Jauns Izpārdošana
2 Slāņi, Virtuves Uzglabāšanas Plaukts Plaukts Multi-Funkcionālas Telpas Taupīšanas Organizators De Traucējumu Mājas Un Biroja Plaukti & Turētāji Skatīt lielāku

2 Slāņi, Virtuves Uzglabāšanas Plaukts Plaukts Multi-Funkcionālas Telpas Taupīšanas Organizators De Traucējumu Mājas Un Biroja Plaukti & Turētāji

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€33.26

-12%

€37.80

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

* 2 LĪMENIS ORGANIZATORS PLAUKTS: Organizēt un uzglabāt dažādus priekšmetus, ieskaitot virtuves piederumi, tualetes piederumi, biroja piederumi, tīrīšanas līdzekļi, crafting materiāli, aksesuāri, un vairāk, ērtu 2-līmenis grozu organizators stāvēt palielina mazu telpu ar bīdāmu atvilktnes viegli piekļūt un uzpilde objektus, kad to neizmanto.

* DE TRAUCĒJUMU HOME & OFFICE: Viegli vizualizēt un piekļūt saturam no sava kabineta, countertop, pieliekamais, iedomība, un workspace ar jucekli (un stress-free) datu glabāšanas risinājumu, De traucējumu šaurās telpās un grupas līdzīgi priekšmeti, kas kopā organizācijai.

* IZVEIDOT PAPILDU KRĀTUVES: Pievienot kosmosa praktiski jebkurā vietā, izmantojot izraut grozi, Izveidot acij tīkamais side-by-side vienošanos pievienojot vairākas organizatori uz jebkuras līdzenas virsmas.

* BĪDĀMĀS GROZU ATVILKTNES: Grozs atvilktnes bez piepūles slaidu atvērtu un aizvērtu, lai jūs varētu ātri piekļūt jūsu iecienītākās garšvielas, piederumi, tualetes piederumi, utt.

* FUNKCIONĀLAIS DIZAINS: Kompakts vertikāls dizains mazās telpās, kuras Izgatavotas no metāla ar skaistu apdari, Funkcijas izturīgs metāla kājas ar neslīdošu pēdu aizsargi iespaidīgs izturību.

Specifikācija:

Krāsa: Melns, Balts

Materiāls: Metāla

Izmērs: Mazi, Lieli

Kopējais Izmērs(Mazā): Apm. 44x37.4x21.9cm

Kopējais Izmērs(Liels): Apm. 44x37.4x28.2cm

Paketē Iekļauts:

1 x 2 slāņi, Uzglabāšanas Plaukts

PIEZĪME:

1. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ manuāla mērīšana.

2. Lūdzu, uzskata, ka faktiskais izmēri sarakstā, kā attēli parasti tiek palielinātas uz rādīt detaļas.

3. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.Paldies par jūsu sapratni.

/ Par pakalpojumu /

Uz Laiku Piegādi Pilnu kompensāciju, ja produkts nav saņēmis garantēto piegādes laiks

Ilgāk Aizsardzības 15 dienu vairāk aizsardzību pēc pasūtījuma pabeigšanas

Atdevi, Papildu ienākumus jebkuru produktu,tikai tiem, ideālā stāvoklī

Garantēta Kvalitāte Garantēta Kvalitāte vai Pilnu kompensāciju

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: galda piederumi virtuves atvilktnē organizators reņu, mājas, rakstāmgalda paliktni, virtuves orgānu, magic platformas, mājas virtuve, VIRTUVES, virtuves rīks, folijas uzglabāšanas organizators, metāla plauktu.

Datu lapa

Kopējais Izmērs(Mazā)
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Kopējais Izmērs(Liels)
Materiāls Metāla

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

2 Slāņi, Virtuves Uzglabāšanas Plaukts Plaukts Multi-Funkcionālas Telpas Taupīšanas Organizators De Traucējumu Mājas Un Biroja Plaukti & Turētāji

2 Slāņi, Virtuves Uzglabāšanas Plaukts Plaukts Multi-Funkcionālas Telpas Taupīšanas Organizators De Traucējumu Mājas Un Biroja Plaukti & Turētāji

Saistītie Produkti: