Jauns Izpārdošana
ICharger 4010 DUO 2000W 40A Smart Līdzsvaru Lādētāju Discharger Par LiPo Lilo Dzīves Akumulatora RC Dūkoņa RC Lidmašīnu Skatīt lielāku

ICharger 4010 DUO 2000W 40A Smart Līdzsvaru Lādētāju Discharger Par LiPo Lilo Dzīves Akumulatora RC Dūkoņa RC Lidmašīnu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€299.46

-28%

€421.77

Kopīgot

Vairāk informācijas

Ar iCharger 4010 Duo ir jaunāko smagsvara papildus iCharger diapazonā.iChargers pirmā neatkarīgā divu kanālu lādētāju, kas ražo lielāku izejas jaudu, nekā jebkuru citu lādētāju, kas šobrīd pieejams!

iCharger 4010 DUO var iekasēt 10s Lipo akumulatoru ar muguru uz katru kanālu, kas ir 20s uzreiz!Ražo līdz 40amps vienu kanālu un raksturo liels TFT ekrāns ar visām uzlādes akumulatora parametri, iCharger 4010 Duo ir brīnums, elektrotehnikā.Pēc gadiem pētniecības un attīstības, mēs esam priecīgi iepazīstināt visspēcīgākais, lietotājam draudzīgs, un precīza, vairāku ķīmija lādētājs pieejams jau šodien.Specifikācijas:

Ieejas Spriegums:9.0-50 Volti

Max Ieejas Strāva: 23.5 V)

Maksimālā Izlādes Jauda: 200W (Kanālu 130W)

Maksimālais Reģeneratīvo Izlādes Jauda: 2000W (Kanāls 1400W)

Patērētā strāva, maks. Līdzsvarošanas: [email protected] [email protected]

Līdzsvara Precizitāte:

Drošības

iCharger 4010 Duo ir paredzēti, ar drošību kā prioritāte numur viens.Daudz cut-off un drošības funkcijas, tiek piedāvāti lietotājam.

Jauda Cut Off – Lietotājs var uzstādīt jaudas ierobežojums uzlādes cikls.Lādētāju tiks pārtraukta, kad šis limits ir sasniegts, izvairoties no vairāk nekā lādējot akumulatoru.Tas ir īpaši noderīgi, akumulatoriem, ka nerāda, parastās īpašības normālos lietošanas vai maksas, kas parasti, kā rezultātā slikta kvalitāte vai iepriekšējo bojājumu.

Taimeris Cut Off – User set taimeris ierobežojums izbeigt maksas process pēc tam, kad piešķirtais laiks ir beidzies.

Iekšējā Temperatūra Cut Off - Iekšējās temperatūras sensors un temperatūras kontrolēta automātiskās dzesēšanas VENTILATORU kontrole, iekšējā temperatūra un nodrošina viedo aizsardzību.Kad iekšējā temperatūra ir lielāka nekā 60 ºc(140 ° F), izejas jauda tiek automātiski samazināta par 25%.Ja temperatūra pārsniedz 65℃(149 F) uzlādes ciklu ir apturēta.

Ārējās Temperatūras Cut Off – Izmantojot ārējās temperatūras sensors, iCharger 4010 Duo apturēt, uzlādes ciklu, ja temperatūra akumulatora pārsniedz lietotāja iestatītā līmeņa.

Šūnu Skaits - Automātiski pārbauda šūnu skaits vienā iepakojumā, lai redzētu, vai tas atbilst lietotāja iestatījumu, pirms sākt jebkuru funkciju.

Sprieguma Aizsardzības likumi - Uz iCharger 4040 Duo ir aizsardzības apgrieztās polaritātes (ieejas vai izejas), kā arī zems ieejas spriegums.

Divi Neatkarīgi Kanāli

iCharger 4010 Duo ir divu kanālu neatkarīgu lādētāju.Lādētāju var uzlāde 2 atsevišķas 10s iepakojumos, uz katru kanālu.Kopā 20s!Katrs kanāls ir neatkarīga, un to var izmantot dažādas baterijas un uzlādes / izlādes ciklu uzreiz.

Jauda

iCharger 4010 Duo ir visspēcīgākais iCharger modeli.Featuring līdz 40amps (1200 vati max) uz katru kanālu, vai 70 ampēri (2000 w max), ja to izmanto sinhronā režīmā.Sinhronā režīmā ir tad, kad abi kanāli ir vadu paralēli, lai uzlādētu vienu akumulatoru.Šajā režīmā, lādētāji, kopējā izejas strāva ir maksimālā 70amsp un 2000 vati.

Akumulatoru Veidiem

iCharger 4010 Duo var pieprasīt nekāda veida akumulatoru ķīmija.Tostarp visas tautas Litija akumulators chemistries (Lipo, LiFe, LiLo), Niķeļa-Metāla Hidrīda (NiMh), Niķeļa-Kadmija (NiCd), Aizzīmogotā Svina Skābes, Dziļi Cikla Svina-Skābes, Startera Svina-Skābes baterijas, un vēl daudz vairāk.

Bilance Maksas Iespējas

Ar iCharger 4010 Duo ir iebūvēts integrētu šūnu līdzsvarotāja, un to var izmantot ar trīs veidu litija baterijas (LiPo, Lilo, LiFe).iChargers dizains izmanto precīzu balansēšanas tehniku, lai nodrošinātu, ka sprieguma katras individuālās šūnas ir pašā laikā maksas.Citu akumulatoru lādētāji novērtēt akumulatora uzlādes valsts, pamatojoties uz kopējo spriegumu no iepakojuma, nevis katras individuālās šūnas.

Lielāku kontroli pār bilance maksas noteikšanu.Spēja vai nu noteikti, lai sāktu līdzsvaru, kad uzlādes spriegums sasniedz lietotāja iestatītā vērtība, vai sākt balansēšana no sākuma vai daļa ceļu caur (Litija) uzlādes cikls.Funkciju kopa balansa iestatījumiem piedāvā lielāku lietotāju kontroli uzlādes cikls.

Akumulatora Darbības Uzraudzība

Unikālo battery monitor funkciju.Kas ļauj lietotājam uzraudzīt akumulatora spriegums (vienu šūnu), kā arī temperatūras, strāvas un daudz vairāk, lai gan normālā lietošanā.Šī ir unikāla funkcija, kas piedāvā iespējas, lai salīdzinātu baterijas darbības, pārbaudīt stāvokli, akumulatoru, un noteikt, ja akumulators ir piemērots tās paredzētais pielietojums.

Reģenerācijas Gāzizlādes Vairāk Nekā Divus Kanālus

iCharger 4010 Duo funkcijas iChargers unikālu reģenerācijas izlādes funkcija.Kad tā ir iespējota, lādētāju nosūta izsīkušos enerģijas izlādes ciklu atpakaļ pie strāvas avota, uzlādes strāvas avota, tajā pašā laikā.Šajā režīmā enerģijas avotu, kas nepieciešams atkārtoti uzlādējams akumulators.

Kā divu kanālu lādētāju, iCharger 4010 Duo ir pievienota prēmija, spēju reģenerēties gāzizlādes vairāk nekā divas izejas kanāli.Kas ļauj lietotājam izpildīt akumulatoru uz kanālu viens un nosūtīt iztērēta enerģija, lai to varētu lietot uzlādes cikls par kanālu divi.

64 Atmiņas Funkcija

iCharger 4010 Duo funkcijas, 64 programmējamās atmiņas.Kas ļauj lietotājiem iepriekš iestatīt daudzus maksas no atbildības un drošības iestatījumus, lai viens no 64 pieejams atmiņas.Viegli un ātri atgādinot iestatījumus jebkurā laikā, novēršot nepieciešamību pastāvīgi mainīt lādētāju iestatījumus, kad uzlādes dažādām baterijām vai vairāki akumulatori paralēli.

Tagi: kondensatoru discharger, akumulatora discharger, quadcopt, airplan rc, ģēnijs lipo lādētāju, lilo dūriens, msi icharger, lādētājs skyrc, akumulatora discharger diy, dūkoņa profesional.

Datu lapa

Sertifikācija CE
Zīmola Nosaukums STARTRC
Veids elektriskā
Ātri uzlādēt
Saprātīga Maksas
Ekrānu
Iepakojums
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

ICharger 4010 DUO 2000W 40A Smart Līdzsvaru Lādētāju Discharger Par LiPo Lilo Dzīves Akumulatora RC Dūkoņa RC Lidmašīnu

ICharger 4010 DUO 2000W 40A Smart Līdzsvaru Lādētāju Discharger Par LiPo Lilo Dzīves Akumulatora RC Dūkoņa RC Lidmašīnu

Saistītie Produkti: