Jauns Izpārdošana
EROS AQUA SAJŪTAS ūdens BĀZES lubrikantiem 30 ML pāriem seksa rotaļlietu pieaugušo ķermeņa seksa naftas Maksts, Anālais soft Skatīt lielāku

EROS AQUA SAJŪTAS ūdens BĀZES lubrikantiem 30 ML pāriem seksa rotaļlietu pieaugušo ķermeņa seksa naftas Maksts, Anālais soft

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.21

Kopīgot

Vairāk informācijas

Experienca Eros ir vienkārši ideāla lieta, vācijas ražošana ar gadu pieredzi, sasniegt ļoti augstu rezultātu.

Vai jums patīk jauki un slapjš?Eros Ūdens Pamatā, ir uz Ūdens bāzes bīdāmās produktiem, kas ir patīkama mitruma, ar atvēsinošu efektu.

Eros Aqua Sajūtas ir produktu līnija, kas piedāvā smērvielas visu veidu spēles un vajadzībām, turklāt, lai mūsu pierādīts formulēšana.

Eros Aqua Sensation ir uz ūdens bāzes lubrikants, kas nodrošina patīkamu un mitrā pieredzi, ar atvēsinošu efektu.Papildus, lai uzlabotu slīdēšanas kvalitāti, bet arī mitrina un tāpēc ir labas ādai.

Tas neatstāj pēdas vai tā ir lipīga.

Aqua Sajūtas rada jaunu tīra, veselīga un aizraujoša sajūta.Mēs vēlamies, lai jūs slapja un laimīgu mīlestību spēli.

Iezīmes: Dermatologically testēts.Ļoti ekonomiska.Ilgstošas.Piemērots ar lateksa prezervatīviem.Uz ūdens bāzes.Garšas.Bezkrāsains un bez smaržas.Bez smaržas, nekādas eļļas.

30 ml iepakojumā.Sūtījumiem diskrēto

Visas mūsu paketes ir neitrāla.Nē zīmēm, logotipiem, nav pazīmes, ko tā satur.Jūs varat būt pārliecināts, ka neviens gatavojas uzzināt, ko jūs lūdza.

Mēs arī neietver adrese, no mūsu noliktavas vai uzņēmuma nosaukumu.Tāpēc neviens nevar meklēt kaut ko, par to, kas kastē ir.

Apmierinātība Garantiju

Mēs vēlamies, lai jūs būtu apmierināti ar savu pirkumu.Tas ir iemesls, kāpēc mēs esam klientu apkalpošanas čats 12 stundas dienā ar atbalsta spāņu un angļu valodā.Ja jums ir kādas problēmas, tomēr nelielas, sazinies ar mums un mēs darīsim visu, kas mūsu spēkos, lai to salabotu.Kvalitātes Nodrošināšana.

Visi mūsu produkti ir pārbaudīti un atbilst visām ES prasībām.Tie ir 100% jauns un ražotas ar medicīnisko klases materiāliem, lai nodrošinātu jūsu drošību.Jums var būt mierīgs @ iepirkšanos mūsu veikalā.Mēs gribam, lai nodrošinātu drošību mūsu produktiem, kas ir iemesls, kāpēc tie ir iztīrīti un aizzīmogotā laikā iepakojuma.

Tas ir iespējams, ka to atverot tā smaržo nedaudz, jo tā bija noslēgta mēnešiem.Notīriet to un nosusiniet to, protams, un smaka pazudīs

Cik ilgi mūsu sūtījumiem ņemt?

Mēs izmantojam express shipping par visiem mūsu sūtījumiem.Tas ir iemesls, kāpēc jūs saņemt jūsu produkta 3-5 dienu laikā pēc pirkuma saskaņā ar nosūtīšanas valsts.

Pasūtījumiem Spānijas teritorijā: jūs saņemsiet jūsu pasūtījuma 3 dienas pēc iegādes.

Pasūtījumiem ārpus Spānija: jūs saņemsiet jūsu pasūtījums 5 dienu laikā pēc pirkuma.

Cik ilgi tas veic, lai process sūtījumiem?

Mēs pildīta mūsu pasūtījumu 24 stundu laikā.Jūsu pasūtījums tiks nosūtīts 24h pēc pirkuma.

Jūsu viedoklis ir svarīgs

Mēs vēlamies, visaugstāko apmierinātību, iespējams mūsu klientiem.Tas ir iemesls, kāpēc mēs rūpējamies par visiem aspektiem, par savu pieredzi.Lai gan mēs nevaram zināt, ja mēs darīsim to pa labi, līdz mēs zināt jūsu viedokli.Ja esat apmierināts ar savu pirkumu, mūs atstāt 5 zvaigžņu reitingu, un pastāstīt savu pieredzi.

Tagi: komforta melns, lube seksa pack, japāņu seksa lube, glycerin, ero sievietēm, goolook led lentes, intel core quad i2, dzimums lube izmēra, ero rotaļlietas, 05 sekss lube.

Datu lapa

Vienuma Tips Smērvielas
Materiāls Ūdens bāzes
Izcelsme ES(Izcelsmes valsts)
Seksuāli Divdomīgs No
Modeļa Numurs 1005001409323659
Neķītrs Attēlu No
Izmērs 30 ml

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

EROS AQUA SAJŪTAS ūdens BĀZES lubrikantiem 30 ML pāriem seksa rotaļlietu pieaugušo ķermeņa seksa naftas Maksts, Anālais soft

EROS AQUA SAJŪTAS ūdens BĀZES lubrikantiem 30 ML pāriem seksa rotaļlietu pieaugušo ķermeņa seksa naftas Maksts, Anālais soft

Saistītie Produkti: