Jauns Izpārdošana
Mīksts Ūdensizturīgs Suņu Kurpes Pet Piegādēm Elpojošs Ērti Mazgājams ar neslīdošu Zoli, Pet Kurpes Valkājamas Suņu Apavi Skatīt lielāku

Mīksts Ūdensizturīgs Suņu Kurpes Pet Piegādēm Elpojošs Ērti Mazgājams ar neslīdošu Zoli, Pet Kurpes Valkājamas Suņu Apavi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.66

-32%

€11.27

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

1. Nav nepieciešams mazgāt jūsu kājām: Ja jūs mazgājiet pēdas katru dienu, tas var kaitēt veselībai ķepas, izraisot suns cieš no sportista pēdas un attīstīties interdigital iekaisumu.Tas būs vairāk traucējoša, lai novērstu ķepu savainojumus.

2. Kāju aizsardzība: Mājdzīvnieki valkāt apavus, lai novērstu stikla asiem akmeņiem vai rūsas nagus no ievietotu zoles suņa pēdas, jo mājdzīvnieki, būs vienalga par to, vai tur ir akmeņi, kad viņi iet, un viņi var viegli ievainot viņu kājām.Tas arī novērš smilšu vai akmeņu krišanu starp pirkstiem.

3. Novērst mājdzīvnieki, nesabojājot telpā.Pēc tam, kad liekot uz kurpes, mājdzīvnieki var novērst mājdzīvnieki, no satveršanas koka mēbeļu un koka.

4. Anti-deformācijas dizains: Šo kurpju nav viegli deformēt, tāpēc nav jāuztraucas par deformāciju kurpes pēc tam, kad ilgu laiku.

5. Dažādas krāsas ir pieejami: Šo kurpju ir dažādas krāsas, lai izvēlētos no, un dažādās krāsās ir dažādas dekoratīvus efektus.

Apraksts:

1.Kurpes ir izgatavots no importētās ūdensnecaurlaidīgi un elpojoši materiāli (cilvēku kāpšana apģērbu audums), plus atstarojošā lente dizaina, mīksts un ērts valkāšanai.

2. Tas ir funkcijas, kas ir mazāk blīvs nekā ūdens molekulas un ir vairāk nekā ūdens tvaiku, un ir sekas, novērst aizlikuma, deodorization un hidroizolācija.

3. Gumijas nodiluma izturīgu neslīdošu zoli, suņi var staigāt droši sniegs, ledāji, un džungļos.Tas ir pāris pet kurpes, kas piemērots āra aktivitātēm!

Specifikācijas:

Piemērots: mājdzīvnieki

Materiāls: Ūdensnecaurlaidīgs četri-sided stretch audums + augstas kvalitātes ādas + atstarojoša lente + gumijas zole

Izmēri Iekšējais garums(cm) Iekšējais platums(cm)

2# 6.0 4.0

3# 6.2 4.5

4# 6.5 5.0

5# 7.0 5.7

6# 7.5 6.4

7# 8.0 7.0

8# 8.5 7.5

Paketē Iekļauts:

1 pāris*pet kurpes

Piezīmes:

1. Lūdzu atļaut 0-1 collu kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Paldies par jūsu sapratni.

2. Monitori nav kalibrēti pats, postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķiras no reālo objektu.

Tagi: suņu auto produkti, čau-čau suns kurpes, sega, zvaigzne suns pet kurpes, pūķiem suņi, rd290, pokemon, tie, saites mājdzīvnieki, si apavi suņiem, suņu kurpes.

Datu lapa

Iestatīt Tipu No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls buckskin

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Mīksts Ūdensizturīgs Suņu Kurpes Pet Piegādēm Elpojošs Ērti Mazgājams ar neslīdošu Zoli, Pet Kurpes Valkājamas Suņu Apavi

Mīksts Ūdensizturīgs Suņu Kurpes Pet Piegādēm Elpojošs Ērti Mazgājams ar neslīdošu Zoli, Pet Kurpes Valkājamas Suņu Apavi

Saistītie Produkti: