Jauns Izpārdošana
Par KTM 1290 ADV S/R 2017-2019 Motociklu Pagarināšanu Stūres Navigācijas Turētājs GPS Tālruņa Turētāju Piederumi Skatīt lielāku

Par KTM 1290 ADV S/R 2017-2019 Motociklu Pagarināšanu Stūres Navigācijas Turētājs GPS Tālruņa Turētāju Piederumi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€12.09

-22%

€15.70

Kopīgot

Vairāk informācijas

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 22px; font-family: 宋体; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

par KTM 1290 ADV S/R 2017-2019 Motociklu Pagarināšanu Stūres Navigācijas Turētājs GPS Tālruņa Turētāju Piederumi

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un Labas Kvalitātes Bez maksas, Pēc-pārdošanas Garantija.

Uzstādīts pirms motocikla instrumentu, jūs varat lieliski novietojiet tālruni vai navigator labāk vadītāja, viegli izmantot.

Materiāls: 100% pavisam jaunu.izgatavotas no oglekļa tērauda, lai palielinātu spēku un izturību, var izmantot ilgu laiku.

Motociklu navigācija, kronšteinu var pielāgot dažādiem zīmoliem mobilo telefonu.Jūs varat uzstādīt navigācijas turētājs / mobilā tālruņa turētājs/ ķivere bloķēšanas / USB ātri lādētāja / USB piepīpētāja / braukšanas recorder / Motocikli navigācijas sistēmas, utt.Viegli uzstādīt,šis produkts ir vienkārša uzstādīšanas darbības, nav sarežģīti instrumenti ir vajadzīgi, Ļaujiet jūsu stūres ir vairāk vietas,un to var izmantot, lai vieta, mobilajiem tālruņiem un GPRS navigators.

Speciāli izstrādāti KTM 1290 Super Adventure S/R 2017-2019

krāsa: melna

materiāls: oglekļa tērauds

Iepakojuma Saturs:

1*Motociklu navigācijas turētājs

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar www.winwithwow.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, www.winwithwow.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Tagi: ktm velosipēdu tirdzniecība, gps motociklu atbalsts, neken stūres, ktm, , moto crosser, ktm 1190 adventure r, garmin gps, stiprinājuma ktm, , ktm exc, ktm 1290 super piedzīvojumu t, mosky.

Datu lapa

Piemērojamie Modeļi Par KTM 1290 ADV S/R 2017-2019
Veids Motociklu Detaļas
krāsa melns
Materiāls Oglekļa Tērauda
Gadi 2017-2019
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Preces nosaukums mobilais tālrunis navigācijas turētājs

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Par KTM 1290 ADV S/R 2017-2019 Motociklu Pagarināšanu Stūres Navigācijas Turētājs GPS Tālruņa Turētāju Piederumi

Par KTM 1290 ADV S/R 2017-2019 Motociklu Pagarināšanu Stūres Navigācijas Turētājs GPS Tālruņa Turētāju Piederumi

Saistītie Produkti: