Jauns Izpārdošana
BALMORA 925 Sterling Sudraba Retro Lapu Etniskā Stud Auskari Sievietēm Puse Modes Sudraba Auskari, Rotaslietas Brincos JWE1003 Skatīt lielāku

BALMORA 925 Sterling Sudraba Retro Lapu Etniskā Stud Auskari Sievietēm Puse Modes Sudraba Auskari, Rotaslietas Brincos JWE1003

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.30

-19%

€5.37

Kopīgot

Vairāk informācijas

Piezīme

100% Īsta 925 Sterling Sudraba Auskari Sievietēm Lady Mīļākais Dāvanas

Augstums: apmēram 7,2 mm

Platums: aptuveni 12mm

Svars : apmēram 1g

Vairāk sudraba auskaru, lūdzu, noklikšķiniet

Parādīt Attēlu

PIEGĀDE

1.Mēs kuģis no pasūtījuma ASAP pēc tam, kad tas rāda "Gaida lai sūtījums".

2. Dažkārt tas var aizņemt pat 4-7 nedēļu stingras muitas Kontroles.

3. Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

4.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

5.Pēc tam, nosūtīt, publicēt(rādīt gaida, pircējs saņem preces), mēs nevaram mainīt adresi vairs,tāpēc, lūdzu, pārbaudiet adresi, ko tā izskata.

6.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

ATGRIEZTIES & KOMPENSĀCIJAS

1) Ja preces nav pati kā desription vai bojātas tranzītā.Lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā un veikt foto ,Mēs nosūtīt vai atmaksāt naudu, lai jūs.

2) kādu iemeslu dēļ jūs neesat apmierināts ar posteņiem, mēs pieņemam atgriešanas un apmaiņas 7 dienu laikā pēc tam, kad esat saņēmis savu posteni un, iespējams, būs jāmaksā par kuģniecības izmaksas.

3) Jūs varat sazināties ar mums pa atstāj mums ziņu, saskaņā ar šo rīkojumu par www.winwithwow.lv, Mēs atbildēsim jums asap.

ATSAUKSMES & SERVICE

Ja jums ir kādi jautājumi, vai vēlaties iegūt vairāk informāciju par jebkuru no mūsu objektus, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.

Mēs priecāsimies par jūsu pozitīvu atsauksmi,bet, ja jūs neesat apmierināts ar priekšmetiem, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, pirms aiziešanas atsauksmes, mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt problēmu.

Tagi: 14k zelts stud, boho auss, mikroshēmu tālruni, auss zelta, balmora rotaslietas, saldūdens pērļu auskari ar sudraba 925, kultivētas saldūdens pērļu auskari 925 pelēks, boho rotaslietas sievietes, saldūdens pērļu stud earings 925, lenovo zuk z2 ekrāna aizsargs.

Datu lapa

Sertifikāta Veids NGTC
Godu Jubilejas,Ballītes,Saderināšanās,Iepazīšanās,Dāvanu
Dāvanas Ģimenes Mīļākais Draugs
Dzimums SIEVIETES
Kvalitāte top
Dizains Lapu Etniskā Matt Auskari
Zīmola Nosaukums balmora
Platums About 12mm
Augstums Par 7,5 mm
Metālu Tips SUDRABA
Galvenais Akmens NAV
Bezmaksas/Drop Shipping
Garantijas laiks 100% īsta 925 Sterling Sudraba
Svars About 1g

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

BALMORA 925 Sterling Sudraba Retro Lapu Etniskā Stud Auskari Sievietēm Puse Modes Sudraba Auskari, Rotaslietas Brincos JWE1003

BALMORA 925 Sterling Sudraba Retro Lapu Etniskā Stud Auskari Sievietēm Puse Modes Sudraba Auskari, Rotaslietas Brincos JWE1003

Saistītie Produkti: