Jauns Izpārdošana
BMW E90, E91/1 Sērija E87 Logu Regulators, Remonta Komplekts, Aizmugurē pa Labi Vadītāja Pusē Skatīt lielāku

BMW E90, E91/1 Sērija E87 Logu Regulators, Remonta Komplekts, Aizmugurē pa Labi Vadītāja Pusē

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.65

Kopīgot

Vairāk informācijas

BMW E90, E91/1 Sērija E87 Logu Regulators, Remonta Komplekts, Aizmugurē pa Labi Vadītāja Pusē

Logu regulators remonts klipus remonts, logu regulatora mehānisms. 4/5 Durvis, aizmugurējās labās , elektrisko un manuālo dizains.Stāvoklis: Jauns Produkta numurs:B9002-RR Piegāde: 1 Tiesības Plastmasas klipšiem der:BMW 3. SĒRIJAS E90+E91 2006-2013 BMW 1 SĒRIJAS 2004-2012, Lūdzu, salīdzināt savus daļas ar bildēm pirms iegādātos kādu preci.

Detalizēti Attēlu 1., Lūdzu, sazinieties ar mums tieši no Ebay ziņu ; 2., Ja mums nav internetā, tas būs ļoti appreciated, lai iegūtu sava veida e-pastu; kādi jautājumi, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums par Biznesa Laiks.Piegādes INFORMĀCIJA • Visi priekšmeti tiks izvesti 3 darba dienu laikā pēc tam, kad saņemsiet savu pilnīgi maksājumu • tālruņa numurs nepieciešams, lai piegāde • Piegādes laiku svārstās atkarībā no jūsu atrašanās vietas un kuģniecības aģents jums izvēlēties • Ja jūs nevarat saņemt jūsu vienumus laiku, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, mēs pārbaudīsim, un atrisināt to jums drīz.garantijas • Risināt problēmas, kas ar jums ir labs veids, pēc tam, kad paziņojums.Kompensāciju vai nomaiņa tiks pasniegtas • Jūs varat atgriezties jebkurā produktu ,pat tos, ideālā stāvoklī ,jebkurā brīdī pirms pasūtījuma pabeigšanas , Bet jums ir jāmaksā atpakaļ nosūtīšanas un atjaunošanas maksa • nav nepieciešams, lai atgrieztos vienību, ja tie ir bojāti • ja jūs nevarat saņemt preces pēc 60 dienām, mēs atmaksāsim jūsu maksājumu pilnā apmērā vienā dienā ATSAUKSMES • Mēs esam atkarīgi no mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus ,jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums. • Ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus ,lūdzu atstājiet mums aktīvo atsauksmes.. • Sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvu neitrālu atsauksmes ,mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas..

Tagi: līmplēves, logu remonts komplekts, bmw f30, bmw e60 interjera, e87 grils, e90 logu, bmw e90, bmw e90 vadītāja durvis, svārki bmw serie 1, ekscentriskais vārpstas sensors, e90.

Datu lapa

Vienuma Tips Logu Sviru & Loga Tīšanas Rokturi
Objektu Platums 0inch
Īpašas Pazīmes Logu Sviru & Window regulators
Postenis Svars 0.08kg
Gads 2006-2013
Modeļa Nosaukums B9002-RR
Materiāla Tips Plastmasas
Postenis Augstums 00inch
Objekta Garumu 00inch
Delievry 1 Komplekts
Zīmola Nosaukums YP
Ārējās Testēšana Sertifikācija ISO9001

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

BMW E90, E91/1 Sērija E87 Logu Regulators, Remonta Komplekts, Aizmugurē pa Labi Vadītāja Pusē

BMW E90, E91/1 Sērija E87 Logu Regulators, Remonta Komplekts, Aizmugurē pa Labi Vadītāja Pusē

Saistītie Produkti: