Jauns Izpārdošana
5.8 Collu Augstas Izšķirtspējas Ekrāns, Black Viedo Mobilo Tālruni 512MB+4G 2 Megapikseļu 2000mah pirkstu Nospiedumu Atslēgt Skatīt lielāku

5.8 Collu Augstas Izšķirtspējas Ekrāns, Black Viedo Mobilo Tālruni 512MB+4G 2 Megapikseļu 2000mah pirkstu Nospiedumu Atslēgt

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€28.30

-33%

€42.25

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

1. 5.8 collu full screen: Kā ūdens piliens uz ekrāna, katrs spilgti ekrāns ir jauns ехрепепсе, ar 5,8 collu full screen, ekrāna attiecība ir augsta kā 91%, ļaujot jums izjust а plašāku redzes lauku.Spēli un video saturu, kas tiek parādīts vairāk, un tālrunis ir vēl smal un gaismas.

2. Spēcīga 8 kodolu procesors: Pielāgota android resursu plānošanas mehānisms, ievērojami samazinot varbūtību, stagnācijas, avārijas un tā tālāk, tāpēc, ka jums var pagrābt red pakešu ātrāk.Atslēgas pieredzi spēle starp dzinējiem, spēlējot liela mēroga spēles, hasgreatly uzlabot tīkla ātruma, kadru ātrumu un attēla gludumu.

3. 512MB + 4GB flash atmiņa: 512 mb liela atmiņa, un 4 GB glabāšanas telpa, nodrošinot netraucētu iekraušana ekrāni, kopējo spēles procesu, kas dzīvo fona, ātri pārslēgtos uz citiem pieteikumiem sekundes, un nav bail no tiek nogalināti, pat ja hung up uz ilgu laiku.

4. 2 miljoni priekšējā kamera kraukšķīga un skaidrs: tālrunis ir arī iepakotas 2 miljoni sevis plaudis, ļaujot jums saglabāt savu smaidu vai dārgakmeņi atmiņas izcilu skaidrību.

5. 2 miljoni aizmugures kamerām: Pieņemt dual-core sensors, un ieviest Al mākslīgais intelekts, post-ātri double-shot, pievienot attēlu tehnoloģija, un pēc tam sadarbojas ar Al aina, kameru, Al apgaismojums foto, Al portrets sastāvu, ļaut mobilephone kļūt par savas profesionālās attēlveidošanas komanda.

6. 2000mah liels akumulators: milzīgs 2000mah bateriju jaudu atbrīvo jūs no rūpēm par akumulatora iztukšošanos laikā jūsu dienā.Turklāt, gudra un pārdomāto Al akumulatora cilvēks-bas sasalst neaktīvi programmas un samazina lieko caching, lai saglabātu morepower.Tas ļauj jums, lai paly būs, un theres nav jāuztraucas par runing no akumulatora, jo, izmantojot world' s leading ATL Li-ion battries.

7. Extreme speed pirkstu nospiedumu apgūstot: Instant apgūstot brīnišķīgi.Ātri atbloķēt ar 0,1 sekundes, lai viegli aizstāvēt savu mobilo tālruni.

Apraksts:

Šī smart tālrunis ir multi-funkcionāls, piemērots kāzas, dzimšanas dienas, svētki, rezidentiem, tirdzniecības izstādēs, reklāmas, darbinieku pabalsti, jubileju svinības, biznesa dāvanas, utt.

Specifikācijas:

Chip: MTK6572 quad-core CPU

Ekrāna izmērs: 5.8 cm

Izšķirtspēja: 480*960 pikseļi

OPERATĪVĀ ATMIŅA: 512 MB

ROM: 4 GB

Maksimālā atbalsta paplašināšana: 128GB

Priekšējā kamera: 2 miljons pikseļu

Aizmugurējā kamera: 2 miljons pikseļu

Akumulatora kapacitāte: 2000mAh

Pilns komplekts svars: 0.32 KG

Paketē Iekļauts:

1 * mobilais tālrunis

1 * lietošanas rokasgrāmata

1 * lādētājs

1 * USB kabelis

1 * austiņas

1 * aizsardzības plēves

1 * aizsardzības uzmava

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Tagi: samsung galaxy note 9 n9600, cietuma viedtālrunis, 20v black decker, vivo y11, akumulatora black decker, alcatel displejs, mobil tālrunis, 18v, black decker, black decker rīks, 3d kameru gadījumā, iphone.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija CE
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

5.8 Collu Augstas Izšķirtspējas Ekrāns, Black Viedo Mobilo Tālruni 512MB+4G 2 Megapikseļu 2000mah pirkstu Nospiedumu Atslēgt

5.8 Collu Augstas Izšķirtspējas Ekrāns, Black Viedo Mobilo Tālruni 512MB+4G 2 Megapikseļu 2000mah pirkstu Nospiedumu Atslēgt

Saistītie Produkti: