Jauns Izpārdošana
Kokvilnas Roku darbs Piekārtiem Grozi Puķu pods dekoratīvais Turētājs Macrame Augu Pakaramais Iekštelpu Sienas, mājas dekoru Poda Grozu Skatīt lielāku

Kokvilnas Roku darbs Piekārtiem Grozi Puķu pods dekoratīvais Turētājs Macrame Augu Pakaramais Iekštelpu Sienas, mājas dekoru Poda Grozu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.93

-45%

€8.97

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta Apraksts

Karstā Pārdošanas Macrame Augu Piekārtiem Grozi Puķu poda Turētājs Kokvilnas Virves Iekštelpu Āra Karājas Poda Grozu Neto Puķu Pods Pakaramais Sienu apdarē Countyard Dārzs

Funkcijas:

1. Handcrafted virve: augu āķi ir izgatavoti no izturīga un izturīga dabas džutas, ar dobi-out dizains, noslēgto līgumu un modē, tos var saskaņot ar jebkuru mūsdienu vai tradicionālo stilu.

2. Ir spēcīga, elastīga kokvilnas dizainu, kas var uzņemt dažādu formu un izmēru podiem, Ideāli piemērots puķu pods no 5,9" līdz 7.8" diametrā. (PODI NAV IEKĻAUTS)

3. Atslēgu gredzens: ir atslēga, gredzena augšpusē virve ērtai, piekārtiem griestiem vai pret sienu, pieejama daudzās vietās - balkonu, logu, dzelzs plaukts, biroja telpu, dzīvojamo istabu, dārza u.c.

4. Karājas augu turētājs var izmantot dzīvojamo istabu, virtuve, halle, lodžija, augsto un zemo griestu.

100% Pavisam jaunu un Augstas kvalitātes

Krāsa: Kā attēlu

Materiāls: Kokvilna

Izmērs: Kā attēlu

Lūdzu atļaut 0.5-1 collu kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

Pakete ietver: Hanging poda turētājs*1gab (PODI NAV IEKĻAUTS)

Uzmanību: tā Kā dažādiem datoriem, displeja krāsas atšķirīgi, krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no iepriekš attēlus, paldies par jūsu sapratni.

Maksājuma

Ir daudzi maksājumu metodēm, kas pieejami par www.winwithwow.lv, piemēram, Alipay, Kredīta Kartes,Reālā laika Bankas Pārskaitījumu, Bezsaistes Maksājumu (Bankas Pārskaitījumus un Western Union).Jūs varat izvēlēties metodi, kas ir ērtāk.

Lai aizsargātu jūsu intereses,jūsu maksājums tiks uz laiku, kas notika ar Kyocera, un netiks izpausta mums līdz brīdim, kad jūs saņemtu savu pasūtījumu, un ir apmierināti ar to.

Piegāde

Mūsu preces ir ļoti piemērotas, lūdzu, varat būt drošs pirkums, mēs tiks nekavējoties izsūtīts.

1.Jo Politika, lūdzu, sniedziet mums savu vārdu, uzvārdu, ja jums ir Krievija.Paldies par jūsu sadarbību.

2.Prece tiks piegādāta noteiktajā 2-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas.

3. Ja darījums ir Honkongas un Ķīnas valsts svētku dienā, apstrādes laiku būtu jāatliek.Lūdzu, saprast.

4.Ja jūs neesat saņemtu preces, 45 dienu laikā, pls ļauj mums 3-5 darba dienu laikā par pārbaudes nepiegādāts paketes, pirms mēs jautājumu, jums kompensāciju.Paldies

Atgriešanās Politiku

Ja vienums ir defekts, kad jūs to saņem, vai jūs neesat apmierināts ar to, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 5 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.

Bet priekšmeti jābūt atpakaļ rūpnīcas stāvokli.

Lūdzu, sazinieties ar mums jau iepriekš un vēlreiz pārbaudīt atpakaļadresi, pirms jums to atdot.

Atsauksmes

Ceru, jūs varat sniegt mums labas atsauksmes!Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu komercdarbības attīstībai.

Mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt Pozitīvu Atsauksmi 5-zvaigžņu Detalizētu Vērtējumi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.

Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies par jūsu atbalstu!

Tagi: bonsai, boho apdares interjera, veļas grozs izgara, mājas, storag grozu, macram sienas, pot, kausa mat, puķu pods, grozs rotangpalmas.

Datu lapa

Iepakojums 1 opp maisā/gab
Veids Piekārtiem Grozi
Apdares Nav Pārklājumu
krāsa Bēša
Iestatīt Tipu No
tecnology 100% Roku darbs
nav pot nav tostarp katlā un augu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls kokvilnas virves + koks zvanīt + koka pērlītēm
Garums par 100cm
Neto Svars Par 100g

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Kokvilnas Roku darbs Piekārtiem Grozi Puķu pods dekoratīvais Turētājs Macrame Augu Pakaramais Iekštelpu Sienas, mājas dekoru Poda Grozu

Kokvilnas Roku darbs Piekārtiem Grozi Puķu pods dekoratīvais Turētājs Macrame Augu Pakaramais Iekštelpu Sienas, mājas dekoru Poda Grozu

Saistītie Produkti: