Jauns Izpārdošana
HDMI+DVI+VGA+AUDIO LCD Kontrolieris Valdes komplekts 23.6 Skatīt lielāku

HDMI+DVI+VGA+AUDIO LCD Kontrolieris Valdes komplekts 23.6" M236HGE-L20 24" M240HW02 V6 1920*1080 LCD kontrolieris valdes DIY komplekti

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€22.67

Kopīgot

Vairāk informācijas

HDMI+DVI+VGA+AUDIO LCD Kontrolieris Valdes komplekts 23.6" M236HGE-L20 24" M240HW02 V6 1920*1080 LCD kontrolieris valdes DIY komplekti

Tas ir lielisks komplekts viegli salikt LCD kontrolieris komplekts, kas ir izmantoti, lai ieslēgtu tukša LCD panelis 23.6" M236HGE-L20 24" M240HW02 V6 1920*1080

uz desktop/PC monitors.Tas būs pārsteigums, ka savu kailām LCD būs labi izmantot, un tas vairs nav uzskatāms par atkritumiem.Vai tas ir ļoti insteresting lietas, ka mēs padarīt monitora veiksmīgi sevi.Dodot savu lcd jaunu dzīvi ar savu fantastiska ideja.

Nepieciešamos Aksesuārus, pagriežot LCD datora monitors: LCD Kontrolieris valdes, Inverter, LVDS kabelis, Tastatūra, VGA kabelis, Strāvas Adapteri.Ja jūs jau esat VGA kabeli un strāvas adapteri (12V,4A),

Nepieciešams desktop displejs LCD gaismas armatūra:

1. LCD kontrolieris valde

2. LED Nemainīgu pašreizējā valde

3. Par LVDS kabelis

4. 5 taustiņš tastatūra un kabeļu

5. VGA kabelis/DVI kabeļi/HDMI vadu (nav iekļauts)

6. Strāvas adapteri. (nav iekļautas)

M. N T68676.2. uzraudzības padome var atbalstīt LED/LCD panelis.Tā var atbalstīt 2048 x1152 izšķirtspēju.

M. N T68676.2 A var automātiski sinhronizēt ar datoru.Horizontālā un vertikālā sinhronizācija, ir nepieciešams, lai sync sinhronizācija atšķiršanu.

M. N T68676.2 A var atbalstīt dinamiskā kontrasta kontrole, vienlaikus austiņu ieeja un digitālo skaļuma kontroli.

Kontrolieris valdes izmērs: 139 mmx58mmx17mm

Šis instruments: nozīmīgus soļus, lai tiktu galā ar jūsu pasūtījumu

1. solis: lūdzu, sniedziet savu LCD paneli modelis no.By nosūtot ziņojumu pirms solīšanas par šo projektu, lai mēs varētu ieteikt pareizos instrumentus, lai jūsu LCD. (parasti, modeļa nr.Jūs varat atrast uzlīmes aizmugurē LCD panelis.Ja nepieciešams, noņemiet plastmasas apvalks, jūs atradīsiet atzīmes).Ja iespējams, lūdzu, sniedziet mums plašāku specifikāciju LCD.Un tad sagaidiet mūsu atbildi.

2. solis: mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams, rūpīgi atlasīti ar mūsu tehniskā atbalsta un testēšanas iekārtām, un pēc tam jūs varat pasūtīt un apmaksāt.

Solis 3: gaida sūtījumu.

Mēs rakstīt atbilstošo programmu, lai tā atbilstu jūsu LCD LCD kontrolieris valdes, tāpēc komplekts, kas atbilst ļoti specifiskas LCD paneļiem vai citām tās pašas specifikācijas.Tomēr, programmētājs var dažādos šķidro kristālu displejs, proti, izmaiņas valdes LCD kontrolieris firmware.Lūdzu, ņemiet vērā, ka dažādu ar LVDS kabelis un pārveidotājs ir nepieciešams, lai atbilstu dažādu šķidro kristālu displejs.

Piezīme:

1. Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu LCD var solīt pirms projektu, jums būs atbildīgs par nesaderību.

2. Ja jūs jāuztraucas daudz par izšķirtspējas Iestatījumiem, lūdzu, apsveriet pirms solīšanas!

3. Mēs darīsim visu iespējamo, lai sagatavotu atbilstošu aprīkojumu, piemēram, rakstīt atbilstošo programmu kontrolieris, izvēlieties gadījumā LVDS kabeli un atbilstošu invertoru.Bet mums nav LCD pilnīgi saskaņā ar jums, mēs varam izmantot mūsu pašu testa LCD kontrolieris.Lai jums, jums ir nepieciešams, lai pārbaudītu to sevi pārbaudīt, vai strādā labi.Kā jūs zināt, tur ir daudz LCD tirgū, ir daudz šķirņu, dažreiz mēs nevaram garantēt precīzu saderību.Lūdzu, apsveriet pirms solīšanas!Tomēr, mums ir daudz panākumu, šajā nekustamā veikalu iekārtas, klientiem.Tātad, kāpēc ne jūs mēģināt, lai pārsteigums!

4. Ja jūs neesat specializējies darbojas elektroniskā vai ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mūsu instrukciju, mēs nevaram būt atbildīgi par nepareizu darbību.

5. Savienojums ir izveidots, lūdzu, vai nav ieinteresēts, lai varu!Pirmkārt, izmantot zināšanas par multimetrs, lai pārbaudītu LCD kontrolieris ir pamatots.Ja ne, lūdzu, sazinieties ar mums atkal.Ja jā, lūdzu, pārbaudi, vai tur ir īssavienojums starp sarkano līniju un melnā līnija ir LVDS kabeli.Ja ir īsslēguma, kas nozīmē, pretējā savienojumu vai citas kļūdas.Kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.DIY nepieciešama konkrēta profesionālā zināšanas, lūdzu, uzņemties atbildību par risku.Metāla kontakts nav atļauta pārzinis vadītāja kuģa, vai īssavienojums var rasties, kas var novest pie datu apstrādātājs nav pieejami.

Tagi: vadības padomei par lcd, touch screen digital zīmēšanas tablete, kontroles monitora, veikk s640 digitālās, 40 pin vga, collu rakstiski tabletes mazulis rasējamais dēlis, lcd kontrolieris valdes ltn170x2, m215hw01, a4 led pad, g10 planšetdatoru.

Datu lapa

Saderīgs Marku/Modeli NAV
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums Knowletter
Modeļa Numurs TX265
Ar USB NO

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

HDMI+DVI+VGA+AUDIO LCD Kontrolieris Valdes komplekts 23.6

HDMI+DVI+VGA+AUDIO LCD Kontrolieris Valdes komplekts 23.6" M236HGE-L20 24" M240HW02 V6 1920*1080 LCD kontrolieris valdes DIY komplekti

Saistītie Produkti: