Jauns Izpārdošana
3D Galaxy Kosmosa Zvaigznes Paklāja viesistabā Kafijas Galda, Dīvāna, Gultas, Guļamistabas Grīdas Paklājs Mazgājams Lielu Anti-slip Grīdas Paklājs, Paklāji Skatīt lielāku

3D Galaxy Kosmosa Zvaigznes Paklāja viesistabā Kafijas Galda, Dīvāna, Gultas, Guļamistabas Grīdas Paklājs Mazgājams Lielu Anti-slip Grīdas Paklājs, Paklāji

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.25

-20%

€9.07

Kopīgot

Vairāk informācijas

Postenis Apraksts:

Stils: 3D paklāju Materiāls: Poliesteris (ļoti mīksta un vērtīgu) Pārejas: 1 cm = 0. 393 collu, 1 inch=2.54 cm

Biezums: 0.8 mm Mazgājamās mašīnas skalošanas un roku mazgāšanas Izmērs : 40x60CM, 50x80CM, 80x120CM, 60x200CM, 80x 160CM, 150x200CM, 160x200CM, 160x230CM, 200x200CM, 200x300CM(mēs varētu veikt izmēru priekš jums) Raksturu : Spēcīga ūdens absorbcija, nav peldošas matu,Elpojošs Gadījumā vietas : Ēdamistaba, halle, dzīvojamā istaba, konferenču telpa, ieejas halle, kabinets, vannas istaba, halle, guļamistaba, virtuve.

ja svars lielāks par 2kg,mēs nosūtīt to pa EMS,FEDEX,DHL.

Paziņojums: Sakarā ar gaismu un ekrāns starpība.preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.Lūdzu, ļauj 1-3cm atšķirības, manuāla mērīšana.

Piezīme 1: 1 Inch=2.54 CM; 1 CM=0.39 Collas.2. piezīme: Sakarā ar citu, kas ražo partijās, var būt novirze 2----3 CM priekšmetiem.3. piezīme: Krāsas uz datora monitora var nedaudz atšķirties no faktiskā izstrādājuma krāsas atkarībā no jūsu monitora iestatījumiem.

Mēs kuģis no iepakojuma 2-4 darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas noskaidroti.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese un tālruņa numurs ir pareizi, pirms pirkšanas.Lūdzu, nav mums dot 1 vai 2 Zems Rādītājs par kuģniecību, kā mēs nosūtītas postenis ātri, bet aizjūras piegāde ir atkarīga no daudziem faktoriem.Mēs kuģis pa Pastu Ķīnas Gaisa Pasts,EMS,FedEx, vai DHL, lai visā pasaulē.

Visu veida maksājumu, kas ir nepieciešams, lai iet caur Darījuma; Maksājumu metodes: (visas kredītkaršu maksājumu iet caur Darījuma); Pēc tam, kad esat iegādājies preci, e-pasts ar Kases procedūru, tiks nosūtītu uz jūsu pasūtījuma e-pasta adresi.Jūs varat arī noklikšķināt uz pogas "noformēt pasūtījumu vai Maksāt Tagad" pogai, lai pabeigtu kases.

Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums , ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, atstājiet mums aktīvo atsauksmes.Ja ir kādas problēmas, Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes, mēs sniegs pozitīvus risinājumus~

Sazinieties ar Mums, Lūdzu, izmantojiet tikai www.winwithwow.lv ziņu ar mums sazināties; Visi e-pasti tiks atbildēja, 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu, un mēs atbildēsim jums asap.

Ja prece ir bojāta, lūdzu, paziņojiet mums 3 dienu laikā par piegādi; pircējs ir atbildīgs par visas kuģniecības izmaksas, kas noticis; Visi priekšmeti ir jāatgriež to sākotnējā stāvoklī, lai pretendētu uz kompensāciju vai maiņas preces.

Tagi: green abstract paklājs, foto camara, eiropas paklāji, v paklājs, zelta wc paklājiņš, paklājs, lamu vannas paklāju, paklāju kārta, gulta salokāma tabula, paklāju guļamistabā.

Datu lapa

Dizains wilton
Vieta Salons
Režīmi pārdošanas gabals
Zīmola Nosaukums WINLIFE
Apdare Stils Mūsdienu
Modelis Tips ĢEOMETRISKAS
Izmantošana Tirdzniecības
Mazgāt Stils Mehāniskās Mazgāšanas
Materiāls 100% Poliesters
Technics Mašīna
Stils Žakarda
Forma Taisnstūra
Modeļa Numurs 036

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

3D Galaxy Kosmosa Zvaigznes Paklāja viesistabā Kafijas Galda, Dīvāna, Gultas, Guļamistabas Grīdas Paklājs Mazgājams Lielu Anti-slip Grīdas Paklājs, Paklāji

3D Galaxy Kosmosa Zvaigznes Paklāja viesistabā Kafijas Galda, Dīvāna, Gultas, Guļamistabas Grīdas Paklājs Mazgājams Lielu Anti-slip Grīdas Paklājs, Paklāji

Saistītie Produkti: