Jauns Izpārdošana
10pcs/noteikta 1,5-6 mm HSS Taisna Kāta 4 Flautas Beigām Dzirnavas Griezējs CNC Urbis Rīku, ātrgaitas Elektriskās Urbjmašīnas Rotācijas elektroinstrumenti Skatīt lielāku

10pcs/noteikta 1,5-6 mm HSS Taisna Kāta 4 Flautas Beigām Dzirnavas Griezējs CNC Urbis Rīku, ātrgaitas Elektriskās Urbjmašīnas Rotācijas elektroinstrumenti

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.04

-40%

€6.74

Kopīgot

Vairāk informācijas

10pcs/noteikta 1,5-6 mm HSS Taisna Kāta 4 Flautas Beigām Dzirnavas Griezējs CNC Urbis Rīks

Funkcijas:

1. Izmanto augstas kvalitātes ātrgaitas tērauda,Izturīga.

2. Ir labi, slīpēšanas un griešanas veiktspēju, nodrošina augstu darba efektivitāti.

3. Pietiekami, lieces stiprība un noturība pret nodilumu, spēļu frēzēšanas, caurumu un malas tāfeles virsma ir tīra, kārtīga, bez glitches.

4. Augsta izturība, izturība pret lieces, lūzums pretestība, un ir lieliskas fizikālās īpašības, ilgu instrumenta kalpošanas laiku.

5. Piemērots vajadzības visiem aspektiem, frēzēšana.

Specifikācija:

Materiāls: 4143 Ātrgriezējtērauda

Tips: Četru Flauta Spirāli, Bitu

Daudzums: 10 gab./komplekts

Darbības joma: Mīksta Metāla ,Koka, Plastmasas, Akrila , PLASTMASAS , Cieta koka, utt.

Izmērs:1.5,2.0,2.5,3.0,3.5,4.0,4.5,5.0,5.5,6.0 MM

Paketē iekļauts:

1x Komplekts (10pcs) 4 Flautas frēze

Piezīme:

1. Lūdzu, ļaujiet mazliet kļūdas dēļ manuāla mērīšana.lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

2. Krāsu var būt dažāda, tā kā atšķirības displejs, pls saprast.

Atgriešanās \Kompensāciju

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad saņemts.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs ISSUEA KOMPENSĀCIJU VAI NOMAIŅA, lai jūs.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Garantija

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.winwithwow.lv!

Atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veikt līdz jūsu apmierinātību.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: kuteris sejas, cnc router, Cnc 3018, urbis hss metāla, dzirnavas machin, vara stieples, bāzes drill bits, Lineārās Sliedes, graviera cnc tools, kuteris dzirnavas.

Datu lapa

Izmantošana Home DIY
Materiāls Alumīnija-vara Sakausējuma
Veids Rokas Instrumentu Daļas
Modeļa Numurs JJ193586

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

10pcs/noteikta 1,5-6 mm HSS Taisna Kāta 4 Flautas Beigām Dzirnavas Griezējs CNC Urbis Rīku, ātrgaitas Elektriskās Urbjmašīnas Rotācijas elektroinstrumenti

10pcs/noteikta 1,5-6 mm HSS Taisna Kāta 4 Flautas Beigām Dzirnavas Griezējs CNC Urbis Rīku, ātrgaitas Elektriskās Urbjmašīnas Rotācijas elektroinstrumenti

Saistītie Produkti: