sapratni. 4. Ja esat vairumtirgotājs vai pārdevējs dorp preces, mēs centīsimies mūsu labāko, lai nodrošinātu jūs ar izdevīgāku cenu.

Par transporta un vairumtirdzniecības triangulācijas

Laipni tiešā un vairumtirdzniecības piegādes.Transporta triangulācijas, mēs varam nosūtīt produktiem, kas tieši jūsu klientiem, un, ja jūs vēlaties, nav informācijas par mums, būs pa kreisi.

Iepakojuma saraksts

1gb elsas

Piegāde

Pircēji ir atbildīgi par papildu COD maksas, PVN, Starpniecības Maksu, Nodokli vai muitas Nodevām un Nodokļiem.Lai aizsargātu jūsu intereses, jūsu maksājums tiks uz laiku, kas notika ar www.winwithwow.lv, un tiks atbrīvots līdz brīdim, kad jūs saņemtu savu pasūtījumu, un ir apmierināti ar to.Tā ir pircēja atbildība par jebkuru muitas nodokli nodevas, kas var tikt iekasēta maksa pēc piegādes.Kā ievedmuitas nodoklis būs jāmaksā, ir atkarīgs no katras valsts pasūtījuma politika.Ja preces ir aizturētas, muitas pēc tam, kad krava ir tikusi atstāta pārdevēja valstī, pircējs ir atbildīgs par grāmatojumu aizturētos priekšmetus.Ja iepakojums ir noraidīts ar pircēja pasūtījuma maksu, pircējs ir atbildīgs par turp un atpakaļ pārvadājumu maksa.

Atgriešanās Politiku

Ja produkts ir daži, izmantojot problēma, pls neatveriet strīdu vai mūs atstāt pozitīvu atsauksmi, vienkārši sazinieties ar mums, vispirms(e-pasts, skype, vai WhatsApp), mēs, kas atbild par mūsu produktu, sniegt jums risinājumu, atgriešanās, exchange, produktu vai atgriezt naudu.Produktu var atdot atpakaļ kompensāciju vai nomaiņa 30 dienu laikā no iegādes datuma.Atpakaļ preces ir neizmantota, oriģinālajā iepakojumā un ietver visus piederumus.Piegādes izmaksas ir neatmaksājamas.

Atsauksmes

1.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, mēs patiesi ceram, ka jūs varat atstāt mums visas piecas zvaigznes POZITĪVAS ATSAUKSMES. 2.Ja jums nav apmierināti ar mūsu produktiem,pls sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvu atgriezenisko saiti,mēs garantējam, mēs 100% slove nekādu problēmu, lai jūs un jūs apmierināti.

Tagi: sporta zāle cilvēks tank top, leopard samts, papīra kartēm 78, gundam rx 78, kawasaki kāju, vīrieši tank top, zeķes no zīda, sporta zāle top sieviete, augsta vidukļa bezšuvju stulpiņi push up leggins sporta, tarit kartes 78.

Datu lapa

Vienuma Tips Pilns Garums
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Elsas Garums Teļš-Garuma Bikses
Dzimums SIEVIETES
Auduma Veids Flaneļa
Modeļa Numurs ISY076
Materiāls Neilona
Slēgšanas Tips Elastīgs Viduklis
Sporta Veids Joga
Zīmola Nosaukums ISIYUAN

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

ISIYUAN Augsta Vidukļa Sporta Treniņu Sporta Zeķes Sievietēm Kaili justies Sviesta, mīksta Joga Zeķes Fitnesa 7/8 Garuma Legging piliens kuģniecība

ISIYUAN Augsta Vidukļa Sporta Treniņu Sporta Zeķes Sievietēm Kaili justies Sviesta, mīksta Joga Zeķes Fitnesa 7/8 Garuma Legging piliens kuģniecība

Saistītie Produkti: