Jauns Izpārdošana
Miallo Modes Austrijas Kristāla Kāzu Vainagi un Tiaras Līgavas Hairband Matu Rotas, Piederumi Headpieces Sievietēm TS-J2699 Skatīt lielāku

Miallo Modes Austrijas Kristāla Kāzu Vainagi un Tiaras Līgavas Hairband Matu Rotas, Piederumi Headpieces Sievietēm TS-J2699

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€2.26

-39%

€3.76

Kopīgot

Vairāk informācijas

Zīmols: Miallo

Stils: Fashion

Materiāli: leģēts /rhinestones

Roku Darbs: Jā

Iepakojumā: 1gb/opp Jauku drošu Pakete

Vienuma Tips: Matu vainags/Kāzu Matu Aksesuāri/kāzu matu tiara

Struktūrvienība: Sievietes,Līgava,Bridesmaids,Meitenes,Zvaigzne,Dāma,Sievišķīgs

Gadījumos: Kāzu Ceremoniju, Mātes diena, Vakara Pusei, Ziemassvētku,Halloween,Valentīna diena, Jubileja,Ikdienas Valkāšanai, Balles,Pludmales Kāzu Pieņemšanām un jebkuru Īpašu gadījumu

Svētku Dāvanas: Kāzu Dāvanas,Ziemassvētku dāvana,Māte 's Dienā dāvanu,Halloween dāvanu,Jaunā Gada dāvanu,Dod dāvanas radiniekiem un draugiem Lūdzu, Ņemiet vērā: lielums visi mūsu produkti ir roku mērījumu, var būt 1-2cm kļūdu, lūdzu, saprast.Lūdzu atšķirt cinka sakausējuma un dzelzs sakausējuma.Miallo priekšmetiem tiek izmantots cinka sakausējuma materiāliem, cinka sakausējums ir veselības, netoksisks cena ir dārgāka.Mūsu produkti ir sertificēti ar SGS un CNAS, kvalitātes nodrošināšanu.Roku darbs, ierobežots skaits, ja jums ir nepieciešams vairāk nekā akciju, lūdzu, sazinieties ar mums, paldies.

Pievienoties miallo fanu grupa,un saņemt vairāk piedāvājumus,Ir iespēja, lai saņemtu dāvanas par brīvu.

Dodieties uz miallo veikals, skenējot QR kodu ar Ali app un noklikšķiniet uz "+Sekot" pievienoties miallo ventilatoru grupā.Pēc tam dodieties uz sadaļu "Plūsmas".Noklikšķiniet uz pēc un atrast piedāvājumu pastu saņemt tikai ventilators kuponiem un ekskluzīvas atlaides.Jums arī ir iespēja saņemt produktus un dāvanas miallo veikals par brīvu.

1.Ja mūsu produktus padarīt jūs esat apmierināts, vai jums patīk, jūs varat noklikšķināt uz ieraksta Sirds formas zīme pievienot vēlmju sarakstā, vai caur Facebook VK un citu sociālo programmatūru, lai dalīties ar jūsu laimi jūsu draugus.Mums būs cauri kaut kādā veidā, lai jūs iegūtu vairāk atlaides, kad jūs nākamo pasūtījumu.

2 .Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu projektu un pakalpojumu.

Ja jums ir kādi jautājumi par mūsu projektiem un pakalpojumiem, lūdzu sazinieties ar mums.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas ar labāko klientu apkalpošanu.

Mēs ceram, ka ikviens var būt lieliska iepirkšanās manā veikalā!Mēs paļaujamies uz mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, sniedziet mums pozitīvas atsauksmes, paldies jums tik daudz!

Ja jūs neesat apmierināts ar savu pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs varam strādāt kopā, lai atrisinātu jebkādas problēmas.

Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj neitrālu (3 zvaigžņu) vai negatīva (1-2 star) atsauksmes.Mēs centīsimies, lai atrisinātu šo problēmu, jums laimīgs iepirkšanās noskaņojumu.Paldies!

3. Mēs ļoti ceram, ka jūs varat pievienot dažas fotogrāfijas atsauksmes.Dalīties ar savu skaistumu un laimi, lai cilvēki visā pasaulē.Paldies par jūsu atbalstu.

Tagi: aksesuārs līgavas matu, līgavas matu rotas, vainaga kāzu diadem, emellished līgavas jostas, mansati tiara, melnā kroņa tiara, a mazais princis, lai dzimšanas dienas svinības, līgavas pušķis matu aksesuāri, dimanta hairband, cirkonija kronis.

Datu lapa

Vienuma Tips Hairwear
Dzimums SIEVIETES
Veids Tiaras
Zīmola Nosaukums Miallo
Reizes Kāzu Ceremonija,Mātes diena,Vakara Pusei,Ziemassvētkiem,Halloween
Departaments Sievietes,Līgava,Bridesmaids,Meitenes,Zvaigzne,Dāma,Sievišķīgs
Metālu Tips cinka Sakausējums
Sods vai Modes Modes
Svētku Dāvanas Valentīna diena dāvanas,Jubilejas dāvanas,Prom dāvanas,Pludmales Kāzu dāvanas
Stils Modes
roku darbs
Formas\raksts AUGU
Materiāls Rhinestone
Iepakojums 1gb/opp Jauku Drošu Pakete
Modeļa Numurs TS-J2699

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Miallo Modes Austrijas Kristāla Kāzu Vainagi un Tiaras Līgavas Hairband Matu Rotas, Piederumi Headpieces Sievietēm TS-J2699

Miallo Modes Austrijas Kristāla Kāzu Vainagi un Tiaras Līgavas Hairband Matu Rotas, Piederumi Headpieces Sievietēm TS-J2699

Saistītie Produkti: