Jauns Izpārdošana
Saderīgs melna Tonera Kasetne 1641 par samsungs ML-1640 ML-2240 ML-2241 printeriem Skatīt lielāku

Saderīgs melna Tonera Kasetne 1641 par samsungs ML-1640 ML-2240 ML-2241 printeriem

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.57

Kopīgot

Vairāk informācijas

Saderīgs melna Tonera Kasetne 1641 par samsungs ML-1640 ML-2240 ML-2241 printeriem

Saderīgs melna Tonera Kasetne 1641 par samsungs ML-1640 ML-2240 ML-2241 printeriem

Izvēlēties mums, Garantija Izvēle

Mēs vienmēr izturamies pret mūsu pircēji ļoti atzinīgi un kalpot viņiem labi.Mēs izpildām pircēju vajadzībām un sniegt savstarpēju labumu no abām pusēm.Mēs ceram, ka jūs apmeklējat mūsu veikalā, pateicīgi par jūsu uzticību un aicinām jūsu pasūtījumus.

Mēs esam ISO ceritified un SGS sertificētas.Mēs veikt stingru kvalitātes kontroli no mūsu produktiem.

Kā piepildīt tonera kasetne

Redzēt, ja ir kāds atvēršanu uz jūsu cartidege uzpildīts toneris.Noņemt piepildīt diafragmas atvēruma vāciņu un folijas maisiņā vāciņu un ieliet tonera vērā.Vāciņš vāks pēc uzpilde, sakrata, tonera kasetni, lai to iegūtu vienmērīgi, kas atrodas tonera kasetne.

Mēs nodrošinām augstāko kvalitāti, tonera pulveris, lūdzu, nopirkt no mūsu veikala.

Mēs neuzskatām, uzlādes atvēršana.Lūdzu, nopirkt saderīgs tonera kasetni no mums.

Lūdzu, nopirkt mūsu augstas kvalitātes tonera no mūsu veikala.

PAZIŅOJUMS

Tonera no dažādiem piegādātājiem ir nevis pats ražošanas process un materiāls, sajaucot izmantot tonera no dažādiem piegādātājiem, var radīt problēmas.Lūdzu, tīru tonera kasetni, bungas, attīstītājs vienību pilnībā, lai novērstu atkritumu tonera pirms uzpildīšanas mūsu toneris.

Pirms uzpilde, kratīt maisā vai pudelē, lai padarītu tonera zaudēt iekšā.Pēc uzpildīšana, zīmogu spilvenu / pudeles vāciņu, lai novērstu mitruma

Piegādes Metodi

Produkti ar tintes vai tonera tiek uzskatītas par Bīstamām Kravām, ko daudzi kuģu aģentūras, tik augstas izmaksas un ilgu laiku tikai piegāde uz galamērķiem.Mēs vienmēr meklē drošu un uzticamu veidos.Mūsu parasto piegādes metodi ietver, bet ne tikai uz Singapūru Post, EMS, DHL, UPS, Ķīna Post, TNT, FedEx.

Piegādes Laiks

Priekšmeti Tiks izvesti Robežās 3-7 darba Dienu laikā pēc tam, Kad Mēs saņemsim Jūsu MAKSĀJUMU ATCELTS.Lūdzu, Ņemiet vērā, Mums Nav Kuģis nedēļas NOGALĒ VAI Ķīnas UN PASAULES BRĪVDIENAS.

Attālā Rajonā Maksas

Tur var būt poligons maksas, ja jums izvēlēties piegādes metodi, kā DHL, TNT vai FedEx.Pircējam ir jāmaksā par šo papildu maksu, vai uzņēmēji tuvumā savākšanas punktā uzņemt viņa / viņas paketi.

Papildu Pircējs Maksas

Mēs neesam atbildīgi par Importa Nodokļus, Muitas formalitātes, Warhouing maksas, pēc apstrādes nodevas un visas citas izmaksas, kas ir pircēja pusē.Ja jums ir likumīgs pircējs, jums ir darīt, ka Muitošanas un jāmaksā Nodoklis, un citi iespējamie papildu sūtīšanas maksa, piemēram, jūsu valsts likumus un noteica noteikumiem.

Kā pasūtīt un maksāt

Jūs varat izvēlēties galamērķa valsts un piegādes metodi, kas jums nepieciešams.Jūs varat noklikšķināt + lai nopirktu vairāk kā 1 daudz, cena ar shipping izmaksas tiks parādīta Kopējā Cena.Noklikšķiniet uz Pirkt Tagad, un jūs varat veikt maksājumu.www.winwithwow.lv būs kontrolēt maksājumu un lūdzu, pārbaudiet sīkāk internetā https://helppage.www.winwithwow.lv/buyercenter/index.htm

Lūdzu Atstājiet Mums Pozitīvas Atsauksmes, Ja Jūs Jūtaties Apmierināts Ar Mūsu Produktu Un Pakalpojumu.Lūdzu, Dotu 5 Zvaigznes Komentāru

Mēs piedāvājam saderīgu printeri, palīgmateriāli un daži produkti ir atjaunota no oriģināla.

Ja Jums Ir Jautājumi Par Mūsu Produktiem.Lūdzu, Sazinieties Ar Mums Pirmo Reizi.NAV STRĪDS AR MUMS.Mēs vēlētos, lai atrisinātu problēmas.

Tagi: clp 325, bdsm smieklīgi, sejas toniks, zils tintes printeri, digitālā anemometer vēja ātrums, gaisa mitrums, tonera 85.a melns, kārtridžs printera samsung, mani, scx4300, ml1640.

Datu lapa

Kasetnes Statusu Pilna
krāsa BK
ar čipu
Saderība 100% Saderīgs
toniks satur 55g
Taras, Iepakojuma No
Zīmola Nosaukums jianyingchen
Lapa Raža 1.5 k
Modeļa Numurs samsungs 1043 lexmars 1641
Iezīme Saderīgs
Veids Tonera Kasetne
Saderīgu Zīmols samsungs

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Saderīgs melna Tonera Kasetne 1641 par samsungs ML-1640 ML-2240 ML-2241 printeriem

Saderīgs melna Tonera Kasetne 1641 par samsungs ML-1640 ML-2240 ML-2241 printeriem

Saistītie Produkti: