Jauns Izpārdošana
Radošā RGB Krāsu Pulkstenis Komplekti 51 TAP DIY Elektronisko Komplekts, Krāsains Gaismas Pulksteņi Skatīt lielāku

Radošā RGB Krāsu Pulkstenis Komplekti 51 TAP DIY Elektronisko Komplekts, Krāsains Gaismas Pulksteņi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€12.29

-16%

€14.80

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

- Tas veikls maz pulkstenis ir dažādas, lai jebkas, ko mēs esam redzējuši iepriekš.Tā doesn\ \ 't izmantot digitālos displejus, bet gan sešas RGB 10mm Led diodi, kas vienkārši maina krāsu, lai pārstāvētu dažādus skaitļus.

- Krāsas ir brīvi balstīta uz rezistoru krāsu kodu, lai gan tie nav sinonīmi (jūs varat\'t izraisīt brūni ar RGB LED viegli, piemēram), bet ar mazliet praksi, tas kļūst viegli lasīt.

- Pulkstenis piedāvā 24 stundu displejs sistēmas, kā arī trauksmes un pusi stundas iepīkstas (gan var viegli izslēgts).Tā ir akumulatora rezerves, tāpēc tas nekad zaudē laiku, un enerģiju, izmantojot mini-USB portu.Tā veiksmīgi darbojas no DATORA USB porta, vai no rezerves strāvas adapteris (lielākā daļa cilvēku ir atvilktne pilna ar šiem no vecajiem telefoniem un tamlīdzīgi).

Apraksts:

Smaguma indukcijas darbību dažādu pieskāriena pogas iestatīt augstas precizitātes DS3231 pulkstenis chip funkcijas, krāsu vārdā vērtība laikā augsta caurspīdīga stikla pudele aizsardzība

Izmantot LED, lai radītu dažādu krāsu r eplace skaitļi, un, ja jums ir nepieciešams, lai zinātu pareizu laiku, jums var būt nepieciešama garīgās atmiņas darbību (piemēram, laiks, kas attēlotas diagrammā ir: 17:31:48).Turklāt, tas arī tiks ievietots bināro slēdzis displejs laika, tas ir galvenais izaicinājums atmiņu un skaitļošanas jaudu, ir mājas ceļošanas, mācību tirāni būtiski ražošanas.

Funkcijas

1. Četras virzienā smaguma indukcijas pārslēgt dažādus uzstādījumus interfeiss

2. Izmantot 10mm matēta krāsa LED

3. Divus skāriena pogas, lai darbības režīmi

4. Uzlabot refrakcijas ietekme mazā stikla pudelē.

5. Pievienot temperatūras kompensācijas ultra precizitāti pulksteņa mikroshēma DS3231, piekļuve rezerves akumulators, strāvas joprojām var precīzi kad.

6. Ar "stāvus" un "apgriezts" display pārslēgties "hromatogrāfija" un "binary" laika displeja režīms, attiecīgi.

7. Automātiskās pēc apkārtējās gaismas regulēt DIOŽU spilgtumu.

Iestatiet funkciju tabula:

1. Vieta hromatogrammā displejs laika vertikālā stāvoklī, un nospiediet vidū jebkura pieskāriena taustiņu, lai parādītu "temperatūra".

2, pirms dempingu, nospiediet pievienot pogai, lai iestatītu, vai, lai ieslēgtu svilpe half-point svilpe.Tikai mirgo atgādinājums ir izslēgts pēc tam, kad skaņas signāls ir izslēgts.

3. Nospiediet set pogu, pirms ieiešanas laika iestatīšanas saskarne.

4. Ielieciet atpakaļ noliekt uz leju, un nospiediet pievienot pogai, lai ieslēgtu trauksmes signālu (vidū divas Led ir par ieslēdzot), un nospiediet set pogu, lai ievadītu signāla iestatījumu.

5. Apgrieztā stāvoklī pārslēdzas uz "bināro" displeja režīmu, sārta "stundu" un ciāna par "minūte".

Piezīme:

1.Šis komplekts ir galvenokārt virsmas mount, jums būs nepieciešams, soda izgāž, temperatūra tiek kontrolēta lodāmurs un labas acis, vai liela lupa, lai veidotu šo komplektu - tas nav iesācējs!

2.Ja jūs nezināt, kā uzstādīt, laipni aicināti sazināties ar mums, lai nosūtītu detalizēta uzstādīšanas instrukcija( 1AA800707 ).

Paketē iekļauts:

1 RGB Krāsu Pulkstenis Komplekti

Tagi: pulkstenis diy elektronisko komplekts, 50 pildspalvu, diy elektronu komplekts, led rgb sata, pulksteni led komplekts, diy komplektu, elektronikas pulkstenis, pulkstenis mechan, modinātājs ciparu, diy rotējošas led komplekts, tastatūras taustiņu kombināciju ctrl.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums JAVRICK

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Radošā RGB Krāsu Pulkstenis Komplekti 51 TAP DIY Elektronisko Komplekts, Krāsains Gaismas Pulksteņi

Radošā RGB Krāsu Pulkstenis Komplekti 51 TAP DIY Elektronisko Komplekts, Krāsains Gaismas Pulksteņi

Saistītie Produkti: