Jauns Izpārdošana
Szjinao Sudraba Kulons Sievietēm Patiesu 925 Sterling Sudraba, Tirkīza Liels Dārgakmens, Mirdzoši Punk Dizainers Smalkas Rotaslietas, Roku Darbs Skatīt lielāku

Szjinao Sudraba Kulons Sievietēm Patiesu 925 Sterling Sudraba, Tirkīza Liels Dārgakmens, Mirdzoši Punk Dizainers Smalkas Rotaslietas, Roku Darbs

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€19.39

-55%

€43.09

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta Decription

Zīmols: Szjinao Gem Tips: Sintētiskā Tirkīza Akmens Forma: Taisnstūra Metāla Tips: 925 Sterling Silver+ Zelta Pārklājumu Metāla Krāsa: Zelta Krāsā Iepakojums: 1*Sudraba Spodrināšanas Drānu, 1*Izsmalcinātu Dāvanu Kastē, 1*Dārgakmens Kulons Piezīme: nav iekļauta ķēdes,bet, ja jūs iegādāties gredzens,auskari un kuloni kopā, mēs nosūtīsim jums bezmaksas 925 sudraba ķēdē.

Kulons veicina savu izskatu

Žilbinošas un krāsains dārgakmens, kuloni, lai tu kļūtu puse karaliene; elegants sudraba kulons varētu pievienot interesi par jūsu dzīvi, un atbilstoši jebkur citur no amata uz tikšanos.valkāt tirkīza rotaslietas ar elegants tērpiem vienkāršs veids, kā parādīt jūsu personību.

925 Sterling Sudraba

Szjinao nodrošinātu savety no sudraba, tā tiek veikta 925 sterling sudraba, anti-oksidācijas un novērst alerģiju.Tas ir parasti uzskata vairāk izturīgas rotaslietas.Tā ir tīra sudraba, un tā sastāv no 92.5% sudraba un 7.5% varš.

Tirkīza

Tirkīza nosaukts par "gada Dzimšanas Akmens" pasaulē, kas nozīmē panākumi un uzvara, un ir "Veiksmes Akmens" un "Laimīgo Akmeni".Tirkīza nēsā tie, kuri ir dzimuši gada decembrī, lai aizsargātu savu dzīvi un veiksmi.

Kulons Tikai

Lūdzu, ņemiet vērā, ka kulons ir ne tostarp kaklarotu, smalkas mača kaklarota ķēdes, plese uz attēla.

Iepakojums

Nosūtīt bezmaksas izsmalcinātu dāvanu kastē

Par Sūtījumu

Pēc tam, kad būsim saņēmuši jūsu maksājumu, vienums tiks ātri piegādā 48 stundu laikā

Labākā Dāvana

Nosūtīt sinere dāvana par viņas mīlēt.

SZJINAO TESTA CENTIFICATION

Kvalitātes nodrošināšana

Pieņemšanas Procesā

Zīmola Stāsts

Szjinao tika dibināts 2007. gadā ar 13 gadu pieredze profesionālā rotaslietas, Szjinao artisan gredzeni, kas simbolizē ārkārtas redzējumu Szjinao radītāji un segtu atšķirīgu stilu, lai katrs ne tikai apdullināšanu rotaslietas, bet īsts mākslas darbs.

Atgriezties&Kompensācijas

Ja iepakojums ir zaudējis laikā sūtījumu,mums būs par to atbildīgs un sniegs jums pilnu kompensāciju.- Lūdzu, sazinieties ar mūsu Klientu Apkalpošanas Vadītājs, pirms jūs atvērt strīdu.Mēs apsolām, lai dotu jums apmierināts risinājums pēdējais.- ja esat saņēmis bojātos objektus,pilna vai nepilna kompensāciju.- ja jums nepatīk vienumus, kas jums saņemti, un vēlaties, lai atdod to,lūdzu, neizmantojiet to,glabāt oriģinālā iepakojumā.- Pircējs ir atbildīgs par visas kuģniecības izmaksas.

Tagi: iphone 6 plus islāmu, 925 bamoer, liels strapon, 925 sudrabs, vīrieši labradorīts kulons, liels kulons, punkts dārgakmens kulons, ts sudraba kulons, tirkīza, larimar sudraba.

Datu lapa

Tirkīza Kaklarota, Kulons Luksusa Rotaslietas
Formas\raksts Taisnstūra
Sods vai Modes Sods
Sudraba Kulons Sievietēm Sieviešu Kuloni
Galvenais Akmens tirkīza
Stils Punk
Sānu Akmens NAV
Vienuma Tips Kuloni
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikāta Numurs Sudraba Kulons Sievietēm
Modeļa Numurs Kaklarota, Kulons
Metāla Zīmogs S925
Kulons Izmērs kā photo show
Sertifikāta Veids NGTC
Zīmola Nosaukums szjinao
Dāvana Draudzene / Sieva / Mamma/Labākajiem Draugiem
Metāla Krāsa SUDRABA
Metālu Tips SUDRABA
Materiāls 925 Sterling Sudraba
Kuloni Tips slide
Akmens tirkīza
krāsa tirkīza

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Szjinao Sudraba Kulons Sievietēm Patiesu 925 Sterling Sudraba, Tirkīza Liels Dārgakmens, Mirdzoši Punk Dizainers Smalkas Rotaslietas, Roku Darbs

Szjinao Sudraba Kulons Sievietēm Patiesu 925 Sterling Sudraba, Tirkīza Liels Dārgakmens, Mirdzoši Punk Dizainers Smalkas Rotaslietas, Roku Darbs

Saistītie Produkti: