Jauns Izpārdošana
1000pcs Celtniecības Bloki Kalnu Alas Ar Liftu ūdenskritums skaitļi Ķieģeļi Izglītības Rotaļlietas Bērniem bērniem dāvanas Skatīt lielāku

1000pcs Celtniecības Bloki Kalnu Alas Ar Liftu ūdenskritums skaitļi Ķieģeļi Izglītības Rotaļlietas Bērniem bērniem dāvanas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€20.93

-44%

€38.05

Kopīgot

Vairāk informācijas

modname=ckeditor Dārgie draugi, laipni lūgti CY Toybox Veikalā, Ja jums ir kādi jautājumi iegādes procesa laikā un pēc tam, kad saņem preci, jūs varat atstāt ziņu ar mums.Mēs atbildēsim 24 stundu laikā (izņemot Ķīniešu svētki un svētdienas, mums atliks dienas, atbildi).Es novēlu jums visiem laimīgu iepirkšanos!

1.MATERIĀLS&ĶIEĢEĻI NUMURS:Augstas Kvalitātes ABS Plastmasas Celtniecības Bloki, Ķieģeļi.

2.ATKLĀJIET MIKRO BLOKI:Liela VĒRTĪBA,alternatīva lielu,dārgu ēku komplekti!Lielisku detalizācijas Līmenī!Perfekta dāvana ēku celtnieks vai savācēju.

3.MĀCĪBU LĪDZEKLIS:Mikro celtniecības bloki palīdz uzlabot ēku celtnieks bruto un naudas mehānisko prasmes,telpisko apziņu,un stāstu spējas.

4.KVALITĀTE un SAFTY:Izgatavots no augstas kvalitātes izturīga indīgi zaļa materiāls,mikro bloki ir elastīgs un netiks bojāti viegli.to gludu virsmu un noapaļotiem stūriem ir paredzēti, lai padarītu tos bērns-drošībā.

5.DETALIZĒTI: Ietver ļoti sīki soli-pa-solim instrukcijas krāsa

Draudzīgs atgādinājums:

Šis produkts tiek piegādāts bez oriģinālā iepakojuma (instrukcijas un produkts tiek nosūtīts kopā), bet mēs pack to ļoti labi.

Tagi: preci lego city, minecraft, bloka būvēt, Dzimšanas Dienas Dāvana, plīša, minecraft rotaļlietas, lego xingbao, attīstības izglītības rotaļlietas, lego ninja, bloķēt loz.

Datu lapa

Pievienots Instrukcija
Klasifikācijas Montāža
Brīdinājums nevar ēst
Dzimums Unisex
Produktu Sērija Apgaismo Ķieģeļi Bērniem
Materiāls Plastmasas
Uzvalks pūlis Rotaļlietas bērniem rotaļlietas bērniem
Veids Bloki
Sertifikācija 3C
Veicināt Vecākiem sadarboties ar bērniem
Modelis Celtniecības bloki Rotaļlietas bērniem
Svītrkods No
Kravu Bezmaksas piegāde uz kādu valsti
Bloka Izmērs Mazas celtniecības bloku(Saderīgs ar Lego)
Rotaļlietas veids DIY (do it yourself, rotaļlietas,celtniecības bloku komplekti
Modeļa Numurs pilsētas bloki
Uzlabot Praktisko spēju
Vecums > 6 gadiem
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

1000pcs Celtniecības Bloki Kalnu Alas Ar Liftu ūdenskritums skaitļi Ķieģeļi Izglītības Rotaļlietas Bērniem bērniem dāvanas

1000pcs Celtniecības Bloki Kalnu Alas Ar Liftu ūdenskritums skaitļi Ķieģeļi Izglītības Rotaļlietas Bērniem bērniem dāvanas

Saistītie Produkti: